Haha tak děti si včera poctivě vyslaply na Ondřejník, v rámci pohádkového lesa, pak je muž vytahl ještě v podvečer na kopec nad parkacem, nakonec z toho měli skoro 2 hodinovou expedici, takže to že starší dnes pod skalama polehavala nám nějak divne nepřišlo, navíc to slunko včera a tak. Tak jsem ji teď naměřila 38...zítra mají program se skolkou, odpoledne má tancování kam se fakt těší, ve středu plavani a ve čtvrtek jdou se skolkou do dinoparku. Ideál na to ochoret...
Vše o těhotenství a dětech
moora oooo nununu
gratulujeeem
rasaNori nemůže mít úžeh?
rasaNori treba je jen pretazena, mozna jste zo fyzicky prepiskli, budu drzet palce. syn ma od patku skoro 40, prisel o vylet se skolou, na ktery se ctvrt roku tesil. Byl az dojemny, odhanel me to rano s teplomerem, ze se boji, abych mu nezjistila teplotu, a ze jde na ten vylet, akorat teda ze nemuze vstat z postele
. Od te doby tu lezi jak zvadla kyticka. Ve stredu mu zacina slozite vyjednane a draze zaplacene plavani, tak z toho taky nic nebude. A ja se tu sotva plouzim, po trech dnech vydavani nudli a davkovani sirupu. Druhe dite se nastesti uz vyzdravilo, tak snad neslizne neco znova.
continuity je to možné, ale není ji nijak špatně, apetit má výborný, jen v noci piskala že ji boli nožičky (trpí na růstové bolesti)
moora gratuluju![]()
Gatita my totéž, měli jsme jít s kamarády do zoo, taky se nechtěl změřit a klidně prý půjde i horečkou, že mu to nevadí ![]()
Ach jo, je to už tak vyčerpávající. Pořád dokola. A ještě ten blbej Nurofen sirup pro starší děti zas není.
žluťásek mně tvrdili, že žádný jiný než ten jeden není
ale dělají nějaký nurofen rapid nebo sport (?) a to jsou žvýkací bonbóny, tak se zkus zeptat. A mám tu dvě nenačaté lahvičky Nurofenu, ale asi teda miminího, je nový, prodali mi ho nedávno pro mladšího. Kdybys chtěla, můžu jednu nabídnout.
moora ale panbuh pozehnej, to je krasny miminko! Hodne zdravi!
Nas mensi chlapecek odjel na skolku v prirode. Moc se tesil, doufam, ze ten tyden zvladne a neco tam nechytne.
Evaeva ten pro mimina jsem koupila, ale existuje ještě s vyšší koncentrací, pro děti od 20 kg. Před Vánocema jsem ho sehnala, ale už zas není. Ty žvýkací taky nejsou, kromě klasických tablet jsou teď z forem pro děti jen čípky nebo ten sirup pro mimina.
moora teda takovej krasnej darek! Gratuluju babicko!![]()
žluťásek aha, já se podívám, co vlastně mám. U staršího se mi ale nejvíc osvědčil paralen, buď půlka 500 nebo 2 125, buď nadrtit nebo to rozkouše, u tohodle léku to nevadí.
Už dvakrát mě vyhlásil řidič autobusu.
Jakože stojím na zastávce, jednou rukou cpu malé dudlik, druhou koriguji staršího, stojím normálně připravena na nástup, naprosto evidentně nakročená ... Když celá zpocená natahám ten cirkus dovnitř, vmanevruju na místo, usadim staršího a úlevně se zavěsim za madla, zpocená až na zadku ... tak se na cely autobus ozve "upozornujeme cestující s dětmi, ze jsou povinni dávat znamení řidiči u nástupu i výstupu s kočárkem".
Nemate někdo na pujceni třetí ruku na mávani?
Evaeva u nás ten paracetamol nefunguje tak spolehlivě jako ibuprofen, tak dáváme přednost Nurofenu, když je možnost.
MP Meri ať mává syn
Mně vždycky přišlo, že jsem jediná, kdo mává. Nebyl to pokaždé ten samý řidič třeba?
žluťásek to je pak jasný. Já nic takového nepozoruju ani u jedné té účinné látky, akorát ty sirupy už starší moc nechce.
moora Ju, gratuluju!
žluťásek nurofen od 20 kg mam nenacaty neprosly. Jestli vam to pomuze a jestli jsi schopna pro nej nekoho vyslat zitra cca 8-15 na Namesti Republiky, je vas. Nez syn nabere potrebnou hmotnost, tak nejspis expiruje, i kdyz vekovou hranici uz davno pokoril
. Nebo se ti muzu zitra mrknout do Pilulky na Senovaznem, kde jsem ho v zime kupovala, tam byli dobre zasobeni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY