Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. října 2018 16:58

Karja Karja krasne pribehy  . Ale ja.musim dnes pochvalit svokrovxov,sli boli sme dnes u nich a maly pri nich vobecbeplakal. Svokra stisila hlas,netlacila sa tak na krpca, ani jeden ho nenosil (momentalne sa to synovi velmi nepaci ani od nas) a maly sa s nimi prebavil hodinu a pol na gauci, mal sice dva zachvaty placu, ale to sa ukludnil hned ako sme ho s muzom vzali na ruky a po chvilke siel zas na gauc k starym rodicom . Takze spokojnost na vsetkych stranach a ako bonus nam zaspal cestou domov prvy raz v autosedacke .

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. října 2018 18:42

DrowRanger tesim sa s tebou. svita na lepsie casy

a ja som sa prisla postazovat ze mi dieta preslo len na jeden spanok cez den a to uz definitivne. cez obed alebo kratko poobede si da asi hodku a pol a koniec. a pritom cely den stale beha skace a co ja viem co vsetko a furt ma energiu ako jadrova elektraren

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. října 2018 19:29

eless 

Jsou rodiny, které jsou šťastné, že dítě přešlo aspoň na jeden spánek denně. Je to hrozně relativní.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 30. října 2018 20:19

eless pokud spí v noci a ještě i ve dne, tyo, paráda

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. října 2018 20:30

dynda viktorka_od splavu spal 2x donedavna. bola som pekne rozmaznana tym jeho rezimom a chvilku pokoja. v noci sice spi ale raz sa zobudi a tichucko si mrmle. do hodinky opat zaspi. nebola by som o tom vedela keby sme nemali docasne kameru nad postielkou kym sme boli v zahranici.

a raz som sa v noci zobudila na to ako sa v tej postielke hra s hrackou s ktorou zaspava a rehoce sa poriadne nahlas!

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 30. října 2018 20:32

To naše hádě vůbec nejí! U všeho se tváří, že ano, že dobré, ale sní dvě tři lžičky a konec. Dnes nejedl v podstatě nic, až večer jsme zjistili, že mu chutná suchá rýže. Tak snědl misku rýže, nadělal neskutečný bordel, rýže je úplně všude, ale aspoň něco snědl. A já hňup se celé odpoledne crcám s plněnými paprikami a rajskou 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 30. října 2018 20:46

Pinot Noir u mas to bylo stejny. Sucha ryze, suche testoviny. Jedine normalni jidlo byl chleba s lucinou. Takto se stravoval mesice. A nekdy jedl a nekdy ne. No a ted mi vari nejakou exotickou veceri.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2018 20:55

Pinot Noir tenn moj zbojnik si tiez uz vie v jedle pekne vyberat. A nikdy toho moc nezjedol. Ma 19 mesiacov a vacsinu oblecenia stale 80(9-12mesiacov). Ked lezi,  rebra su mu vidiet. Cakam v dohladnej dobe socialku. 

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 30. října 2018 21:28

Vařím na zítřek oběd pro dcery třídu v jeslích, kuchař je už druhý týden nemocný. A doufám, že jsou tam taky nějací míň žraví, abych nemusela ještě běžet pro bochník chleba na dojedění. Vůbec si nejsem jistá množstvím 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. října 2018 21:52

Tabea 

to se jako stridaji rodice ve vareni?

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:16

Zarinya Doted varila reditelka s ucitelkama, ta je ted na dovoleny, ucitelky jsou nejaky nemocny, tak se vcera zeptali, jestli by mohl nekdo uvarit pro jesle ve stredu a v patek, ve ctvrtek je svatek. Jesle jsou dve skupiny, kazda si jidlo zajisti sama. Skolka ma zitra Halloween, takze budou mit raut a urcite budou tak spleskani, ze na obed nebudou mit misto a v patek taky budou varit rodice. Skolka je soukroma, garantem je rodicovske sdruzeni, rodice prispivaji k chodu instituce (uklizi dvakrat tydne telocvicnu, vymyvaji skrinky v satnach, pripravuji newsletter, perou bryndaky apod.). Takze kdyz je parkrat do roka treba zastoupit kuchare, vzdycky se nekdo najde. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:18

Tabea v Nemecku?:-)

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:21

Tabea Fíha! A co vaříš?

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:24

DrowRanger Jeee, tak ho nenoste, kdyz ted nechce, vyuzijete situace. U nas nas zivitel roznosil a rozrozmazlil a dneska mi jako povida, hele, ja ji uz budu nechavat rvat, tohleto uz nejde. Tak on ctyri mesice rozmazluje, pak mu to prestane byt vhod a chudak holcicka je na tom takhle bita?! No maminka pochovala, zitra musime hodit rec, takovahle zmena rezimu! 

Jinak mladaska ji prilrmy a ji teda, jak kdybysme uz nikdy nemeli dostat mrkev, proste jako o zivot, nechavam ji snist kolik chce, sni toho hodne, nevazim to, ale rozhodne je to mnohem vic nez je klasicka sklenickova porce. Mam ji nechat kolik chce ne? Vsak je to zelenina.

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:28

Zarinya  

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:28

Karja kdyz tam neni jenom mrkev, aby nemela zacpu. Jako matka dvou nezerek rikam, jen at papa :D ale vlastne nevim, taky by me to kapku znervoznovalo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:31

Tabea jj,svatek to prozradil.Taky se na nej tesim,i kdyz musim na tri hodky do prace.

Pinot Noir ma dobrou otazku,co varis?

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:35

Pinot Noir Rano usolicham hrachovou zeleninovou polivku/eintopf  s krutonama a ted jsem delala mlecnou ryzi a na to rozvareny jablka se skorici. Doufam, ze to prtousove budou jist. Ve skolce se vari vegetariansky, takze tim to je jednodussi. V patek myslim bude jina matka delat testoviny s rajcatovou omackou, coz je sazka na jistotu.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:36

continuity Ja nevim no, brisko ji neboli a davam ji uz kombinace zeleniny. Jako faldicky a torby ma, ale zadnej extrem, k doktorce jdeme az za mesic a pul abych se optala, zas mi prijde to jako blbost, abych ji kvuli tomu volala. No, ale dle mych kratkodobych zkusenosti to vidim tak, ze ted resim, ze ji hodne a za dva tydny budu resit, ze ji malo:-D.

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 30. října 2018 22:41

Karja Taky bych ji neomezovala