Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3050 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:39

Gatita pak mám jako takový nouzový plán připravené to restaurační letadlo u dálnice na MB  Je tam i autobus a tramvaj myslím u toho na prolezení, ale to by asi už zase nudilo staršího? Nebo neotevřela už dopravní hřiště? 

Mohučanka cenu dospělého neposoudím, ale takhle to bylo super. I za deštivého odpoledne asi 5 dětí, z toho 3 naše. Nemají kam utéct a cestou jsem v Ugo a Bahn mi nakoupila večeři pro velou rodinu. Ideální odpoledne. Ještě chceme vyzkoušet La Cravatta, ale to bude spíš pro menší

Offline MPLee
3050 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:48

Gatita jo a někde v praze je prý pěkná výstava o Ferdovi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:56

MPLee ve ville Pellé, ale prý je to jen lehce interaktivní 

Offline continuity
43576 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:56

MPLee jo, starší tam asi byla se skautem. 

Offline continuity
43576 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 18:07

Gatita když mě i mytí oken připadá lepší program než pouť.

Voser je to približne stejný a na konci toho celého mám uklizeno a ještě mi litr zůstane kapse. 

Nemají někde nějaké tvoření. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 18:27

continuity tak uz to mam vymyslene, dopoledne vezmu toho meho Maugliho do Globusu na nakup, to pro nej bude zazitek, obchody nezna. Pak si dame sami spolu obed a pak pojedem vyzvednout mladsiho ze skolky a vyzkousime tu stenu spolecne, to by mi prislo blby, nechat ho to zaspat ve skolce. Jeste s nami pujde kamaradka, ma sice jinak stare deti, ale zase se s ni da mluvit. 

Online JankaM
3132 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 18:44

MPLeeten dětský by pro děti skoro 7 a 9 už asi nebyl, co myslíš? 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 19:23

Já se přiznám, že mám sama pouťvý atrakce docela ráda, na nás byla máma právě opatrná, nesměly jsme ani na řetízkový kolotoč (v tý době proběhla nějaká nehoda), takže si to teď dokážu užít ,když teda vyhodnotím, že mi to nějak nepomrví bederní nebo krční páteř.

Jídlo jsem přiznám se nesledovala, tam ani nečekám, že tam bude něco rozumnýho, tak jsme tam měli akorát opočenskou zmrzlinu s čokoládovou polevou a ta byla dobrá. Lidí bylo normálně, nikde strkanice ani fronty, ale ten řev mi přijde horší, než býval, na některých místech není slyšet vlastního slova.

A jako teda máme model dítěte "čím víc lidí a větší kravál, tím líp", to asi taky hraje roli. 

Edit:  Chtěla jsem napsat, že s migrénou bych tam nešla, než jsme si uvědomila, že jsem tam byla se slušným náběhem na ni :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 19:27

Zina to máš dobrý, že se ti na tom nedělá blbě. Já jako dospělá nemůžu ani na houpačku.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 19:29

Na herny mi přijde, že má teď malej trochu blbej věk, ty pro úplný mrňata ho nebaví, a v těch zajímavějších by se zabil, nebo by ho někdo podupal. Nedávno jsme byli na Zličíně v zábavním centru Toboga a tam je to docel dobře udělaný, že pro děti do 5 let je oddělená zóna, a pro větší je tam hodně prolejzaček a velkých tobogánů, na kterých se jezdí po zadku, nebo i na bobech, ale samozřejmě je tam kravál a cena taky není zrovna lidová, že by tam člověk jezdil nějak často.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 19:40

Zina mně přijde, že tyhle herny jsou fakt až pro děti, co jsou ochotné v tom běhat sami. Jinak musíš lézt pořád s nimi. A kafe tam taky obvykle není nic moc. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 19:52

Ja uz se tesim az bude prijemnejsi pocasi na pobyt venku. To mam nejradsi, clovek nemusi nic vymyslet, staci vzit kolo a zastavit se nekde na hristi, kde se unaví prostocvikama na prolezacce. Pro nas totiz nejsou nijak samospasny ani ty ruzny zabavni centra, krome toho, ze to moc nesedi mne, tak kdyz jdem se synem sami (bez kamaradu), nijak zvlast to tam neroztoci. To se dvakrat nekde sklouzne a šlus, a chce nekam, kde nejsou cizi deti. Tvurci dilny a workshopy leda nejake privatni... Po kom to dite asi je...

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 20:00

Malenge rozumim. Vsak ja bych to brala taky spis jako splneni rodicovsky povinnosti. Na soutoku Labe a Vltavy jsme byli minuly vikend, tak ted by to byla ta Matejska. Jinak teda ten soutok se detem celkem libil, kdyz uz jsme u toho, jim nekdy staci malo. A nekdy mam naopak dojem, ze i Disneyland by byl malo.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 20:40

MPLee 

Ten boulder vypadá super, asi tam vyšlu Rosťu s tatínkem.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 21:08

Evaeva netusim ci bude nejaka sluzba za poplatok ze obstaraju desiatu ale keby mali bufet tak to tam oplieska o sladkosti a sladke napoje

Offline MPLee
3050 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 21:16

JankaM já myslim, že by se zabavili. Jedna stěna je i mírně nahnutá do převisu... ale líp asi poradí Mohučanka

Offline MPLee
3050 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 21:19

Zina fajn herna pro menší mi přijde Harfiště. A celkově spíš ty menší. S naší teď taky nerada chodím do těch velkých heren. Ona všude chce, všude vyleze a pak se zasekne někde za rohem, pod stropem kde na ní neni vidět a odmítá se hnout protože je tam "moucha" čili nějaká divná špína, flek, stín  A podobně. 

Offline Potrefenáhusa
39012 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 22:05

MPLee Tyjo, tam jsme nikdy nebyly, ani nevim, ze to tam je a to to máme v Praze fakt úplně u nosu 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 22:11

JankaM pokud nelezou pravidelně a (relativně) dobře, tak se určitě zabaví. Ono to tam zdaleka není jen pro prťata. Já jsem v tom dětském patře byla jen jednou na čumendu, když otevřeli, ale měly by tam být značené lezecké cesty vícero obtízností. A tu loď v herně (která je součástí toho dětského patra) jsme se zalíbením okukovaly s kamarádkou 40+

Akorát nemůžu přijít na to, jak je možné, že tam MPLee pustili za 80. Dneska jsem tam okukovala ceník a tam psali 180

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 22:23

Karja tak to jsi v haji, 7 kacen a 3 mice mezi dve holky na polovinu nerozdelis! Leda ze mas jednu sadu pro sebe

Pardon, docitam zase pozde...