Děti šly spát o hodinu později a vstávaly po sedmé. I ten, co obvykle spí do půl deváté. To zas bude zítra vstávání do školky ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jo, my většinou začínáme na 40, tentokrat je to ještě celkem nízký
Potrefenáhusa nase prave ani ne. A nema k tomu nic dalsiho - rymu, kasel, pupinky... sprateleny chlapecek ma ted spalu, tak cekam nejhorsi.
eless Dodatečně dočítám. Dlouhodobě bylo to, cos tu psala, hodně smutné. Hodně sil, ať to dokážeš rozetnout co nejdříve.
MPLee Nemohla by to být šestá nemoc? U té prý můžou být pupínky i jenom pár hodin, nebo hodně světlé, třeba jenom na chvíli v noci, takže si jich ani nemusíš všimnout. Naše dítě ji takto pravděpodobně mělo, jenom s třídenní horečkou.
MPLee naše si opakovaně sahá do pusy, tak jsem zvědavá
Myrtila mohlo by to byt cokoliv ![]()
na to ze budem sama so synom som pripravena akurat ako som si pocitala financie tak to bohuzial bez prispevkov iba s mojim prijmom nedam. z predchadzajucich rozhovorov s buducim ex (sancu na zachranu uz nevidim) necakam ani citelnu financnu podporu (vykrical mi ze ma nebude zivit a na decko da minimum)
Tak to se teda plete. Dokud nejste rozvedení, máte mít stejnou životní úroveň, to za prvé (a jelikož se ty musíš starat o - společné! - dítě s vyššími nároky na péči a tím máš nižší příjem), takže by ti ji měl dorovnávat a pokud nechce, vyřeší to soud. A za druhé i po rozvodu máš ty osobně nárok na výživné a to na tři roky (za které se může stát pak cokoliv, je to dlouhá doba), ze stejných důvodů.
Tak je to tedy v ČR, ale pochybuju, že by se to u vás nějak výrazně lišilo
Zajdi do nějaké bezplatné poradny, určitě se s tím dá něco dělat.
Tak haranti překonali neštovice, Adéla šla na tři dny do školky a už mají zase sople u nosu a přenesli to i na snachu která je na umření
Čili jsem je neviděla ani nepamatuju anžto netoužím po žádný chorobě...
Ale mladej pán mě zásobuje novinkama (za to, že já je zásobuju proviantem t.j. teplými obědy, aby se snacha neudřela u plotny), z nichž poslední je zubní záležitost.
Adéle se kejval jeden zub, i po dlouhém přemlouvání se pan otec ujal zákroku. Ovšem Oliver, vida sestru ronit slzy už předem, se dal do urputného řevu ještě mnohem většího než ona: tatínku tatínku, prosímtě neubližuj Adélce!! - sousedi nemohli pochybovat, že se otec rozhodl rodinu vyvraždit, jak je poslední dobou v módě... Zákrok proběhl rychle neb zub visel na nitce, a Adéla s ulehčením začala vymáhat příspěvek od zubní víly (jak na to přišla, nikdo neví, my o tom mlčíme
). Obdržela lesklou padesátikorunu a tu se dala do strašného řevu pro změnu ona, protože... protože... vy jste dali jen mně a Oliverovi nic! Tak museli chudáci rodiče vyštrachat dalších padesát, aby byl konečně klid.
Někdy mám pocit že se haranti narodili jak siamský dvojčata, strašný závisláci to jsou.
Nechcete se nekdo zbavit letnich hadru na mimino? Klucici cca 74-86? Ted nosi 74 od H&Ma Lindexu. Idealne bych si predstavovala body a tricka s patentky na ramenou a jina nez bila a pruzne kratasy, ne na knoflik v pase. A letni merino
Nejak se mi nechce to kupovat po kusech na vinted a balik ne a ne objevit.
Myrtila Ale diky, cislovany nemoci, nestovice a spalu mam na seznamu moznosti. Taky jsme ve ctvrtek celkem prochladli na vylete, tak i to je varianta. Ale tam bych cekala aspon rymu.
Takový to mohl být krásný den, kdybychom nešli dopoledne na hřiště. Rosťa sypal do tatry písek z výšky a jak foukal vítr, prach letěl přes pískoviště. Než jsem mu stačila říct víc než ho oslovit, skočila k němu nějaká babka, úplně surově s ním škubla za ruku a zařvala na něho "to už by stačilo!" Tak jsme měly krátkou výměnu názorů. Co mně ale dostalo byla jiná matka, mého věku, která té babce přikývla, že mu to dobře řekla! Rosťa totiž jejímu chlapečkovi nechtěl půjčit míchačku, zaslechla jsem něco o lakomečkovi.
Sice kravina, ale úplně mě to otrávilo, i když vím, že ani já ani Rosťa jsme jim důvod nedali.
dzizisketa To je hrozný, tyhlety interakce. Snad na to brzo oba dva zapomenete.
dzizisketa chápu tě
MPLee syn u té šesté měl jen taková malinko kropenatá záda, pár hodin. Bývá teda do dvou let, ale samozřejmě to není zeď, nevím, kolik je malé.
Evaeva 2 a 3 mesice.
dzizisketa jezisi fuj, baba hnusna![]()
MPLee potvrzuju, 6.nemoc mel Tonda cca v roce a pul, 3 dny horecek a pak jen na pul dne lehkou vyrazku na brise, skoro bych si ji nevsimla, ani nesla vyfotit pro doktorku.
Ja chapu, ze nekoho muze konani ditete rozcilovat, ale at si to vyrika s rodicem. Řvat a jeste sahat na dite je fakt pres caru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY