999 tyhle hrnce jsou proste nej. My teď stridame tu konges...a tenkou johu
jinak to tu opakuju taky dokola, ale pak pro batolata senzační upletovou cepici s ksiltem a zavazovanim má dupeto
999 tyhle hrnce jsou proste nej. My teď stridame tu konges...a tenkou johu
jinak to tu opakuju taky dokola, ale pak pro batolata senzační upletovou cepici s ksiltem a zavazovanim má dupeto
A měly byste tip na letní pokrývku hlavy s kšiltem a krytím krku? Doteď měl syn tuto Minymo, ta je úplně dokonalá, ale letos už mu i ta největší bude malá. Obdobnou dělá i Joha, ale taky už malou. Pak máme doma tuhle Little Angel, ale ta plachetka vzadu je moc úzká, krk skoro nezakryje.
Myrtila klasické kšiltovky v tou dečkou vzadu mají v Decathlonu
dzizisketa Presne, navíc já jsem hrozně šetrná, všechno se ještě může nějak hodit že jo. Takže já jsem v háji úplně:D
Teď mě pobavil samba kamarád, on nemá děti a ptal se, jestli nebudeme mít ještě třetí, tak sambo říkal, že já nechci a ten kamarád ,,no jiste, tak ono to díte, je i dost finančně náročné,,...a sambo se začal smát, že o to snad ani nejde a kamarád ,, no a o co jí teda jde?,,?:-D:-D:-D
Karja oni ty bezdětný chlapi co se dětí týče bývají někdy dost mimo, spoustu věcí si nespojí - dodneska si pamatuju diskusi s kamarádem, kdy vyjádřil myšlenku, že porod je fyziologická záležitost, že na tom nemůže být nic strašného....kladně zodpověděl dotazy, zda viděl někdy mimino, a zda měl někdy pohlavní styk se ženou..pořád mu nesepnulo. Teprve když jsem mu řekla "no tak tudy to mimino musí prolézt" vytřeštil oči a vyhrkl "ale to musí strašně bolet" ![]()
Myrtila a já zkusím pro mimino tu z tvého odkazu ![]()
Karja mi to třetí dite trochu skok přijde, ve smyslu větší auto, žádný rodinny zvýhodněný vstupny/ubytování atd.
jinak kamaradka se čtyřma tvrdí, ze od třetího vejš už je to fakt dovolená!!!
Potrefenáhusa vstupy už naštěstí často počítají s většími rodinami, ale to auto, no. To bude asi jediná změna, ubytování máme většinou takové, že tři děti by se v pohodě vlezly. Ale největší finanční zátěž jsou kroužky plus jídlo, to prostě nezdědíš.
Potrefenáhusa já měla dovolenou už od prvního, ale dost se bojím, že to poslední nám to spočte za všechny ![]()
MPLee Snad vam bude taky tak vyhovovat ![]()
Potrefenáhusa To už od čtvrtého je hlavně úplně jinej životní styl!
Evaeva Jj, mně přijde, že v těch prvnich letech jsou to takové marginální vydaje, i ta auta jsou už dostupnosti docela srovnatelná jako ta menší. Ale pak jak píšeš, ty kroužky, platba za školky, obědy... atd atd. Nicméně by mě osobně nenapadlo na to pohlížet z toho finančního hlediska jako nějak neprůchozí věc a i ten kamarád by si mohl dovolit děti třeba 10:-D. Dneska jsem byla celé odpoledne pryc, přijedu, uklizeno, děti najedene, vyvecene spokojene, přichystane na zítra sváteční oblečení, vyráběly pro mě obrázky....tak jsem si dělala srandu jakože pohoda doma, co ta Karja má, no jo ta finanční zátěž, třetí mimino by nás stálo celé dva tisíce měsíčně za plenky a přesnídávky!:-D.
Karja ano, těch lidí, co si vyloženě nemůžou dovolit třetí dítě, i když by chtěli, moc není. Ale kamarád dobrý ![]()
Já měla jednu kamarádku ze čtyř dětí a ta říkala, že je to mnohem lepší než tři, že se nespolčují dva proti jednomu a celkově ta rodina v sudém počtu je lepší. Ale ona to samozřejmě viděla z pozice "dítěte", možná až bude mít sama děti, bude na to koukat jinak.
Evaeva Tak to asi záleží na tom standardu, z čeho chces slevit a tak,
zase bych netvrdila, ze dalsi dite nic nestojí
Potrefenáhusa to ne, ale pokud opravdu chceš, tak si ho většinou můžeš dovolit. Ale samozřejmě každé dítě něco stojí a někde musíš ubrat.
Evaeva jasně, je to o prioritách a pokud opravdu chces, tak to asi nějak dáš, ale proste faktor ke zvážení mi to přijde
Potrefenáhusa no vidíš, my řešili akorát to auto ![]()
Evaeva tak nějaký rezervy asi mate
Já jsem ze tří dětí z chudší rodiny a v dospívání ty situace bývaly dost nepříjemné, když bylo vidět, že si něco dovolit nemůžeme, docela mi to ovlivnilo sebevědomí. A zpětně vidím, jak psychicky a následně i zdravotně to poznamenalo rodiče. U nás by třetí taky znamenalo dlouhodobě výrazný propad úrovně, a tím nemyslím nejet na dovolenou k moři nebo nechodit do restaurací, což jsou věci, které už teď neděláme, ale třeba zvažování možnosti kroužku nebo kvality obuvi, nákupu čerstvého ovoce a zeleniny... Jako jasně, na to se neumírá, ale zase do chudoby už se mi tak nějak upadat nechce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.