Já zas řeším, co miminu obléct na další pohřeb (tentokrát už to není 56, ale 62).
Nicméně jsem se rozhodla vyfoukat vajíčka a obtiskat tam miminu ručičiky. Noha už se jí tam nevejde, ale tohle je tak přiblble roztomilý ![]()
Já zas řeším, co miminu obléct na další pohřeb (tentokrát už to není 56, ale 62).
Nicméně jsem se rozhodla vyfoukat vajíčka a obtiskat tam miminu ručičiky. Noha už se jí tam nevejde, ale tohle je tak přiblble roztomilý ![]()
GChK já bych dala miminku cokoliv, určitě není potřeba, aby byl kojenec v černém. Je mi to moc líto :(
Vymýšlím velikonoční hru na zahradu pro syna a možná i jeho kamarádku, 4letou. Spíš než úkoly na papír tentokrát něco pohybového. Pamatujete takové ty pohádkové lesy? Co tam tak bývá za úkoly, aby se to dalo spojit s velikonoci? Zatím mám pingpongáč na lžíci, ten musí bejt :-)) nechci moc tvoření, spíš nějaké rychlé aktivity jako házení na cíl, někde něco prolézt, přeézt a tak. Uvítám nápady a pak se klidně podělím o výsledek :)
žluťásek A co třeba takové to 10-15x se otočit kolem kolíku a pak se zkusit někam trefit, třeba "vajíčkem" do košíku, nebo prostě jenom někam dojít?
Zina super
žluťásek nás vždycky bavilo házet šišky, takže třeba 10 šišek bud do kmene stromu nebo můžeš z klaciku udělat na zemi tvar vejcete nebo zajíce, když to ma být velikonoční, a kolik těch šišek zůstane uvnitr.
žluťásek skákání v pytli jako zajíc, chůze po slepu po provázku
GChK dala bych jí něco decentního, jednobarevného, nic nového bych nepořizovala. Nepřidělávej si další starosti ![]()
žluťásek Se zavázanýma očima připíchnout zajíci ocásek? (variace na oslíka a jeho 9cas)
žluťásek shazovat pytamidu z plechovek? Muzou vahickem
nakreslit hlavu a telo kralika a poslepu mu zkusit pripevnit usi na hlavu?
žluťásek chodit jako rak (po čtyřech břichem nahoru) a zároveň nést na břiše obří vejce (míč) nebo košík s vejci
Skvělý skvělý, díky
žluťásek prosím tě, hrála si někdy osadníci z katanu junior? Jak moc se tam počítá? Syn má rád to Carcassonne, tak uvažuju, jestli by ho to zaujalo. Zvládl by to i mladší? Jemu vůbec nejde o výhru, ale právě Carcassonne s námi hraje, jak jdou všechny karty přiložit kamkoliv.
Evaeva my ho máme doma, klidně půjčíme na zkoušku. Starší to dá určitě, menší myslím ještě moc ne.
GChK ja mam po male cerne body a kalhoty v tehle velikosti, myslim, ze i antracitovy svetrik, kdyby si to chtela pujcit. Je to teda u nasich, ale mam tam pristi tyden ve stredu jet.
Evaeva a koukni na Dragomino, to by si myslím užili oba. Psala jsem o tom článek na fb https://www.facebook.com/groups/247126670717012/permalink/520003910095952/
GChK já bych taky měla mít černé body a tepláčky v 62. Klidně daruju
žluťásek narazila jsem na bazarový, jinak bych to neřešila. Díky.
GChK Upřímnou soustrast. Jen k outfitům, to bych ještě promyslelo, já jsem myslela, že je takové pravidlo, že děti se naopak do smutku neoblékají. Já Já bych tam tu tvojí holčičku vzala v nějakém hezkém svátečním střídmě barevném oblečku, at dělá radost nejen vám, ale komu může ze všech pozůstalých, mě by miminko v černém na pohřbu, na karu, uplně odrovnalo snad, jak to je smutné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.