Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. října 2018 14:43

Renusatko ja to chapem, len vidno, ze svokru to mrzi, neviem so predstavit ako by reagovala ak by syn pri nej takto rrval do roka .  Nevadi, poskusame, uvidíme, kazdopadne oproti tomu aky bol pred par tyzdni trn vcerajsok zvladol bravurne :).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. října 2018 14:57

DrowRanger  Mě to taky s neteří mrzelo. Holčička, kterou já nemám. Těšila jsem se na ni a ona u mě řvala a když neřvala, stejně za mnou nechtěla . No dneska jsou tady každou chvíli obě. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 29. října 2018 19:13

Jednou jsem tady uz resila, zda pouzivat kojeneckou vodu a jak dlouho. Uprimne bych se na to uz nejradeji vykaslala. Jednou mi tu kdysi kdosi radil, ze si mam najit slozeni vody, zda je ok. Ale co tam hledat a taky kde, kdyz se jedna o maly privod vody jen pro nasi obec, mame totiz vlastni zdroj vody sestavaji z nekolika studni.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 29. října 2018 19:21

Karja Kdesi jsem se dočetla, že veškerá pražská je pro kojence OK a víc jsem nepátrala. Ve vašem případě by stejně asi stálo za to, nechat si udělat nový rozbor, kvalita vody ze studní se může měnit (aspoň myslím).

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 29. října 2018 19:25

Karja myslim do pul roku, dyl bych se s tim netrapila

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. října 2018 20:02

Karja ja som davala do roka podla prieskumu z okolia ale je pravda,  ze ma tie zbytocne plastove flase pekne stvali. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. října 2018 20:06

A ked sa vedla vedie ta debata o zmene casu, musim si postazovat. Myslela som si ako to tento rok fajne zvladneme,  maly spaval pospedne tyzdne do osmej,  takze posun na siedmu bude v pohode.. Lenze on si presne v ten den zmyslel,  ze hodina je malo a tak vstava uz dva dni o siestej  co hodina,  je to priekopnik,  on dal rovno dve! (a vecer samozrejme skor nezaspi). 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. října 2018 20:08

Karja do půl roku. Na vesnici z vlastní studny, bych možná nechala udělat též rozbor. Může se stát, že do studny prosakuje voda z pole a tím nějaká hnojiva a dusičnany navíc. Ve městech je to hlídané. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 29. října 2018 21:13

Renusatko To neni vlastbi studna, je to nejake prameniste pro celou obec. Ale jen pro tu jednu. Tak si udelam asi rozbor z kohoutku nebo nevim, jak se toho dopatrat.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 29. října 2018 21:20

Karja tak bych se zkusila na té obci přeptat, jestli nechávají dělat nějaký rozbory a kde se to dá vidět. ale fakt bych řekla že dítě co už může normální stravu už může i normální vodu

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 29. října 2018 21:26

Karja komu platíte za vodu?

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 29. října 2018 22:45

slniecko No, to nevim, ja ji platim tatovi:-D a ten asi provozovateli,nevim. Tak ci tak, uz me napadlo to nejak dohledat pres toho provozovatele, ty snad nejake rozbory maji. 

viktorka_od splavu No presne navic ona stejne pije vodu pri koupani a to zasadne az po umyti, kdy je tam nejvic spiny a myciho gelu:-/

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 29. října 2018 23:40

Karja 

hej, musia mať.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 30. října 2018 04:21

Ctvrty den vstavam se Satanem mezi treti a ctvrtou hodinou ranni. Myslim,ze ho brzy zardousim. Je fuk jestli je unaveny z venku nebo po “nudnem” dni doma. Je fuk jestli je nacpany nebo “hladovy”.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 30. října 2018 07:53

tzaziki soucitim! U nas se spi taky blbe...  syn se pravidelne budi kolem ctvrte a hodinu se vzteka a hystericky rve. Pak usne, ja chvili vytocene cucim do stropu a v sest mi zvoni budik... driv mel nocni desy, ted mame to vztekani. Jsme uplne hotovi. Davame vecer Pediakid pro klidne spani, ale je to spis jen pro pocit,ze s tim neco delame:)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. října 2018 12:27

Mrakoplas cha, toto presne aj moja malá. Od posunu času vstáva o dve hodiny skôr. Ale našťastie aspoň o hodinu skôr chodí spávať :-)

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 30. října 2018 13:04

Renusatko  Já se taky neteři cca první rok nelíbila. Nejlepší moment byl, když jednou usoudila, že když se bude držet mámy a z bezpečí náruče vykukovat, tak by si konečně mohla tu divnou tetku prohlídnout. Pak už to bylo čím dál lepší. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 30. října 2018 15:46

DrowRanger mňa majú väčšinou deti radi (a je to vzájomné), ale tiež jedni kamaráti mali dcérku, ktorá ma proste nemala rada, prečo netuším. Asi najzábavnejšia situácia bola, keď sme boli na návšteve u ďalších kamarátov a malá (to už chodila) mi doniesla z predsiene topánky, ako že mám ísť preč . Ale už ju to prešlo. Alebo je proste zdvorilá, neviem .

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 30. října 2018 16:17

slniecko Jo, takto jsem absolvovala hodinovou cestu se znamymi, jejichz dite uz od desateho kilometru neustale opakovalo,,vyhodime tetu ven"'

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 30. října 2018 16:24

Karja