Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 17:05

Pavlena A jo, úplně jsem zapomněla! Musím mu říct jestli mi zase nepůjčí klíče, mám další online pohovor:D:D

Offline letfenixa
10935 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 17:09

Evaeva ale nedobrovoľne akčná

Už máme upratanu obyvacku aká detský kút a idem na kuchyňu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2023 17:16

letfenixa dobrovolně nebo kdo tě nutí? My nemáme upratané nic a ani nebudeme.

Offline letfenixa
10935 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 17:19

Evaeva dieťa 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2023 17:23

letfenixa aha, tak to neznám, to je naprosto pod jejich rozlišovací schopností To máš teda blbý.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 17:50

MPLee dnes vyzkousen hudy areal a deti si to moc uzily. Dekujeme! Bylo to teda i tim, ze tam skoro nikdo nebyl a ze jsme tam byli se spratelenym chlapeckem.

A platila jsem 2x80 Kc, deti 3 a 7 let, ten cenik moc nechapu. 

Offline letfenixa
10935 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 18:39

Evaeva ale vy upratujete každý večer a ja ho do toho nedokážem prinútiť. Ale teraz upratať chcel, lebo "Na sviatky ma byť upratane", našťastie nevyžaduje umývanie okien.

A hlasom, že sneží

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 18:50

letfenixa 

No jako, já doufam, že se mi nenahlásí žádná návštěva, já už to tady asi nikdy nedám dohromady:-D:-D

Offline continuity
43576 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 18:54

My máme ako-tak upratané, pretože v pondelok bol u nás Viktor čistič na sedačku a keď už sme mali vonku vysávač a mop, tak sme vzali celý byt. Ale keď ten gauč chalan uvidel, bolo zjavné, že mu zabehlo. No béžová sedačka a dve deti... Desať rokov sme to akurát občas postriekali aktívnou penou. 

Offline letfenixa
10935 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 19:06

Karja ako, si zas nemyslite.  Normálne povrchové upratanie.  Akurát obrus v kuchyni som dala veľkonočný.  Hĺbkovú upratanie vidím tak o 5 rokov 

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 19:16

letfenixa Viď:-D. Jako u nás se to nějak asi před dvěma mesicema nějak zvrtlo a není z toho vůbec cesta ven:-D. Jenže já jsem hrozně chaotická, takže já sice uklízím, ale nějakým lepším přístupem bych třeba tolik nemusela, sambo ten neuklidí nikdy nic a holky mají hry, které generují hrozny binec. Zrovna dělají módní přehlídku, už mají čtvrtý model, je to třeba tepláky na hlavě na to věneček, na sobě plina. A jak to svliknou tak to svliknou. A takových ruznych her vymyslí třeba 5 za dvě hodiny. Já už jsem úplně rezignovana. 

Offline continuity
43576 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 19:16

letfenixa hĺbkové upratovanie je asi zbytočné, aj teraz, aj za päť rokov. Ja som hĺbkovo upratala kuchyňu pred mesiacom a môžem hĺbkovo upratovať znova. Varia tam dve neporiadne deti a jeden chlap. Kašlem na to. Stačí len tak po povrchu, trvá to zlomok času a rozdiel nie je za týždeň vidieť. 

Offline letfenixa
10935 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 19:26

continuity ubíja ma ten prach všade

Karja od toho upratania už prebehol koncert a vystrihovanie z pusika 

Online Kokoska
35156 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 20:22

Evaeva pistalka se musi delat v dobe, kdy je hodne mizy. Idealne z bezu nebo vrby a poradne otloukat, pak se kura da lehce stahnout. Ten vytazeny vnitrek se pak rozdeli, horni kus se serizne do naustku a delkou spodni casti se reguluje ton, ale  to uz si moc nepamatuju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2023 20:23

letfenixa no uklízíme akorát hračky, to by jinak nešlo, v pokoji se doslova nedá chodit. Jak syn staví, tak vysype každý den ty tři bedny lega, do toho další stavebnice,... Jinak bychom tu potřebovali trochu větší zásah a to ani nemyslím hloubkový, spíš kompletní povrchy. Vrhnu se na to, až mi bude líp, doufám. Momentálně máme třeba v chodbě tři hromádky písku, boty ještě z hor ...a nemůžeme najít lopatky na písek 

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 20:25
Reakce na Evaeva:

Karja mají, myslím, v Rosmanu. To je teda fakt o nervy.

​No víš co, ona to dělá málokdy podobné excesy a fakt jako nepředvídatelne. Ona jako neví, že tam je silnice, tohle byla taková úzká pěšinka pěkně z kopce, co končila v té silnici. Ale prostě jdeš máš ruku ještě na klice a dítě letí někam do háje. A když jakoby není silnice někde poblíž, tak ji samozřejmě hned nechytam, neupozornuji, protože když jseš takhle v té ,,bezpečné zone,, několika desítek metrů, tak tě to prostě nenapadne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2023 20:25

Kokoska my měli trochu jiný postup, nebozízkem se vydlabali vnitřek proutku, kůra se sloupala, pak se dělal ten otvor jako má flétna a ještě kolíček dovnitř.

Online Kokoska
35156 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 20:26

Evaeva jo tak, my to delavali nekde na mezi rybickou a na kolene

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2023 20:28

Karja tyhle nejasné místa (pro ně) jsou nejhorší. Z chodníku ti do silnice přecejen jen tak nesejdou. Je to s nimi někdy náročné, člověk taky není schopný předvídat úplně všechno, hned ti třeba nedojde, že jí to není jasné jako tobě, že je tam silnice.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2023 20:30

Kokoska já byla akorát pomocná síla, to bylo v rámci nějakých dílniček, dělám akorát to, co mi řeknou