Zuzuli on si prave bere ten odrazeci, ten slapaci nechce:D ja ho na nem chtela naucit slapat, ale to proste neslo
MPLee presne, nastesti pomohlo, ze odrazedlo fyzicky nebylo doma:)
Vše o těhotenství a dětech
Ty jo malý dítě má tak 98 cm, a už jezdí na 16, má early Rider hellion, s domontovanou prehazovackou, normálně to uslapne i do kopce, nechtěla na něho teda že začátku vůbec sednout, že chce zpátky své červené kolečko. Jenze na 14 woom seděla už jak vosa na bombone:D Starší má cca 110 cm, a má 20 woom off air, s odpruženou vidlici, taky na začátku scena, že je černé, hnusné, a teď mámo to je super kolo, vůbec mě nebolí rucicky:D
Jinak my strávili víkend v okolí Pernštejna a Víru, děti šly v nedeli po carodkach spát v 11 v noci, ačkoliv jejich oblíbený čas kdy je ženem do postele je mezi 7 a 8. Takže včera cestou z víkendu usly v autě v 5 odpoledne, v 8 se doma vzbudily, dostaly večeři a sprchu a ihned opět vytuhly. Ráno jsem je budila po 7, abychom stihly školku :D
Potrefenáhusa Na to učení to musí bejt fajn, ten traktor jezdil zatím dost náhodně.
Já budu všechno nový asi zkoušet u babičky, tam taky projde leccos.
711990 No o traktoru v zemědělským muzeu zatím nemůže být řeč. Moc ho chtěl, takže chodil vedle odrážedla a já s ním v předklonu, protože volant ho zatím vedl ode zdi ke zdi.
Byli jsme tam se synen kamarádky, kterej je s mým povahou jako přes kopírák, jen o rok starší. Říkala, že chodili měsíc ven s odrážedlem, než si poprvé zkusil sednout. Takovou výdrž teda nemám a zatím to nechávám bejt.
Jsme tu i my, jejichž dítě (2,5) ještě na žádný odrážedlo ani nikdy nesedlo, syn nerad zkouší nový věci. Počítám, že ve 4 možná zkusí to odrážedlo.
Ale nedávno poprvé na hřišti vyzkoušel šlapací traktor, a dokonce si tam sedl sám. Možná to bude znít banálně, ale pro mě je to velká radost.
A ještě my, kdy kluk začal na koloodrážedle ve dvou letech, naprosto jistě, včetně ruční brzdy... No a tam to taky skončilo. Takže půjde do školy a neumí jezdit na kole a supr kolo, které jsme mu před třemi lety slavnostně koupili, je mu už dávno malé. ![]()
Pinot Noir to užije Viky. Ale je to vtipný (to nemyslím špatně). On to asi prostě nepotřebuje. Naši nemají koloběžky a kolo je prostě lepší než šlapat pěšky. Aspoň nemusíš tahat kolo ke školce jako já ![]()
Starší syn se vždycky stavěl rezervovaně k věcem, co neumí. Ale letos nastal boom, úplně ovládl lyže, chce zkoušet brusle lední i kolečkové, dokonce je ochotný i chodit do kurzu. Docela valím oči.
Výstup na K2, cti kuchynsky ostruvek ![]()

Pinot Noir tak asi neciti tu potrebu. My taky spoustu veci jeste nepokorili, plavani, tkanicky... spoleham, ze to prijde samo
. Na plavani jsme se sice prihlasili, ale omlouvame jednu lekci za druhou, jak jsme porad nemocni.
A pro pobaveni - u nas doma jsem nejvetsi "autista" ja. Fotka z lonska a letoska - to dite ma bundu, kalhoty i boty na chlup stejne, jen o velikost vetsi ![]()
![]()

Len :D tak to je pro narocny
MPLee to nahodou naprosto chapu! Zrovna jsem ulovila tu samou bundu a kalhoty co uz nosi, jen o cislo vetsi a na podzim to jen nenapadne vymenim:D Do skolky se to osvedcilo, nemam duvod hledat nic jinyho! Na rozdil od vyrobce, kterej tu bundu prestal vyrabet![]()
MPLee tohle znám, taky nejradši kupuju pořád to samé dokola. Ale u nás je vyšší dívčí naplánovat různé vzory nebo barvy tak, aby nenosili najednou to samé ( nezvládají to ani oni ani muž)
MPLee je skvělá, vsak to kolo mate v rodině! Nás naše na kole keste neviděla, protože když už by to šlo, tak už to zas neslo a teď to taky zatím nejde
Potrefenáhusa to je dost přesný popis
My se ke kolům vrátili až když mladší seděl (spíš chodil, kvůli sezóně). Párkrát jsme byli i s vozíkem, ale moc nás to neoslovilo.
Jak tu nedávno byla debata o kombinaci malý dítě a pes, tak už můžu dát fotodokumentaci ![]()

MPLee jj tu 16 superlite jsem kupovala pro svoje děti. :)
Evaeva kombinaci vzorů teď zrovna řeším, vybírám látky ze kterých mi ušije kalhoty kamarádka. A potřebuji mít v jednu dobu zároveň 8 (pro každého 2 tenké a 2 podšité) softshelové kalhoty tak aby byly natolik rozdílné, aby muž i děti poznali které jsou čí a které při jaké teplotě obléct. A ještě musí tak nějak rozumně barevné protože je po příšerce dědí krtek ![]()
Potrefenáhusa my to loni stihli všichni! Já teda jela poslední výlet někdy v 7. měsíci a dost se za to proklínala
a ona jeste sedela vzadu v sedacce. Letos rezolutne prohlasuje, ze do sedacky pujde bracha a ona bude mit svoje kolo s pedalama
A muz moje kolo prodal, takze ja jsem z toho s miminem letos taky venku (ja kolo nemusim totiz). Ale housatku rozhodne nic neutece. V tomhle veku je to podle me fakt hlavne o tom, co vidi doma a chteji zkouset.
711990 ty boty uz mame v 5. velikosti
Snad bude mit malej podobnou nohu. No a bundu uz samozrejme taky davno nevyrabi... s jakou jste spokojeni vy? Me se ted docela libila v Alpine pro, az me to prekvapilo. Ale zatim jeste muze mit tuhle, kdyz nezveda ruce nad hlavu ![]()
711990 jo a teď jsem někde četla, že pro drobné dítě dali na Rascal 14 sedlo a sedlovku z Punku, že to pak šlo právě níž a dítě pěkně dosáhlo. Tak jim musim napsat, jestli nám v Rascalu neprodají náhradní sedlovku z odrážedla případně...
MPLeebundu mame softshellku z Lindexu, ale prave s napletama na rukavech, ted uz se dela zas bez napletu
na ty sedlovky se zkusim doma podivat, jestli je mezi nima takovej rozdil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY