Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 20:10

žluťásek teda, tak to jsme chytli nějakou nadšeneckou skupinu! Je fakt, že ve zdejší ZŠ jsem si taky aktovek nevšimla, to bylo v té soukromé, ty děti v plné polní školní.

Říkala jsem, že se mezi ty aktivní ambiciózní matky nehodím.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 20:11
Reakce na Kokoska:

Jimik a nemohl by dostat na usnuti trochu obyc mlika nebo sunaru z lahve?

​Mohl, ale nechce

My nemáme problém s usínáním jako takovým. On prostě přišel o svoji životní jistotu, která ho provázela od narození máma = mateřské mléko. A holt to musí zpracovat. Asi kdybych byla v pohodě já po zdravotní stránce, tak to taky dávám víc s nadhledem. Takhle se to blbě sešlo, že to prostě bylo rychlým střihem ze dne na den a ani jeden z nás na to nebyl v tu chvíli připravený.

Offline Kokoska
35157 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 21:02

Jimik tak at si to brzo sedne!

Offline Myrtila
5443 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 21:08

Evaeva No, ja vím, že jaro jim přeje, právě jsem doufala, že bude syn už plně naočkovaný, až to vypukne, ale vlezla nám do toho nemoc, tak jsme zatím zvládli jen jednu dávku. Se dvěma dětma už to asi bude dost nejistá loterie, jestli ještě očkování stihnete  (přeju vám, aby ano)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 21:09

Myrtila loni jsme se vyhli, kupodivu, tak uvidíme letos. Oni jsou každou chvíli nemocní, tak není moc kdy očkovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 21:10

Myrtila ta jedna dávka už ho chrání celkem spolehlivě, mám dojem. To už bych se nebála.

Offline Myrtila
5443 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 21:16

Evaeva Jj, jedna už má spolehlivost asi 85 %. 

Offline Myrtila
5443 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 22:04

Mimo aktuální téma, vážně mě pobavil termín otevřených dveří naší školky - je v den zápisu, dopoledne prohlídka a po obědě odevzdání přihlášek, to už to mohli rovnou udělat úplně ve stejný čas

Offline Zuzuli
3863 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 22:16

Nase detska ockovani proti nestovicim sama nabizi, spis bych rekla doporucuje, klidne ockuje uz v roce a pul spolu s mmr. My to trochu odkladali, ale jdeme na ne ted v utery, na trilete prohlidce.

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 22:22

My jsme meli na ockovani jit minuly tyden, ale po hodine cekani v cekarne jsem musela odejit s neporizenou, abychom stihli s muzem divadlo. Padal jim internet a cekali bychom minimalne dalsich 40 minut. Takze jdeme zase za tyden a snad uz uspesne. Ja se teda priznam, ze vzdycky oznamim, co chci ockovat priste a zatim mi doktorka nikdy nic nerekla, maximalne ze teda objedna vakcinu  

Jo a nedavno jsem se tu ptala na sesity s grafomotorickymi ukoly pro batolata. Na ig na me vyskocilo toto  a i kdyz web pusobi pofiderne, prislo to v poradku a dceru moc bavi. 

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 22:35

MPLee my máme par čísel Zajíčka, ale ty úkoly plní takhle a samolepky nalepuje takto: 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 22:47

Potrefenáhusa Tak takhle to plní malamala taky:-D. Navíc už je baví jen jak který úkol, takže nějaký ten dráček je vyplněn tak z půlky a navíc mě to stojí strašně moc mluvení a zapojení se, vždycky po chvilce lituju, že jsem to vytáhla, ony se dokáží o všechno zhadat, i když je to dvakrát, tak jedna druhý drkla a nebo se jí na to podívala třeba (!).........

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 23:11

Potrefenáhusa  jo náplepky na bráchu lepí taky ráda, ale jinak jí právě úkoly baví a vždycky na posezení vyplní celý časopis. Tohle jde dělat opakovaně. 

Online Garfie
28634 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 04:00

Potrefenáhusa  Škoda, že nejsem doma, vyfotila bych ti naši skřínku v obyváku, je na ní asi sto třpitkových dinosaurů na deseti centimetrech, jeden přes druhý. A asi tam zůstanou na věky, protože to nejde sundat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. dubna 2023 08:04

Potrefenáhusa mladší vyplňuje úkoly obdobně, i když teď občas něco vyplní "správně". Starší měl období, kdy ho to hrozně bavilo, ale už je to pryč

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. dubna 2023 08:52

Potrefenáhusa Zajicku mame asi dvacet (v Levnych knihach jich mivaji mraky), syna bavi jen nalepovani a pak si prochazime obrazky. Hlavne dil Doprava . Ukoly uplne ignoruje, obcas neco nacara. Ale nalepky mame taky vsude. Obecne nema uspech nic rozvojoveho. Trva faze zaujeti stavbou, zeleznici, autobusy...Takze momentalne na velke tatrovce vozi obsah mamciny spize a ta planuje na bok tatry napsat Rohlik . A nejoblibenejsi serial je Pat a Mat, coz zkomolene umi i rict (jelikoz umi asi deset slov doplnenych pantomimou, tak to uz neco znamena)

Offline letfenixa
10938 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 10:02

Mne chýba casopis medzi Malým Zajacikom a Pusikom.  Niečo náročnejšie ako Zajacik,  ale stále pre skolkara, ktorý nevie čítať. 

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 13:23

letfenixa já kupuju Puntík, ale je to na ni ještě tezky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. dubna 2023 14:32

Potrefenáhusa my máme puntík předplacený od synových 2,5 a dobrý. Staršího už to tolik nebere, nechá si to přečíst jen jednou a úkoly už dělat nechce, ale zase už zvládá ty vystřihovánky. Úkoly teď začal dělat mladší, takže využití má. Občas koupím sluníčko, ale to ho nebaví o moc víc a mně přijde takové slabší.

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 15:11

Potrefenáhusa my máme předplacený Kutílek, asi je to stejný jako ti Zajíčci