Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2023 18:32

Potrefenáhusa jasně, já si to myslela. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 07. dubna 2023 20:04

Kokoska Evaeva Karja 711990  DruI brrr continuity Pinot Noir žluťásek letfenixa Mohučanka 

dakujem vsetkym. ano ta neistota je strasna. uz som stiahla flasu vina a porevala si. ja neustale pocuvam doma aka som neschopna a ako se**m na vychovu a domacnost (ozyva sa ten ktory h*vno spravi a len kritizuje lebo kvoli tomu ze zaraba viac je presvedceny ze moze) lenze ja uz naozaj nevladzem. a ked nevladzem tak pre zachovanie nervov proste nic nerobim a dieta kludne posadim k telke s youtube kids. minimalne tam ma naucny program. fakt su pre mna vsetci jednorodicia (najma matky ved co si budeme hovorit) top ze to zvladaju aj ked neviem za akych podmienok ale jednoduche to urcite nemaju.

samozrejme ak by sa stalo ze by musel ist do specialnej skoly so znizenymi narokmi na ucivo tak by isiel. uz len tym ze je v specialnej skolke tak som si vypocula ze je medzi debilmi a postihacikmi. ale robi tam pokroky a to je pre mna najdolezitejsie. za blbe kecy som odhodlana hadat sa a velmi.

aj keby mu ten normointelekt vysiel ok tak chcem aby navstevoval specialnu skolu ale inym sposobom zameranym na autizmus celkovo. ja by som ho do beznej asi ani nedala. urcite nie v tomto veku a prestupit moze vzdy ked bude sam chciet a zvladne to. v specialnej skole ktoru som mu nasla maju asistentov priamo na skole a mensi pocet deti v triedach oproti beznym skolam a su zamerani na autisticke spektrum od funcnych auti az po tazsie pripady. a maju tam aj podla intelektu prisposobene ucebne osnovy.

donedavna som mala pocit ze nezapada nikam kedze bol velmi ok na specialnu skolku ale nie dost na to aby zvladol beznu. naozaj nikomu neprajem take hnusne furie v beznej skolke co sme zazili a kiezby mali taky super pristup v kazdej skolke ako v tej specialnej. ozaj nerozumiem tomu ako moze na jednu ucitelku pripadnut 20-23 deti vo veku 3-4 roky. to je cele zle

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 07. dubna 2023 20:09

Myslim, ze mas perfektne zmapovane a promyslene, co by pro synka bylo nejlepsi. Skoda, ze nemas doma podporu, to je mi lito

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2023 20:11

eless speciální škola pro něj určitě bude správná volba, ta podpora je hrozně důležitá. Je dobře, že jste to odhalili včas a on se může vzdělávat tak, jak potřebuje. Ty by sis potřebovala odpočinout, žít v takovém vztahu bez musí být náročné. I ty potřebuješ podporu

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 07. dubna 2023 20:50

eless já moc nevím, co ti napsat, krom toho, ze si myslím, ze jsi skvělá máma, která svého synka moc miluje a děla pro nej velmi mnoho. Je smutné, ze tvuj muž to nevidí a ještě ma tendence te urážet, je mi to moc líto, drz se  pro syna to mas dle mého vymyšlené dobre, nenech se odradit.

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 07. dubna 2023 20:56

eless Držím vám palce, ta škola o které píšeš zní moc dobře. Držím palce, moc mě mrzí váš domácí stav, ono to bere strašně moc energie, kterou potřebuješ jinde. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. dubna 2023 21:31

eless vsetko uz napisali dievcata predom nou, tak len, ze si skvela mama, bytova dizajnerka, manualne zrucna k tomu! A urcite omnoho viac o com tu my nevieme. Drz sa

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2023 21:41

Velikonoční anarchie

Offline letfenixa
10935 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 08:09

eless u nás v špeciálnej škole majú viac tried pre autistov,  práve kvôli rôznym typom .

Offline letfenixa
10935 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 08:23

Nechcete niekto puzzle takéhoto typu?

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 08:33

Evaeva Ale beránka maj!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2023 08:45

GChK no jednoho mají i v břiše 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 09:28

Zuzuli zkusila jsi Terronskou? Co vim, vzdycky nakonec mista maji a deti tam byly moc spokojene. Benefit navic je, ze vyborne vari :)) 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 09:29
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 09:40

dakujem vsetkym za podporu. keby som bola financne sebestacna bolo by to cele jednoduchsie. bohuzial s mojimi absenciami som nezamestnatelna. mam aspon polovicak po znamostiach ale nestaci to a plny tam mat nemozem lebo nie je tolko prace

Online Zuzuli
3862 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 09:54

Lamicka terronskou mam porad ve vyberu

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 12:47

eless taky moc tlapkam, vaše situace by byla moc těžká i s fungující podporou, natož takhle :-(

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 12:55

eless 

Jsi skvělá! Držím pěsti, ať posudky dopadnou dobře a ať škola klapne

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 08. dubna 2023 12:56

Na Velikonoce jsem měla pár plánů, zajít do zoo, obarvit vajíčka, upéct perníčky... Takže Rosťa má teplotu a lehce si stěžuje na bolest ucha

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2023 12:59

dzizisketa u nás začíná rýma lepší nic neplánovat, fakt