Tak jsme malou prihlasily do tri skolek. Ted uz jen doufam, ze nam ji nekam vezmou
A slapky prej moc potrebuje ![]()

Tak jsme malou prihlasily do tri skolek. Ted uz jen doufam, ze nam ji nekam vezmou
A slapky prej moc potrebuje ![]()

Kokoska to mám, ale nemají podepsáno všechno, to bych se nedoplatila. Navíc to generuje další problémy, jak dědí, tak některé věci nosí mladší se jménem staršího ![]()
Zuzuli drzim palce! Nas to ceka za tyden, jdeme jen do dvou, no bojim bojim. Kamaradka byla v Praze dnes a pry asi 150 deti na 30 mist v jedne. Z toho 20 predskolaku, takze starsi dite se asi dostane, ale mladsi spis ne (necele 4). To je strasny naval.
Zuzuli Taky jsme dnes obešli tři školky, zítra nás čeká ještě jedna (maximální počet přihlášek je u nás čtyři). Uf. Jsem zvědavá, jak to dopadne, ale všichni se tvářili celkem povzbudivě. Možná je to i tim, že dítě hlásime na jiný školky, než jsem původně preferovala - ty "vyhlášený" nakonec nejsou nic pro mě, vyžadujou angažovaný rodiče (dělaj různy projekty a tak) a to já nejsem, ehm.
Já přihlásila Viktora jen do jedné školky, ředitel žádal, abychom na případné diagnózy a problémy upozornili předem kvůli plánování počtu asistentů, tak jsem mu minulý týden emailem vylíčila, koho jim tam hodláme uvrhnout, a dnes Viktor u zápisu ztropil scénu, protože nechtěl vstoupit do sálu, kde zápisy probíhaly (místní školky ho mají takto společně), takže my už máme jistě v přihlášce několik velkých vykřičníků předem. ![]()
A ještě my, kdy kluk začal na koloodrážedle ve dvou letech, naprosto jistě, včetně ruční brzdy... No a tam to taky skončilo. Takže půjde do školy a neumí jezdit na kole a supr kolo, které jsme mu před třemi lety slavnostně koupili, je mu už dávno malé.
Jsme v tom s váma. K. taky neumí a ani nechce zkusit učit se to, nechce koloběžku, nechce brusle, nechce nic, co se hejbe ![]()
žluťásek on taky nechce ani zkusit. Na koloběžce teda jezdí a brusle hrozně chtěl, ale jezdí (spíš chodí) na nich doma v chodbě, protože venku by ho někdo viděl. ![]()
Pinot Noir To je jeden z duvodu, proc jdu na zapis bez deti, kdybych tam sla s nima, tak ucitelky rovnou ty prihlasky roztrhaji :-D.
Vari mně to čeká zítra a jdu taky sama, hlavně teda kvůli tomu, že očekávám čekání
Jinak nečekám žádnou jobovku, malému budou už skoro 4 má tam bráchu.
žluťásek však se to naučí, až bude chtít. To se nám teď stalo před školkou, mladší tam dojel na šlapacím kole, jeho o rok starší spolužák dojel na motorce (kolena u hlavy). Ale on líčil mamince jak se těší na pracovní listy a mám pocit, že už umí trochu psát. Náš u ničeho nevydrží a sotva rozezná růžovou od zelené ![]()
Evaeva u nas se clovek objednava na konkretni cas, jdu tam hned prvni na osmou, rezervovala jsem si 8.00 a 8.10, tak snad se moc nezdrzim, sambo pak specha do prace.
Vari v to jsem taky doufala, máme nový elektronický předzápis. Ale ani prd, žádný výběr času. To bych šla klidně s ním, předání papírů bude na pět minut. Ještě nám to komplikuje, že starší má pak kroužek.
Jos pilgrim v jedne skolce, kde jsem si povidala s ucitelkou, zatimco jsem cekala na papiry zpet, mi rikali, ze by se mala dostat mela. Kdyz ne hned ted v prvnim kole, ze mam pristi tyden urcite hlidat telefon. Ona uz ted trileta je, tak snad to vyjde. Nevim, co bych delala, kdyby mi ji do skolky nevzali.
Jedna ze skolek, co mame podanou prihlasku, je skola a skolka, takze tam nejspis sanci nema, kazdorocne se jim tam hlasi hodne predskolaku spadovych do skoly, aby ten posledni rok skolky chodili tam a zvykli si (predskolaci maji tridu v budove skoly) a sli pak do prvni tridy s kamarady. Takze tam tech mist pro trilete taky moc nezbyva. Tam rikali asi 120 prihlasek na 30 mist celkem. Ale skolka je to uplne bozi, maji nadherny interier, vestavena patra s hernou, jedna trida je jako dzungle, dalsi hrad s princeznou, zahrada se vzrostlymi stromy, venkovni trida, na vyjimku maji jen 20 deti ve tride a vekove smisene tridy (bez tech predskolaku). Ja bych tam chodila hned ![]()
Vari moje dite sice bylo u zapisu zlaty, pozdravilo, konverzovalo s ucitelkama... Ale ten sileny rev, kdyz jsem ji odtud potrebovala odtahnout do dalsi skolky, ten byl slyset siroko daleko.
Tak za sebou máme zápis do jedné školky, druhá nás čeká zítra. Naše přihláška má pořadové číslo 151 a to je zápis ještě zítra a paní ředitelka mi rovnou řekla že dítě narozené polsední srpnový týden v podstatě nemá šanci na přijetí v tomto roce. Co já budu dělat, pokud mi ho nevezmou, to fakt nevím. V práci už me tlačí ať řeknu kdy nastoupím na plný úvazek a já to nejspíš budu vědět nejdřív v září ![]()
Zuzuli ta popisovaná školka zní jako sen. Ale nejdůležitější jsou stejně empatické učitelky.
Evaeva ja tam porad premyslela, kdo jim delal interier, protoze to byla fakt krasa a deti uplne nadsene

Zuzuli to věřím
My máme zápisy zítra a pozítří, ani v jedné školce jsem se nebyla podívat, mám jenom reference okolních matek, tak jsem na to zvědavá. Stejně syna nejspíš nevezmou, tři mu budou až v listopadu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.