dzizisketa Tak ať na to Rosťa rychle zapomene. Tihleti vychovávači cizích dětí mi taky vždycky zkazí náladu.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Jo no, já jsem jednou musela jedné paní v samoobsluze říct, že se omlouvám, a že má zřejmě nějaký problém, ale já ani moje děti tím problémem nejsme, tak ať nás vynechá:-D:-D. Řvát na cizí neumím, ale já jsem tak chladne hnusná, že to stačí.
Karja Tý jo, takhle bych chtěla umět zachovat klid. Já na toho cizího člověka spíš zařvu a pak je mi mizerně ještě z toho, že mám pocit, že jsem tu reakci nezvládla správně.
DruI Jako asi kdyby děti někdo takhle osočil hnusne a sahnul na ně, tak to taky nevím, jak bych reagovala.
Tyjo, já jsem už sázela na tu 6.nemoc, jedem uz tri dny horečky kolem 40 stupňů. Ale jestli to bývá nemoc batolat, to jsem teda moc zvědavá, co z toho bude. Nemá rýmu, kašel, průjem, bolení břicha, nic. Ach jo, to je furt něco.
žluťásek jo, šestá bývá do dvou let, to už K. asi mít nebude. Ale těhlech viróz pár dní horečka a pak vyrážka je spousta.
Karja to je dobrý, to si musím zapamatovat. I když já žádný takový zážitek nemám, jen takové ty jak se mi někdo snaží "pomoct", když někde řvou.
žluťásek myslím, ze klidne to být 6. muže, syn ji měl na podzim par měsíců před 7.narozeninami, taky jsem to nečekala, ale prý to není tak neobvykle. Uvidíš zitra, sleduj tu vyrazku, já ji malem prosvihla, byla dost světla a dost rychle zmizela.
Ríša dnes: Mami, to máš ten přívěsek s dynamity?
(Myslel granáty.)
![]()
Dostala jsem darek k svatku :)
moora No ale to je krásný miminko! Moc gratulujeme! To se nám tu báby nějak rozšířily, to budou nákupy panečku, HaM vypleněný, Sparkys, Skibi.....:-D
Evaeva No jasně, jakmile si něco připravíš, tak to je potom lepší. Ale my taky nenaražíme na žádné magory, jen dcera má občas nějaké výmysly a na to každej není zvedavej a to kolikrát vidím, že si ty lidi myslí svoje ale neřeknou nic:-D:-D
Karja no hele, ja jsem diky parfumanii vetsi trend setter nez rodice :)) uz jsem jim nacpala kocar a ted fasujou zidli stokke
moora Posílám velkou gratulaci, to je ale krásnej dárek! ![]()
moora :-DPresne, a kdyby si nevěděla, víš na koho se obrátit....A taky to víš všech od kamarádek z práce jako já?
moora no teda to je dáreček
moc gratuluju
Karja no jejda :)
moora to teda gratuluji ![]()
Krásný miminko.
moora Teda, to je vazne krasny miminko ![]()
moora bože, to je roztomile bábätko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY