Karja bala jsem se to napsat.
Vše o těhotenství a dětech
Karja tyjo, to se přiznám, že třeba mě vůbec nenapadlo. Ale tak já ta mimina mám v černé nebo tmavé uplně běžně, naopak zase nemají skoro nic bílého a hodně světlého ![]()
GChK ja se po nem pristi tyden u nasich podivam a dam vedet
MPLee Já jsem děti do tmavého taky oblékala, to není nic proti tmavé. Jen jsem si vybavila to pravidlo, co jsem kdysi slyšela a pak ta fotka od Zuzuli a přijde mi to takové jak to popsat... proti srsti asi.
Karja mě to miminko v černém v kontextu pohřbu a černe odenych dospělých přijde strašně morbidní.
Karja mě to miminko v černém v kontextu pohřbu a černe odenych dospělých přijde strašně morbidní.
mně taky, navíc bych se bála, že přivolám neštěstí.
Mám pocit, že 50 % rodičovství tvoří přebírání a probírání dětského oblečení. Nenávidím vaukové pytle!
dzizisketa hneď so tam! Milujem to!
Tak Betty to se jistě hezky čte
Ještě jednou děkuji za všechny rady ohledně čepičky pro maličkou hlavičku a hlásím, že úplně nejlíp sedí z Little Angel :-). Jsem ráda, že Pinot Noir neměla pravdu :-).
GChK je mi to líto. ![]()
Potrefenáhusa no pohřby nejsou pěkné čtení.
dzizisketa to neustaly probirani hadru je strasny! Já to štosuju v bananovkach v Praze
999 já ji koupila (už driv) miminu taky (ale je mu zatím volnější a padá taky) a je to lokální značka myslím dokonce táborská
(koupila jsem tam housatku i dvoje leginy a přijdou mi taky dobrý)
mně taky, navíc bych se bála, že přivolám neštěstí.
jako fakt bych chtěla být v pozici ještě téměř čerstvé maminky řešící v krátké době další pohřeb a dočíst se to jako odpověď na své trápení..někdy mlčeti zlato.
Potrefenáhusa taky to mám v banánovkách. Já to dělám ráda, probírání skříní mně baví, narozdíl od provozního úklidu. Ale jsem zvědavá, co tam teď najdu, teď už budu ukládat jen redukované množství.
Potrefenáhusa Já koupila velikost 0, zavazovací pod bradou a sedí skvěle, i když se miminko mele :-).
Tak Betty promin, ale to je pekna blbost
999 já koupila podle tabulky dvojku, naše děti maj ty kebule dost velký, ale chybí to zavazovani pod bradou
Kammila s tím neštěstím je to navíc blbost, to by na pohřeb nemohl jít v černé nikdo.
Já myslím, že na tom vůbec nesejde, maminka blbý se měla řídit jen svým pocitem, mimino společenské konvence splňovat nemusí.
Potrefenáhusa Asi to nebude platit univerzálně, že bude sedět každýmu, ale je to tahle.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY