Janulik03 děkuji ![]()
Dnes poprvé řekl svoje jméno - Viki. Úplně mě dojalo, slyšet to tím jeho hláskem. A rovnou to i napsal. A taky mama, tata, nějaká pipi, ale hlavně děda, ten si zasloužil i zakroužkovat. ![]()

Janulik03 děkuji ![]()
Dnes poprvé řekl svoje jméno - Viki. Úplně mě dojalo, slyšet to tím jeho hláskem. A rovnou to i napsal. A taky mama, tata, nějaká pipi, ale hlavně děda, ten si zasloužil i zakroužkovat. ![]()

Pinot Noir wow ! ![]()
continuity My jsme v pubertě dělili rodiče na: já si to dokážu představit a na: já si to vůbec nedokážu představit...:-). Vyber si, co je lepší :-).
continuity to neni o tom, co jste ji ucili, k tomu se vrati, az bude starsi. Chce vypadat dobre :)
vyrazila jsem v 17 na trek v platenkach a trekove boty nechala doma... uz jsem to nikdy neudelala.
V sobotu slavili tchani a svagrova narozky, spali jsme tam do neděle. A v neděli starší dítě udělalo scénu kvůli kdysi na chatu dovezenému odrazedlu (4 deti a jen jedno odrazedlo, puvodne nase
), že se tchán propraskal dveřma ať si ho koukáme odvézt, že hk tam nechce, já vyjela dost hnusně na svagrovou, protoze když mi dcera přišla brečet do náruče, že chtěla to odrazedlo, a ne kolo, tak ta ihned prohlásila že si teda to kolo půjčí její starší syn, když moje nechce jit jezdit, takže jsem ji oznámila že v žádném případě si to teď půjčovat nebude, než se tohle vyřeší, takže svagrova ihned začala prohlašovat, že se nediví, že naše děti s nama mluví děsně, když to mají ode mě, prostě krásne rodinné dopoledne. A dcera se teda zasekla, že na mladsi nejsme tak hnusni, že jenom na ni jsme zlí, no nápor na rodičovské sebeovládání to byl taky slušný.
continuity bol to veľmi jednoduchý projekt (dať do pohára vodu, doňho vajce a prisypat soľ a pozorovať správanie vajca, nakresliť do predtlace 3 obrázky deja a doplniť 6 viet) práve preto, že za to mohol mať každý 1. A bolo mi jedno, koľko členov rodiny sa bude spolupodielat.
já jsem zas 100 let (stránek) za vopicema, ale přesně tohle dělala moje dcera na vědeckém kroužku ve školce. Neměli tam teda to doplňování vět, ale zas o tom ději vyprávěli. To ti tví sedmáci (??) určitě zvládnout mohli ![]()
Mohučanka podľa mňa tiež. V podstate jednotka zadarmo. Ale nie, mamička dotycnych mi vypisuje mravokarne maily
Garfie hodnotí, třeba je hlavním účelem té práce (ze strany učitelky) jen aby se to naučili
Ja myslim, ze to tak nejak bude. A taky myslim, ze to bude lepsi a lepsi, protoze se casem budou hlasit na projekty v predmetech, ktere je opravdu zajimaji, ne jen protize chteji jet na vylet (tohle byla cesta na goticky hrad).
Tak som sa dnes rozhodla pre odklad. Konecne na nas vysiel termin v poradni a psychologicka mi potvrdila, co som si myslela. Rozumovo je na tom nadpriemerne ale pozornost, sustredenie a ochota sa ucit su zhorsene. Ak ho do skoly dame, mame sa pripravit na to, ze s nim bude treba pracovat a tak isto s ucitelkou. Na druhej strane mu moze trocha uskodit, ze sa bude v skolke nudit a mame pozadovat ulohy naviac (pretoze bude robit presne to iste dva roky po sebe). Ja rozumovo viem, ze jemu odklad prospeje, preto som to riesila aj ked mu prvotne testy vysli na jednotku. Ale mrzi ma to, ze strati vsetkych kamaratov, z jeho triedy vsetci odchadzaju do skoly(aj jeho buduca zena, s ktorou si pisu Liebesbriefy:) Viem, ze toto nie je argument, ved zo skolky sa priatelstva malokedy udrzia ale smutno mi zanho trochu je (lebo viem, ze mu to urcite pride zoparkat luto).
Edit. A vraj ma iste znaky Aspergera, cim ma na chvilu vydesila.
Pinot Noir Viki je velmi sikovny, takto pekne nepise ani starsi :) mladsi vie nakreslit akurat slnko. Ich to nebavi, skoda.
Chce se mi úplně brečet. Dneska jsem měla nějakoi pracovní schůzku, požádala jsem rodiče, ať pohlidaji holky, pár minut než přijde sambo domu. Toho jsem doslova potkala ve dveřích, předávali jsme si klíče od auta. Pak byl doma celé odpoledne. Holky ale byly na zahradě s babičkou a dědou, hodne, samostatne, hrály si, svačinu měly nachystánou ode mě. Pak udělal sambo tu chybu, že se zeptal, zda může jít na hodinu na fotbal. Já jsem přišla domů o půl 8, ale co se mi sběhlo na hlavu, vycitky, že požádám o hlídání ve 3 a mají je do 8.... Zítra mám práci, doma babičku s dědou, a dite s rýmou, co je hodné a je s nimi rádo a nemůžu jim ho svěřit. A holky si z toho odnesly akorát to, že jsme se zhadaly o to, kdo je hlidal a já pak brečela. To je vklad do života jak sviň.
Mrakoplas Já to rozumím, ale on si tak příští rok udělá hned kamarády nové. Hlavně ať je spokojený pak ve škole;-
Ach jo, ale sambo by taky zasloužil trochu vyliskat. Ono si to sedne a bude zas dobře. Já jsem to takto schytala, když jedno dítě babičce zdrhlo, protože si nerozuměli.
Karja fu to ma mrzi, snad sa to utrasie. Dievcatam to urcite nejak rozumne vysvetlis. Kedy planujete byvat v novom?
Inak ja som dnes plakala po prichode od tej psychologicky. Nejak na mna dolahla ta tiaha, ze musim rozhodnut o zivote niekoho ineho (sambo v tomto nie je velmi napomocny, vsetko odkyve).
Karja tvoji rodiče jsou neuvěřitelní! Nevím, jak tvoje holky, ale předpokládám, že stejně jako moje děti, by na zahradě mohla hlídat i cvičená opice, musela to být fakt dřina
Ach jo teda.
Mrakoplas u nás odklad pomohol. A že bol 2-x predskolak nevadilo ničomu, lebo mal úplne iné učiteľky, iné deti a úplne inak robili. (Min.sk.rok som stále počúvala, že sa má poriadne naučiť jesť príborom, tento rok ho ešte ani raz nepoužili. ) a pri jeho chorobnosti by kľudne mohol chodiť ešte aj jeden rok ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.