eless Jen mě napadá, ma otec dítěte zaměstnání u nějakého normálního solidniho zaměstnavatele? Jakože jestli nemuze nějak zatajit příjem, to dělal kamarádky otec a nedomohly se téměř ničeho, prostě si uváděl minimální mzdu, že nemá žádné majetky a šlus no....Pokud má smlouvu někde,kde se to nedá osulit, máš zase plus.
Vše o těhotenství a dětech
Karja To mě taky napadlo, jestli si nemůže nechat dát ofiko minimální příjem a zbytek na černo na ruku. S tím nic moc asi udělat nejde :-/
pracuje 8 h z domu. necakam ze sa bude po praci zapajat tak ako ja lebo ja mam len poluvazok. avsak ked ma niekolko volnych dni za sebou to uz je ine. a plati vacsinu nakupov a polovicu nakladov na byvanie. odjakziva som zarabala menej pretoze mame ine profesie takze to takto uz v zaciatkoch nastavil sam ze bude prisievat viac ked viac aj zaraba ale az s mojim vypadkom prijmu kvoli dietatu odmietal platit za niektore vydavky ktore boli pre neho nepotrebne takze som to platila z rodicaku ako napriklad nabytok do detskej a obyvacky + nejake oblecenie a hracky ci didakticke pomocky. za novu spalnu mi nakoniec peniaze dal spatne. vsetko co som zvladla navozit a poskladat sama som tak urobila. rovnako som sama malovala steny. akurat postel museli doviezt lebo to sa mi do auta nevoslo. takze si nemyslim ze by som minala vela a tam kde sa usetrit da tak setrim
Karja prijem ma oficialny na zmluvu bez moznosti vymyslat so znizovanim a zatajovanim prijmu
Zina Jj,ale záleží na charakteru zamestnani, věřím, že ve velkých společnostech to prostě udělat nejde, ale pokud je třeba živnostník nebo tak....Znám i takové živnostníky co berou přídavky na děti, ackoliv reálně se jim daří velmi dobře.
eless Tak to by mohlo být v pořádku, prostě ještě na to nahledni z tohoto pohledu, jestli nemuze se zaměstnat jinde, delat na černo atd atd...ať fakt víš s čím můžeš počítat. Držím ti palce, ať se to všechno vyvrbi dobře.
eless mně ten dotyčný nepřijde jako partner teda. Tohle přepočítávání přesně na půl a rozhodování co je a není zbytné,... Snad se ti podaří situaci vyřešit k tvojí (a synově) spokojenosti. Ještě mně napadá, jak se k vnukovi chovají jeho rodiče? Ti podle mě můžou mít vliv třeba na to, aby na něj zodpovědně platil, když ho budou chtít vídat.
eless ten popis deleni financi zni fakt strasne. Zvlast, kdyz jste manzele a pokud nemate rozdelene sjm, tak prece kazde euro, ktery jeden z vas vydela, patri i tomu druhemu. Myslim, ze se tu vubec nemusis obhajovat ve stylu "usetrim, kde muzu, tak snad muze moc neotravuju"
eless aj ako manželka máš nárok na výživné na seba aj na dieťa
eless To je fakt, kamarádce její bývalý vůbec nic neplatil. Jako slovy nic, říkala že jí poslal třikrát alimenty, když něco chtěl ze společného vlastnictví k výhradnímu užívání (to je ale debil co:-D, jakože si řekl, tak osm let nic neplatim, ted jí pošlu třikrát 2tisice a ona si z toho sedne na prdel a dá mi k nájmu byt, jako tomu člověk nechce ani věřit), nicméně k soudu ho nedala právě kvůli tomu vztahu s prarodiči, že se finančně a i péčí hodně podíleli oni. Dítě si teda normálně bral, i na nějaké výlety a dovolené, ale asi jí říkal, že peníze nemá, prarodiče to nahrazovali, dalo se na ně na 150procent spolehnout ohledně péče a všeho, tak to neřešila. Za chvíli má kluk 18. Hrůza co.
nechce investovat do "cudzieho" lebo ze moze kazdym dnom skoncit na ulici a nikto mu peniaze nevrati
Z čoho usudzuje na túto možnosť
?
A potom si bude gratulovať, že nedal, lebo skončil na ulici a...
dalo by sa toto považovať za druh argumentácie v kruhu?
No, ale koniec srandy. eless veľmi držím palce, osobne si myslím, že keď máš takúto nálož a manžel je ďaleko väčšia nálož ako pomoc, tak v konečnom dôsledku možno zistíš, že bez neho budeš nakoniec vládať viac. Druhá vec, ako bude malý reagovať na takúto zmenu, ale tam vidím obrovskú výhodu v tom, že ste v byte tvojich rodičov, tým pádom chlap naň nemôže siahnuť a malému zostane jeho bežné domáce prostredie. Verím, že to zvládnete a držím veľmi palce.
Potrefenáhusa Na mimino/male batole jsem doporučovala Minymo, podobný tam je ještě od Joha, ale v reálu je menší a hlavně tenčí, takže podle mě by stejně bylo potřeba pod něj to dítě mazat spf.
Mně přišlo doporučení na tento, ale zrovna včera jsem koukala na dostupnost i u výrobce, a ještě je zřejmě nemají letos našité. A pak decathlon, podle webu jich maji vic typů, u nás už i skladem.
Myrtila díky!
Potrefenáhusa ten RDX mame my. A ten minymo chci zkusit miminu pořídit taky. Stejný střih a materiál jako rdx má i dráče, ale našim nějak nesedí, přijde mi větší ![]()
MPLee já se ptala po kamaradku, ale hned jsem ho v odpovídající velikosti pro nás nasla na vinted...mimino už by třeba mohlo jezdit v létě na brise, tak by ho uzilo, včera jak smazilo slunicko, jsem už vyhrabala ze zasob cepici s ksiltem, ale do toho kočáru to určitě uzijem
jinak se hlásíme do klubu, starší dite se dnes vzbudilo s 38,6....asi nemuzu doufat, ze je to po tejdnu reakce na očkováni proti klistovy encefalitide? Vypadá čile
Potrefenáhusa já tu ceici davam i do nositka. A hlavne uz ho vyndavame mimo kocar na zem. Kde lezi jako knedlik, ale celkem rad kouka okolo
A souctim! Nase byla cila i vcera cely den se 40. Dneska se vzbudila bez teploty a cehokoliv. Tak cekam, jestli se jeste neco objevi nebo to bylo jen toto.
MPLee naše na ty vysoký horečky trpí, ale dva tři dny max a pak už úplně dobrý
Potrefenáhusa u nás 38,5 taky není žádná míra, bývají taky čilí. Nedávno se jich to ale drželo a to byli úplně hotový, pořád polehávali, to vůbec neznám. Ale teda doufám, že pro tuhle sezónu už máme hotovo. Trochu se bojím, když to tady tak řádí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY