Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. května 2023 20:40

MPLee koukni na Amulet-mají řadu minilite a všechna ta kola jsou do 6kg, a cena je ze všech těch lehkých nejpříznivější

Offline Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 01. května 2023 21:12

MPLee já teprv teď odmontovala druhy kolečko z fw...a dite mi ho obratem vrátilo, jako ze ne-e 

u kamaradky na nás čeká yedoo, tak jsem zvědavá  na slapky se ani neodvazuju pomyslet 

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 01. května 2023 21:52

Potrefenáhusa kdyz jsem odmontovala jedno zadni kolecko na FW, mala na nem prestala chtit jezdit. A vzdycky rvala, ze chce kolecko zpet. Ja si myslela, ze to je jen tim, ze jsem "znicila" jeji vec a to se ji nelibi. A je lina balancovat. Pak dostala koloodrazedlo a fw bylo mesice ve skrini. Ted jsem ho asi pred dvema tydny vytahla, ze ho odvezeme k nasim. A ac mala je velmi zkuseny jezdec na koloodrazedle, ze za ni casto musim i behat, jak jezdi rychle, tak na tom fw se dvema koly ji vubec neslo drzet balanc a podivne se vrklala. Prislo mi, ze na tech malych kolech se ji proste spatne balancuje, koloodrazedlo je pro ni mnohem snazsi (ale uzmavam, ze fw je na ni uz moc male). Tak jsem na fw vratila kolecka a jako na trojkolce na nem zase s chuti jezdila u nasich v obyvaku

Jinak temer denne resime, ze jeji kolo nema "slapi" a moc by je chtela. Porad ji premlouvam, ze slapaci kolo dostane pozdeji, zatim ma jezdit na odrazedle 

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 01. května 2023 21:56

Jinak si postezuju, ze mala dneska v pet vytuhla a pres nase mnohe pokusy ji probudit, stale znovu usinala... Az se vzbudila ted asi me ceka dlouhy vecer. Zitra je zapis do skolek, potrebuju s ni zabehnout do tri, tak snad bude aspon trochu vyspana z noci a zvladneme to bez scen, ze nechce odtud odejit a chce si tam hrat. 

Offline Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 01. května 2023 21:58

Zuzuli jj, my máme ještě podedeny puky a to taky neslo, taky je to asi dost vratky

mame u kamarádky to yedoo, jen ho v Praze vyzvednout, tak uvidíme 

Offline Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 01. května 2023 21:59

Zuzuli moc tlapkam, my už to dneska máme narvany pod perinama

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 01. května 2023 21:59

Potrefenáhusa Naše starší dcera si přála k Vánocům kolo jako má ta mladší, tj. s kolečkama....taky se jí nějak líbily. Ted na kole umí jezdit obě dvě, ale jezdí fakt nerady, vždycky si raději vyberou odrážedlo....A jelikož u nás to není moc koncipované na kontinuální jízdu na kole, furt se musí zastavovat, dávat pzor na auta, je to odrážedlo mnohem pohodlnější.

edit. ted mi dochází že mluvíte o uplně jiných kolečkách:-D:-D

Offline Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 01. května 2023 22:04

Karja jo, naše furt jezdí na plastový motorce! 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 01. května 2023 22:07

Potrefenáhusa Tak to si piš, že naše by na ní jezdily nejradši taky:-D

Offline Tabea
8270 příspěvků moje polička 01. května 2023 22:30

Zuzuli dcera si taky stěžovala, že puky nemá šlapky. Vždycky zastavila a dělala, že chce šlápnout na šlapku.  Ke třetím narozeninám dostala 14" woom, to jsme si obě oddechly.
Akorat to teda byl pro mě větší adrenalin a musela jsem začít běhat o dost rychlejc.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. května 2023 22:45

Tonda dneska konecne pokoril Letnansky traily na slapkovym koledlouho nechtel, i kdyz na kole jezdi uz od vanoc, tak se bal, vzdycky se zaseknul. No a dneska skoro 2 hodiny v kuse jezdil a jak jsem vam tady minule tvrdila, ze ho musim do kopce tahat, tak to uz taky neni pravda a vyslape to uplne v pohode sam! Jsem na nej hrozne pysna, ze se odhodlal.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. května 2023 22:47

A to nas takmer stvorrocny nezvlada ani odrazadlo :)) u fw sa nam stalo to iste, odkedy sme odmontovali koliesko, uz nanho nesadol. Ale nedokaze poriadne balancovat ani na early rider, stale ho musim pridrzat a fest ho to nebavi (ako kazdy pohyb ). Zatial sa mi dari ho motivovat na zmrzlinu o dve ulice dalej ale tam asi aj skoncime.

Offline Len
2679 příspěvků moje polička 02. května 2023 00:02

711990 Děkuju za tip! Mně zas vůbec nedošlo, že píšeš o opravdovým kole, ale ukládám si to, třeba se někdy bude hodit. Je skvělý, že se překonal a zvládl to. Určitě z toho má taky radost!

Mrakoplas 

Jsme tu i my, jejichž dítě (2,5) ještě na žádný odrážedlo ani nikdy nesedlo, syn nerad zkouší nový věci. Počítám, že ve 4 možná zkusí to odrážedlo.Ale nedávno poprvé na hřišti vyzkoušel šlapací traktor, a dokonce si tam sedl sám. Možná to bude znít banálně, ale pro mě je to velká radost.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. května 2023 00:13

Len ja ta chapem!

Offline Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 02. května 2023 06:02

Len naše na tom odrazedle taky najela par (desítek) metrů, ale! v Praze skladujem auto a plastovou motorku, co ji koupila bez porady moje máma a ona se v tom bytě na ničem jiným nepohybuje, naučila se to tam perfektně ovládat, používat volant/riditka včetně couvani....

mozna bysme to koloodrazedlo měli dat nejdriv tam!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 02. května 2023 07:02

Len tak slapaci traktor se Tonda jeste nikdy neodvazil vyzkouset:D jsou v Zemedelskym muzeu a vzdycky je radsi obesel obloukemco se tyce koloodrazedla, my mame doma Rascal punk, ale to je zas zbytecne drahy. Ale urcite bych se ridila tim, aby to melo 10 nebo 12" kola a dostatecne siroky riditka, nizkej ram a aby to bylo lehky, az to budes porad nosit v ruce:D Tam ty kratky nohy nevadej, protoze vyrobci pocitaj s tim, ze na tom budou deti jezdit uz od 2 let a je to vetsinou uz od tech 85cm vysky, takze se sedlem co nejniz to pujde v pohode:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2023 07:24

Karja pro mě je odrážedlo taky pohodlnější, ale to je mladšímu jedno co zmákl kolo, už na něm nechce jezdit, takže už je ve sklepě. Kolečka teda neměli.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 02. května 2023 07:32

Potrefenáhusa no jenže my máme kola v obýváku na zdech, muž na nich jezdí den co den... takže ona teď mele pořád jen o pedálech, venku zvedá nohy a dělá jako že ty pedály má. Když projede jakékoliv dítě tak na něj volá "já taky budu mít kolo s pedálama!" A když já řeknu šlapky, tak mě opravuje, že to nejsou šlapky, ale pedály  V sobotu jsme byli na závodech, ona si sama zajela odrážedla a pak s mužem šla na velké podium na stupně vítězů. Medaili nosila ještě včera celý den na krku

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 02. května 2023 07:34

711990 tonda je borec!  Chápu tu radost. Zvlášť, když člověk ví, že by to zvládli a jen si netroufají. 

Sairon oni dokonce mají i super lite, ale ty dělají snad až od 16. Ale určitě se na ně taky podívám

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 02. května 2023 07:39

711990 v zemedelskem muzeu maj ty velke slapaci traktory cervene, zatimco mensi odrazeci zelene... Vzdycky to tam skoncilo hysterakem, ze chce jet na cervenem traktoru, ktery ale neumi ovladat a nema silu na to ho uslapatmozna lepsi, kdyz si na ne deti ani nesednou