Kokoska To musíš mít v zásobě v krabici. Ale minulý týden dcera objevila, že ježíšek přinesl tři kouzelné hůlky a ne dvě:-D někdy to nemám pod kontrolou
Vše o těhotenství a dětech
Díky, já koukala až na děti od 3 let ![]()
Upřímně mě vůbec nenapadlo, že by tam platily děti do tří let a viděla jsem tam asi nějaký starý/jiný/jednodušší ceník. No, budu tam dál chodit sama. Jupí! ![]()
Jimik no koukám, že mně ty dva tarzani vyjdou draho. Ale zase když to porovnám s nějakou přecpanou hernou, tak to bude pořád levnější
Aha, tak to se onlouvám, ceník jsem neviděla a na věk dítěte se nikdo neptal. Ale tak ona je drobná... Měli jsme jít s kamarádkou na hřiště, ale kvůli vytrvalému dešti navrhla jako variantu toto. Tak jsem kývla a byla příjemě překvapená. 100 se platila záloha za čip... Tak to mě mrzí, za 80 to bylo dokonalejší ![]()
Tak my jsme teda navštívili nějaké to vyrábění. Takže máme kočku, klíčící hrách, chrastidlo a věnec, to vše krát dva a to jsme ještě nestihli všechno ![]()
My sme už tiež doma z dielniciek. Máme 9 vajíčok malovanych voskom, korbac z prutia a nejaký jarný plot. Plus pred odchodom tam sme navarili, dorobili tortu, dve práčky som povesala. A uz sa mi nic nechce. Ale vraj ideme upratovať.
Evaeva uka chrastidlo. Akorát vymejšlim program pro děti na hudební noc v práci ![]()
Prosim vas, nemate nekdo tip nebo kontakt na detskeho psychologa v JM kraji, pripadne i na Vysocine? Kdyztak se mi prosim ozvete do SZ. Dekuju
letfenixa ty jsi teda byla akční, my se ráno akorát vypravili
Tohle je takové složitější. Do plechovky uděláš díru na tu tyčku, zajistíš gumičkou, obalíš krepákem, pak zavesíš ty víčka, jsou zamotané, nechtěli se mi rozmotávat. Ještě nahoře měli být nastříhané krepáky. To jsme prostě museli dělat, protože se používalo kladivo ![]()
Pak byla ještě jednodušší možnost, to jsme nestihli. Ruličku od toaleťáku na konci zmáčkneš, zasponkuješ sešívačkou, naplníš rýží, fazolemi, čočkou,... a na konci zase zasponkuješ jakoby na kolmo. Ozdobíš a hotovo.

Evaeva chjo, podobný už mám v seznamu, všude se dělá to samý
já bych chtěla dešťový hole, ale to je dost pracný a je potřeba hodně materiálu. Mohla bych se naučit píšťalku upižlat tím dětským opinelem a pak vás pozvem na worshop podle obrázků Josefa Lady ![]()
žluťásek píšťalku jsme někde dělali a je to hrozná crcačka, musíš z toho prutu dostat ten střed, to nedoporučuju
fakt to zabralo minimálně půl hodiny
A co nějaké drnkadlo, jak bylo v puntíku? Gumičky se natáhly přes prázdnou krabici od ubrousků. Ty asi neseženeš v takovém množství, ale určitě by to šlo nějak nahradit.
Evaeva My ubrousky v krabičce nepoužíváme, tak jsem při výrobě drnkadla prostě vystřihla díru do krabičky od nějakejch vitamínů. Což má tu výhodu, že je to menší a dceři se to líp vleze do ruky :o)
Evaeva jo, to mám taky na seznamu. Ještě hezky zní gumičky přes víčko od zavařovačky, ideálně různě velký napnutý víc a míň. Ještě jsme dělali bubínky a takový klapátka ze starých CD, takový smetí maj rodiče nejradši, když si děti donesou ![]()
Teď jsem toto vlákno vůbec nestíhala číst, přibylo asi 50 stran..
Takže to vzdávám. A jen informuji, že jsem zachytila vtipnou Karja závěsovou historku.
Nechcete mi někdo udělat nějaký výtah z minulých 50 stran, zda mi ještě něco podobně zábavného neuniklo.. ![]()
žluťásek ještě jsem někde viděla "kastaněty" asi z víček od piva
Pavlena Já už ani nevím o co šlo.
ale sháním kšíry, ten malej zmetek mi dneska vběhnul do silnice, chápete to, ve 3,5 letech. odcházeli jsme od veterináře, ten má vchod třeba 20m od silnice, no tak ona nabrala rychlost od dveří a letěla a letěla uplně do háje.
Karja mají, myslím, v Rosmanu. To je teda fakt o nervy.
Karja no přece ta historka, jak jsi šla na tajnáře k sousedovi a pak se hned zatahovaly závěsy... ![]()
A zdrhací dítě je tedy hrůza! Dcera to nedělala, jen mojí mamce, co ji hlídala. Já jak mizela do práce, tak jsem byla vzácná..! Víc je nechávej sambovi.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY