Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 22:50

Karja jezis ted se mi vybavilo, jak jsme se jsko děti hádali s bráchou u snídaní  Snídali jsme pravidelně kuličky s mlíkem před televizí a mě hrozně rozčilovalo, že nahlas dýchá a funí a den co den jsme se kvůli tomu zhádali jak koně  

Co mám ty děti 2, tak vůbec nechápu jak to naši dali bez křiku a tělesných trestů. Já bych nás asi jednoho dne už profackovala, když si to teď tak přehrávám  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2023 22:58

MPLee co u snídaně, ségře vadilo, že nahlas spím My teda občas dostaly, ale asi spíš kvůli nějakým individuálním prohřeškům než kvůli hádkám. To by nás totiž museli bít nepřetržitě, my v sobě byly furt

Offline Karja
44913 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 23:13

MPLee Hele já to nechápu dodnes, jak to rodiče více dětí bez toho křiku a dávání na zadek dělají. Dneska malamala dostala, kousla mě do zadku, takže poměrně dost reflex, ale ony před tím vysiraly už půlhodiny, tak se to tak pěkně nakupilo a završilo! Pak jsem s nima vlastně už dvakrát nemluvila, ráno a ještě odpoledne jsem se zavřela do pokoje. No pěkný, tomu říkam moderní rodičovství tohleto......

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:13

to jsme se teď bavily s kamarádkou, co má dcery 10 a 7, rikala jsem ji, jak nás v ty lesní školce prováděly dvě holcicky a ze i mne z toho malem praskla hlava a ze se těším, jaký to bude u nás, ze hlavně na muže jsem zvědavá, ze on umí velmi efektivně všechny přicházející zvuky odfiltrovat a kamaradka rikala, ze je na nej teda zvědavá, jak mu to půjde, až se holky začnou plnohodnotně hádat, ze rodič, kterej to chte nechte poslouchá, se chte nechte nasere, jak moc hnusne se k sobě chovaj...

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:18

Potrefenáhusa nezapomen na dům se dvěma podlazimi, mě úplně dere jak jdu nahoru pro něco a ony se začnou dole hádat, prát, jecet mami ona mi a podobne

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:29

rasaNori jo, už se těším...mimino se zatím nechá od sestry radostně mučit a široce se u toho usmívá

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:29

Potrefenáhusa no kluci obvykle po jedné větě přejdou k bití Já jim do toho do první rány obvykle nezasahuju, ale oni v tomhle věku ještě neumí výživně ubližovat slovy. Mami, mami se u nás taky nekoná, i když bych to ocenila před tím než praští bráchu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:32

Karja to je spíš o tom, jestli ty fyzické tresty považuješ za efektivní. Ale bez křiku mi to teda nejde.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:40

Potrefenáhusa zlom nastal když mladsi zacla být pohyblivá...teď jsou k sobě napůl partacky a napůl se rezou jak koně.

Online continuity
43584 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:43
Reakce na rasaNori:

Potrefenáhusa nezapomen na dům se dvěma podlazimi, mě úplně dere jak jdu nahoru pro něco a ony se začnou dole hádat, prát, jecet mami ona mi a podobne

​Jskože musíš zas po schodech, abys zavrela dveře?

Už jsem psala mnohokrát. Ty drobné půtky je nutné ignorovat, jinak se člověk zblázní. Oni se to naučí řešit. 

Offline Karja
44913 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:45

Evaeva Já jsem z podstaty proti nim, ale jakmile mi to ujede, tak teda perfektně zafungujou:-D. O křiku ani nemluvím, ten je na takovým volume, že děsim sama sebe z toho výkonu! Ale jako rozumím tomu, že to někomu neujede ani nekřičí, někteří lidé jsou prostě z podstaty povahy hrozně mírní a ani jim to nejde. Já jsem tuhle byla v zoo, paní tam volala na kluka, kterej vůbec neslyšel, šel úplně jinam a ona prostě ani neuměla zavolat, furt volala volala, ale bylo to jak když hvízdá vítr v komíně, takovej éterickej typ. 

Offline Karja
44913 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:47

continuity No, u nás každá drobná putka vyeskaluje, jediný řešení je, že se naseru já a to se spolu už rázem dokážou dohodnout:-D

Online continuity
43584 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:54

Karja a co se stane, když nezasáhneš? Budou se řezat až do večeře? Prostě bych jednou vyčkala, co udělají, tak aby tě neviděly.

Já tam vždy chodila až ve chvíli, kdy to definitivně přerostlo ve fyzicke násilí nebo vzbudilo muže po noční. To jsem rozdala nějaké ty kolektivní flastry a byl zas pár dní klid. 

v průběhu jsem let zjistila zajímavou věc a to, že když jsou sami doma, tak se příliš nehádají ani neperou. 

Ten rodič za zadkem je pořád jistota, že to někdo zachrání. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 08:55

Karja jako u nas je to fakt tezky, ja jsem mela takovej neutralni vztah k telesnejm trestum, nejak jsem si neumela predstavit co by na nich mohlo bejt tak strasne zlyho, dokud mi to Tonda nezacal vracet, resp nezacal se snazit bejt ten prvni, kdo da ranu, kdyz se situace vyhroti. A to jsem ho fakt placla jen obcas, v totalne vyhroceny situaci, kdy mi on predtim jeste nejak ublizil, pres jak ty pises, prudi prudi a pak me kousne. Takze od ty doby si davam sakra pozor, protoze jakmile zvysim hlas a nejak se zacnem dostavat do sporu, uz na me zveda pazouru a chysta se mi udellit vychovnou ranu

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 09:04

711990 u nas to same, nejake vychovne placnuti pres rucicku vubec nefungovalo, hned se mi to vratilo, a ja netusila, jak vysvetlit, ze ja muzu a on ne...

A doted jsem kolikrat bezradna, jak zaridit, aby se kluci srovnali. Oni nastesti nejsou zli, ale umi se strasne rozjet a delaji kraviny, ktere jsou bud nebezpecne nebo otravne pro siroke okoli, a to pak akorat jecim jako krava a efekt zadny

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 09:07

continuity přesně, já tedy mám holku a kluka, ale vždy jsem se snažila nedělat soudce, prostě vyřešte si to sami nebo trest pro oba, od malička. Nevím zda se to podařilo, ale nechtěla jsem, aby jeden z nich měl pocit, že druhému nadržuji. Samozřejmě řev a teď v pubertě i sprosté slova používám, takový kliďas nejsem

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 09:11

continuity kezby byly mezi tím aspoň jedny dvere:D ja už jim většinou říkám ať si navzájem roztrhaji občanky, že mě nebaví je pořád moderovat a fyzicky zasahuju až od určitých decibelu. Bych nedělala nic jineho:)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2023 09:13

Karja já mám spoustu důvodů, proč to nedělám. Neefektivní jsou podle mě právě proto, že nefungují tak, že už to příště neudělají. Takže mi přijde škoda je bít.

711990 mně to vždycky přišlo v pohodě, do té doby než přišel ten věk, kdy obvykle přijde to první plácnutí přes ručičku. Neuměla jsem si představit, že bouchnu to přerostlé mimino. Se dvěma dětma se ještě přidává to, že nechci, aby se bili mezi sebou. Ale samozřejmě přestože nikdy nedostali, tam mezi nimi rána padne často a mladší ve vzteku bije mě. Mně teda ruka nestartuje, spíš mám sklony k tomu je prudce odstrčit nebo s nimi třást, ale spíš křičím a bohužel i to, co bych křičet nechtěla.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 09:14

711990 to je tim, ze je jeden. Dva by se porvali mezi sebou

Karja nekdy ty stary osvedceny nevychovny metody jsou holt ucinnejsi, co nadelas. Moje deti se teda nejak nemasakrovaly, ani moc nehadaly, ale kdyz neco, tak fungovalo takove to domlouvani a lehky citovy natlak , to nesnaseli oba, ale to uz byli vetsi. A taky teda hodne pomohlo, kdyz pak mel kazdy svuj pokoj, protoze vetsina sporu byla o tom, kde kdo nechal neco valet (kluk byl bordelar) a co kdo kam uklidil (dcera peclivka).

A samozrejme, kdyz byli vetsi, tak trebaze mezi sebou na kordy, proti dospele autorite nerozborni spojenci!

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 09:15

dupali presne, kolektivni vina a kolektivni trest, srovnejte se jak umite!