Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 21:31

moora  

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 21:39

Gatita vyměním za ten pro mimina! Jen jsem otevřela krabičku kvůli letáku, ale je zatím nepoužitý. Pošlu sz

Online Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 22:39

moora

sdílený know how je drahy, no...

Offline Len
2679 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 23:58

moora Blahopřeju, nejkrásnější dárek

Offline Kokoska
35158 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 00:57

MP Meri mam pocit, ze to poustej nahrany kdykoli nastoupi kocarek, asi spis kvuli vystupovani. 

Offline slniecko admin
19652 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 01:38

moora gratulujem

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 08:28

Kokoska kdykoli to určitě nepouští, jezdím denně a ještě jsem nic neslyšela. 

MP Meri možná je to jeden a ten samý řidič, který nerad kočárky. Já jsem loni jezdívala pravidelně tím samým nízkopodlažním autobusem a ten řidič vždycky zastavil v té spravné vzdálenosti od chodníku, abych nemohla vystoupit bez pomoci. Nemohla jsem se pak zbavit pocitu, že to dělá schválně. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 08:42

Byla to pokazdy jiná linka Jakoze já bych to pochopila, kdybych postávala někde na kraji zastávky a čumela do mobilu a rozběhla se na poslední chvíli, ale takhle ... no budu věřit, ze to pouští aby mi připomenul, ze mám dat znamení pred vystupem

A fakt to nepouští vždycky, jezdim furt. Když mi přijde, ze to znamení fakt ani nikdo nedává a je mi to nějak protivný nebo co (při nástupu).

Offline clothilde
2063 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 08:51

mooravítej do babickovskeho klanu . A gratuluju moc je krásnému vnouceti

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 08:53

MP Meri není to protivný a sama určitě nemáváš, já mávla vždycky. Tady teda všichni, my periferní vesničani jsme spořádaní.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 09:38

Pinot Noir Jj já mavam i na řidiče na přechodu, v autě kynu:-D. MP Meri Zamavej jak na pozdrav a ještě oční kontakt, ať má řidič radost! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 09:39

Pinot Noir mně to taky není protivný, ale že mávám jediná, mi přijde. Ale je fakt, že buď mám co dělat s dětmi nebo zase nekoukám po matkách, tak jsem si třeba jen nevšimla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 09:40

Karja mně obvykle mávají zpátky 

Online Garfie
28635 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 09:56

moora Ale to je ňuňu!!!  Gratuluju miminku i nejdůležitější osobě v jeho budoucím životě! :-)

(rodičům pochopitelně taky...)

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 09:58

marieu pokud se děti učí na Bowieho ;) mám doma tuhle knížku . Mohla by se jim líbit. Je krásná a ráda půjčím dál! 

Online Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:06

MP Meri mne přijde, ze tem chlapům to fakt nedochází, jak strasnej saigon to někdy je...náš tatínek byl v pátek prvne sám s oběma detma s velkým kočárem v déemku na karlaku, kde musel hledat prechod, vytočit se mezi regalama, hlídat starší dite a ještě se mu chtělo na malou, chichi, docela valil bulvy 

Online Garfie
28635 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:07

Lamicka Čtu to se zpožděním, ale dobu strávenou na mobilu/PC řeším skoro denně. Myslím, že máme tak podobně staré děti? Je to strašný, zvlášť když tady hodně využívají PC i ve škole, i ten mladší, dělá na něm research, sdílí si dokumenty, když pracují v book klubu a podobně. Těžko se to kontroluje, dcera dělá skolní přípravu na PC prakticky kompletně. Když nestihnou včas pozavírat stránky, tak tam vidím pootvíraných spoustu blbostí, jako youtube, rozkoukané filmy, rozečtený wattpad...šílím z toho. Asi tak jednou do měsíce zavedu pravidlo, že v devět se odevzdává veškerá elektronika, ale pochopitelně jsem totálně nedůsledná. Když mám záchvat, může syn na PC jen v kuchyni. Tady je to o to horší, že nemají moc kamarádů (teda dcera), takže je to velký zdroj zábavy. Syn je zase s kamarádama pořád onlin, takže to si nevyberu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:13

Potrefenáhusa to musel být drsný zážitek Přemýšlím, kdy s oběma najednou začal muž chodit jinam než na hřiště.

Online Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:17

Evaeva on by nešel, ale hledal ten záchod  no, deemko nemělo, hledal dal  nakonec ho to prej stalo 2 kila za hnusnej kebab a ještě musel mít otevreny dvere, aby slysel, jestli mu nezdrha dite usazený na skejtu...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:23

Potrefenáhusa naše dm záchod má. On s nimi takhle malými podle mě nejel ani metrem nebo tak. Je teda pravda, že nebylo kam, v půl roce mladšího přišel kovid. Když bylo potřeba, aby hlídal, šel s nimi ven, ani nebývali moc doma