Renusatko ja to chapem, len vidno, ze svokru to mrzi, neviem so predstavit ako by reagovala ak by syn pri nej takto rrval do roka
. Nevadi, poskusame, uvidíme, kazdopadne oproti tomu aky bol pred par tyzdni trn vcerajsok zvladol bravurne :).
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger Mě to taky s neteří mrzelo. Holčička, kterou já nemám. Těšila jsem se na ni a ona u mě řvala a když neřvala, stejně za mnou nechtěla
. No dneska jsou tady každou chvíli obě.
Jednou jsem tady uz resila, zda pouzivat kojeneckou vodu a jak dlouho. Uprimne bych se na to uz nejradeji vykaslala. Jednou mi tu kdysi kdosi radil, ze si mam najit slozeni vody, zda je ok. Ale co tam hledat a taky kde, kdyz se jedna o maly privod vody jen pro nasi obec, mame totiz vlastni zdroj vody sestavaji z nekolika studni.
Karja Kdesi jsem se dočetla, že veškerá pražská je pro kojence OK a víc jsem nepátrala. Ve vašem případě by stejně asi stálo za to, nechat si udělat nový rozbor, kvalita vody ze studní se může měnit (aspoň myslím).
Karja myslim do pul roku, dyl bych se s tim netrapila
Karja ja som davala do roka podla prieskumu z okolia ale je pravda, ze ma tie zbytocne plastove flase pekne stvali.
A ked sa vedla vedie ta debata o zmene casu, musim si postazovat. Myslela som si ako to tento rok fajne zvladneme, maly spaval pospedne tyzdne do osmej, takze posun na siedmu bude v pohode.. Lenze on si presne v ten den zmyslel, ze hodina je malo a tak vstava uz dva dni o siestej
co hodina, je to priekopnik, on dal rovno dve! (a vecer samozrejme skor nezaspi).
Karja do půl roku. Na vesnici z vlastní studny, bych možná nechala udělat též rozbor. Může se stát, že do studny prosakuje voda z pole a tím nějaká hnojiva a dusičnany navíc. Ve městech je to hlídané.
Renusatko To neni vlastbi studna, je to nejake prameniste pro celou obec. Ale jen pro tu jednu. Tak si udelam asi rozbor z kohoutku nebo nevim, jak se toho dopatrat.
Karja tak bych se zkusila na té obci přeptat, jestli nechávají dělat nějaký rozbory a kde se to dá vidět. ale fakt bych řekla že dítě co už může normální stravu už může i normální vodu
Karja komu platíte za vodu?
slniecko No, to nevim, ja ji platim tatovi:-D a ten asi provozovateli,nevim. Tak ci tak, uz me napadlo to nejak dohledat pres toho provozovatele, ty snad nejake rozbory maji.
viktorka_od splavu No presne navic ona stejne pije vodu pri koupani a to zasadne az po umyti, kdy je tam nejvic spiny a myciho gelu:-/
hej, musia mať.
Ctvrty den vstavam se Satanem mezi treti a ctvrtou hodinou ranni. Myslim,ze ho brzy zardousim. Je fuk jestli je unaveny z venku nebo po “nudnem” dni doma. Je fuk jestli je nacpany nebo “hladovy”.
tzaziki soucitim! U nas se spi taky blbe... syn se pravidelne budi kolem ctvrte a hodinu se vzteka a hystericky rve. Pak usne, ja chvili vytocene cucim do stropu a v sest mi zvoni budik... driv mel nocni desy, ted mame to vztekani. Jsme uplne hotovi. Davame vecer Pediakid pro klidne spani, ale je to spis jen pro pocit,ze s tim neco delame:)
Mrakoplas cha, toto presne aj moja malá. Od posunu času vstáva o dve hodiny skôr. Ale našťastie aspoň o hodinu skôr chodí spávať :-)
Renusatko Já se taky neteři cca první rok nelíbila. Nejlepší moment byl, když jednou usoudila, že když se bude držet mámy a z bezpečí náruče vykukovat, tak by si konečně mohla tu divnou tetku prohlídnout. Pak už to bylo čím dál lepší. ![]()
DrowRanger mňa majú väčšinou deti radi (a je to vzájomné), ale tiež jedni kamaráti mali dcérku, ktorá ma proste nemala rada, prečo netuším. Asi najzábavnejšia situácia bola, keď sme boli na návšteve u ďalších kamarátov a malá (to už chodila) mi doniesla z predsiene topánky, ako že mám ísť preč
. Ale už ju to prešlo. Alebo je proste zdvorilá, neviem
.
slniecko Jo, takto jsem absolvovala hodinovou cestu se znamymi, jejichz dite uz od desateho kilometru neustale opakovalo,,vyhodime tetu ven"'
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.