711990 ono by tam pak teoreticky mohla sedet i nas esedlovka z odrazedla. No musime se dokopag k vyletu do obchodu. A madam k odhozeni plen
Vše o těhotenství a dětech
MPLee hele je to blbost, ty sedlovky sou stejny, ta z Punku je dokonce delsi, takze naopak nejde zarazit tak hluboko. Mozna ze se jim ve vyrobe stalo, ze jim je prohodili? Nebo je prohodili nam?:D otazky same otazky:)
Kazdopadne ta sedlovka co na tom je, jde zarazit uplne az na doraz dovnitr. Takze neni potreba to za nic menit, nicim by sis nepomohla.

Zina
pes a mimino ![]()

711990 diky moc! Tak to je blbost no ![]()
GChK
to je skvělá fotka
Sairon tak to už je vyloženě rébus. Já jim oblečení připravuju, takže co do které teploty určuju já. Ale jakmile tam budou dvoje stejné kalhoty v různé velikosti, můžu si být jistá, že si je vezmou opačně, i když je bude muž dozorovat
Na léto mám pro ně kalhoty z dekáče a ty jsou stejné, tam mají akorát klučičí a holčičí variantu, musím je kontrolovat u oblékání ![]()
Evaeva jakoze muž dostane instrukce, ať oblikne housatku tričko, on vyhrabe z koše úplně nejnemožnejší miniaturni pyžamo na mimino s nohavicema a patentama odshora až dolu a zcela vazne se zeptá, jestli tohle? ![]()
Potrefenáhusa
to se zlepší. Když jsem byla v porodnici, syn nosil vyřazené bodýčko s úplně vytlemeným výstřihem, které nosil na spaní a tou dobou leželo někde úplně vzadu ve skříni
Teď už nemám problém najít základní kusy, akorát neumí reagovat na změnu teploty a dává jim to, co měli včera. A když to bere v chodbě a ne z jejich skříní tak plete komu co patří.
Potrefenáhusa to je tak krásná holčička
a ty máš fakt cit pro zachycení okamžiku!
Evaeva obavám se, ze se to nezlepší, zvlášť až ty kusy začnou mít podobnou velikost a funkci a ještě je bude nosit malá po větší
ponozky nerozliší už teď, byt ty větší jsou zatím trojnásobný
Potrefenáhusa ano, tohle se nezlepší. Ale když ho pošleš pro tričko, donese tričko
Kluci mají oddělené skříně, takže u čistých kousků trefí i velikost/nositele. Skládat trenky jsem mu zakázala, protože on se sice proaktivně poskládal, ale já stejně musela vzít každý kus do ruky a zjistit komu patří, úspora nula ![]()
Taky už přijeli od babičky a měli opačně kraťasy, protože mladší dostal ty s popiskem 2 až 3 roky (což byl jeho věk), akorát že na staršího pak zbyly 1 až 2 roky ![]()
Manuka Dekuju, dneska mě teda ale dost solí, naštěstí jde, až se vzbudí, s tatínkem do sokola, pak rovnou s pejskem a na nakup.....vracivaj se před 8 ![]()
![]()
MPLee já jsem se s břichem bála. No ani teď bych si asi nebyla moc jista, ona už má určitě přes 14 kilo a nemáme to natrenovany.
Potrefenáhusa to bys natrénovala, je to spíš o zvyku. Ale s břichem se taky bojím. Zrovna letos by to jinak už šlo s kluky na jejich kolech.
Potrefenáhusa
akorát to máte vyšší level, Cid by to s miskou potenciálního žrádla u hlavy takhle klidně neležel :-D
Zina housku se šunkou by taky nedala
Evaeva doporucuju podpisove samolepky nebo to jsou mozna nazehlovacky? Da se to objednat, nestoji to moc a da se to i prat.
Potrefenáhusa já tě chápu. Už rok a půl hlídám dva dny v týdnu vnoučka co je tak o 2-3 týdny mladší než tvoje housátko. A večer bývám vyždímaná jak hadr![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY