Vše o těhotenství a dětech
Gatita vyměním za ten pro mimina! Jen jsem otevřela krabičku kvůli letáku, ale je zatím nepoužitý. Pošlu sz ![]()
sdílený know how je drahy, no...![]()
moora Blahopřeju, nejkrásnější dárek ![]()
MP Meri mam pocit, ze to poustej nahrany kdykoli nastoupi kocarek, asi spis kvuli vystupovani.
moora gratulujem ![]()
![]()
![]()
Kokoska kdykoli to určitě nepouští, jezdím denně a ještě jsem nic neslyšela.
MP Meri možná je to jeden a ten samý řidič, který nerad kočárky. Já jsem loni jezdívala pravidelně tím samým nízkopodlažním autobusem a ten řidič vždycky zastavil v té spravné vzdálenosti od chodníku, abych nemohla vystoupit bez pomoci. Nemohla jsem se pak zbavit pocitu, že to dělá schválně.
Byla to pokazdy jiná linka
Jakoze já bych to pochopila, kdybych postávala někde na kraji zastávky a čumela do mobilu a rozběhla se na poslední chvíli, ale takhle ... no budu věřit, ze to pouští aby mi připomenul, ze mám dat znamení pred vystupem ![]()
A fakt to nepouští vždycky, jezdim furt. Když mi přijde, ze to znamení fakt ani nikdo nedává a je mi to nějak protivný nebo co (při nástupu).
mooravítej do babickovskeho klanu . A gratuluju moc je krásnému vnouceti![]()
MP Meri není to protivný a sama určitě nemáváš, já mávla vždycky. Tady teda všichni, my periferní vesničani jsme spořádaní. ![]()
Pinot Noir Jj já mavam i na řidiče na přechodu, v autě kynu:-D. MP Meri Zamavej jak na pozdrav a ještě oční kontakt, ať má řidič radost!
Pinot Noir mně to taky není protivný, ale že mávám jediná, mi přijde. Ale je fakt, že buď mám co dělat s dětmi nebo zase nekoukám po matkách, tak jsem si třeba jen nevšimla.
Karja mně obvykle mávají zpátky
moora Ale to je ňuňu!!!
Gratuluju miminku i nejdůležitější osobě v jeho budoucím životě! :-)
(rodičům pochopitelně taky...)
marieu pokud se děti učí na Bowieho ;) mám doma tuhle knížku . Mohla by se jim líbit. Je krásná a ráda půjčím dál!
MP Meri mne přijde, ze tem chlapům to fakt nedochází, jak strasnej saigon to někdy je...náš tatínek byl v pátek prvne sám s oběma detma s velkým kočárem v déemku na karlaku, kde musel hledat prechod, vytočit se mezi regalama, hlídat starší dite a ještě se mu chtělo na malou, chichi, docela valil bulvy
Lamicka Čtu to se zpožděním, ale dobu strávenou na mobilu/PC řeším skoro denně. Myslím, že máme tak podobně staré děti? Je to strašný, zvlášť když tady hodně využívají PC i ve škole, i ten mladší, dělá na něm research, sdílí si dokumenty, když pracují v book klubu a podobně. Těžko se to kontroluje, dcera dělá skolní přípravu na PC prakticky kompletně. Když nestihnou včas pozavírat stránky, tak tam vidím pootvíraných spoustu blbostí, jako youtube, rozkoukané filmy, rozečtený wattpad...šílím z toho. Asi tak jednou do měsíce zavedu pravidlo, že v devět se odevzdává veškerá elektronika, ale pochopitelně jsem totálně nedůsledná. Když mám záchvat, může syn na PC jen v kuchyni. Tady je to o to horší, že nemají moc kamarádů (teda dcera), takže je to velký zdroj zábavy. Syn je zase s kamarádama pořád onlin, takže to si nevyberu.
Potrefenáhusa to musel být drsný zážitek
Přemýšlím, kdy s oběma najednou začal muž chodit jinam než na hřiště.
Evaeva on by nešel, ale hledal ten záchod
no, deemko nemělo, hledal dal
nakonec ho to prej stalo 2 kila za hnusnej kebab a ještě musel mít otevreny dvere, aby slysel, jestli mu nezdrha dite usazený na skejtu...![]()
Potrefenáhusa
naše dm záchod má. On s nimi takhle malými podle mě nejel ani metrem nebo tak. Je teda pravda, že nebylo kam, v půl roce mladšího přišel kovid. Když bylo potřeba, aby hlídal, šel s nimi ven, ani nebývali moc doma![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY