Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35158 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:25

Potrefenáhusa

Ja se nedavno opotila, kdyz jsem mela skoro triletou vnucku, rozmarkovany nakup na samoobsluzne pokladne a mala ze chce curat. Pliny uz nenosi, hezky si rika, ale uz jsem videla louzicku u pokladen. Ale statecne vydrzela, jeste jsme hodily nakup do auta, ktere nastesti stalo u krovi, stihly jsme stahnout vsechny vrstvy obleceni a dobre to dopadlo!

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:33

Proč je tolik pejskařů přesvědčeno, že "on si chce jen čichnout" musí lidi strpět a vůbec to nevadí a že pomůže dítěti, které schovává obličej, když mu do něj strká čumák čtyřicetikilový pes, říkat "neboj se"?

Offline marieu
5159 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:38

GChK díky za tip! To vypadá moc dobře

Offline Kokoska
35158 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:39

Pinot Noir to jsou lidi stejny kategorie jako ti, co strkaji hlavu do kocarku  a funi na mimino, protoze se "jen kouknou".

Offline Myrtila
5444 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva on by nešel, ale hledal ten záchod  no, deemko nemělo, hledal dal  nakonec ho to prej stalo 2 kila za hnusnej kebab a ještě musel mít otevreny dvere, aby slysel, jestli mu nezdrha dite usazený na skejtu...

​Myslím, že tohle konkrétně ten chlap musí zažít na vlastní kůži, to je asi nepředatelný  (ostatně i já jako nematka jsem si to nedovedla představit)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:53

Pinot Noir jo no. Ještě nejlíp se zvoláním on je ještě štěně nebo neboj on ní nedělá. Kolikrát je to štěně stejně těžké jak to dítě s hlavou v úrovni jeho obličeje

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:59

Já jsem odchytávala cizí dítě na úprku minulý týden. Stála jsem frontu na pokladnu v Albertu a tatínek přede mnou měl v náruči dvouletého chlapce a na zádech baťůžek, aby se dostal k bombě od sodastrému, musl to dítě položit na zem a sundat byťoh. Někde mezi vyndáváním peněženky a úklidem nové bomby se to děcko tryskem rozběhlo. Jako chvilku sem si pohrávala s myšlenkou, že se nečinně dokoukám na otce v akci, ale von měl tak strašně vyděšenej výraz ve voku! Tak jsem se rozběhla, no měla jsem co dělat, jelikož dítě z hahaha akce, tati chyť mě, dostalo amok, že se na něj řítí cizí ženská. Chytla jsem ho až na ulici, jak byl rychlej a nepoučitelně z místního mimáče vzala do náruče Doma jsem teda manželovi řekla, že za borcama už běhat nemůžu. :D

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 11:32

Evaeva no, přesně. Viktor 12 kilo, "štěně" 40. Chtěla bych vidět ty lidi, jak se radostně nechají očuchat a olízat od grizzlyho.

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 11:35

Kan já jsem teď viděla takhle sprintovat mámu za dítětem z prodejny Baťa, takový malinký prcek, člověk by řekl, že se bude sotva batolit, byl neuvěřitelně rychlý a měl z toho hroznou legraci, jak za ním ta máma zoufale letí... Poprask to byl všeobecný, protože měla na sobě chudinka ty zkoušené boty, takže se rozezněly alarmy, rozblikal vchod...

Soucítila jsem s ní tedy hodně. 

Offline Potrefenáhusa
39019 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 11:37

Pinot Noir protože lidi jsou z jisty části dementi bez empatie, co neumí předvídat? 
my šli tuhle tady na procházku ještě s tchyni, která má malyho staršího pejska s nemocnyma zadama, nesmi vůbec skákat, behat apod., z druhy strany potoka se řítí kříženec pitbula, slečna volá: To jsou feny?!!!! Tak dobrý!!!!! Pitbul skáče mezi nama, motá se mezi nasima psama, kočárem, ditetem......pani nás předchází, pitbul letí dopředu a za chvíli slyšíme, jak zase na někoho volá: To je pes nebo fena?!!!

Offline Potrefenáhusa
39019 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 11:39

Pinot Noir smarja, to je strasny....mě takhle vybehla schválně parkrat do silnice, naštěstí nic nejelo a čekala jsem to

Offline Potrefenáhusa
39019 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 11:42
Reakce na Myrtila:

​Myslím, že tohle konkrétně ten chlap musí zažít na vlastní kůži, to je asi nepředatelný  (ostatně i já jako nematka jsem si to nedovedla představit)

​jo, musí se to zažít, i třeba kolik je v mhd potřeba na manipulaci s tím kočárem, když rikam potřetí sdovolenim, cejtim se jak blbec 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 11:48

Pinot Noir jojo, jeden incident jsem taky takhle měla. Moje dítě jelo po pravé straně chodníku na odrážedle, prý je to moje vina, že se bojí psů. To by se bál každý, když bylo štěně větší než on.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 12:02

Pinot Noir já jsem takhle měla zážitek, kdy jsem byla na procházce s rok a půl starým dítětem a najednou se mi k dítěti hnal amstaf. Pes bez košíku, naštěstí si dítě jenom očichal. Majitel došel asi za dvě minuty volným krokem a že pes nic nedělá, děti miluje a dělá s ním canisterapii. Jako fajn, ale moje myšlenky, co budu sakra dělat, pokud ten pes ok nebude, pána asi netrápily. Jako dítě mě pokousal NO, takže z psů mám dodnes fakt respekt.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 12:03

monis mně úplně stačí, když z toho to dítě chytne hysterák. Nevím, proč by ho měl někdo děsit.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 12:06

Evaeva moje dcera se takhle asi rok bála psů potom, co na ní na návštěvě vytrvale skákal kamarádky pudl nereagující na žádné povely...

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 12:41

monis Tý jo tohleto vyběhne pes a pak za pět minut zpoza rohu vykráčí majitel, nesnáším. A zajímavý je, že jsou to vždycky takový velký telata. U těch malejch se asi majitelé bojí, že by je někdo omylem zašlápl.

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 12:56

Evaeva . To ja taky rikam "Dyt je to jeste stene" jako z pohadky o Maxipsu Fikovi. Moje stene ma ted taky asi 70. Mame jinak problem spis opacne. Syn si mysli ze kazdy pes je kamarad a nejradsi by se na kazdeho byt kavkazaka vrhal. Jinak naseho psa maji vsichni za atrakci, mame same pozitivni reakce. Kdybych vybirala petikorunu za kazde vyzadane pohlazeni, ma pes na zradlo...

Offline Kokoska
35158 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 12:56

Jo, von nic nedela. To jednou utek nejakymu debilovi ze zahrady velkej cernej pes a za pokriku von nic neudela se zakous do zad nasemu westikovi, kteryho vencila moje tehotna dcera. A samozrejme drzel korist a nechtel pustit. Holka se z toho klepala jeste vecer a pejsek mel dve poradny dzuzny v kuzi, antibiotika a odmital tou ulici uz chodit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 13:11

Jos moje děti se psů nebojí, starší je ignoruje a mladšímu se líbí. Ale když se na tebe vyřítí takové tele, tak se bojí každý.