Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 26. května 2023 22:14

Evaeva 

Ne NA Lidlu, V Lidlu. Mám pocit, že (aspoň kam chodíme) mají dětské ponožky furt.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 22:14

letfenixa to mi přijde v pohodě :) 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 26. května 2023 22:28

Mrakoplas já jsem byla minule vytočená, prošla jsem snad pět obchodů s dětským oblečením a všude příšerný umělohmotný ponožky s dinosaurama a tlapkovou patrolou. Takže ty poděděný opatruj jak oko v hlavě. Jestli je zas někdy budou mít, asi koupím deset balíků do zásoby

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 23:04

žluťásek žebrované nechce. Dneska jsme byli v obchodě spolu, tak bych ho možná přesvědčila na bezobrázkové, ale v hm ani v ca neměli žádné v jeho velikosti (akorát nízké - nechce).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 23:05

dzizisketa kouknu se, až tam budu. 

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 26. května 2023 23:07

Evaeva A co Takko? Tam mají super ponožky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 23:08

Karja ha, to mám pod nosem, zajdu tam. Díky! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. května 2023 23:28

Karja Evaeva ja teda takko neodporucam, zrovna dnes som tam bola a ponozky maju len 74% bavlny a posobia dost umelo, mne sa opotila ruka len co som ich chytila. Tak ak sa chalanom potia nohy ako nasim, za mna nebrat. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 23:34

Mrakoplas no zatím to vypadá, že skončím v pepcu, tak před tím zajdu aspoň tamTakko tu je 600m ode mě, tak uvidím. Aby nemusel nakonec chodit bos Přitom ponožky, taková blbost.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 26. května 2023 23:44

Evaeva co Tchibo? Já kupuju tam a v Lidlu. 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 27. května 2023 03:19

Evaeva já kuouju v tescu s obrázkama ( a naji zebrivsntbpro mimina! A jednobarevne na zalandu vetsino

Offline letfenixa
10949 příspěvků moje polička 27. května 2023 06:45

Ponožky u nás len merino a bambusove.  Bambusove som nahodne pred pár rokmi kúpila v deichmanne perfektné,  tak potom som ich nakúpila do foroty, ale už ich samozrejme nemajú.  Takže kupujem online,  hľadám, a má ich aj Unuo.

Offline letfenixa
10949 příspěvků moje polička 27. května 2023 10:01
Offline Zuzuli
3865 příspěvků moje polička 27. května 2023 21:26

Bojim se to napsat, abych to nezakrikla, ale dite je asi odplenkovane. 

Ve stredu prohlasila, ze plenu nechce, uz neni miminko, vyrostla a pleny nenosi. Ten den byl plny balkon mokreho obleceni. 

Ve ctvrtek jedna nehoda, jinak se naucila si rict i venku. S nocnikem je zcela samoobsluzna, stahne kalhoty a pouzije ho. 

V patek bez nehody, jen jednou se vydala na hristi curat sama, nic nerekla. Dosla na travu, stahla si kalhoty a kalhotky... No a jak neumi jeste pridrepnout, tak si vestoje nacurala do tech stazenych kalhot

A dneska zvladla bez jedine nehody celodenni vylet. Obsahujici dve hodinove cesty vlakem, nekolik hodin v aute vcetne dvouhodinoveho sloficka v autosedacce. Rikam si, ze kdyz zvladla tuhle zatezkavaci zkousku, tak snad uz to je definitivni.

Plenu odmita i na noc, ja vzdycky cekam, az usne, abych ji tu plenu pro jistotu natahla (jak spi v nasi posteli, tak se jistim), ale rano ji sundavam bez jedine kapicky. 

Takze o co jsem se to sakra cele mesice neuspesne snazila, kdyz si to ted rozhodla sama a jde to hned

Offline Potrefenáhusa
39034 příspěvků moje polička 28. května 2023 03:33

Zuzuli naše tento problém vyřešila tak, ze když je sama na zahradě, tak si i toho sedne na zem, docela dlouho jsem po tom pátrala, jak to dela, protože jakmile u toho někoho má, tak si řekne, ze chce podržet 

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 28. května 2023 09:45
Reakce na Zuzuli:

Takze o co jsem se to sakra cele mesice neuspesne snazila, kdyz si to ted rozhodla sama a jde to hned

​A přitom stačilo věřit zkusenějším.

Offline Zuzuli
3865 příspěvků moje polička 28. května 2023 09:46

Pinot Noir ja vim

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 28. května 2023 09:51

Zuzuli akorát já bych teď potřebovala zkušenosti někoho, kdo tohle absolvoval s dítětem s opožděným vývojem, hypersenzitivitou a neofobií. Ale nevím, nevím, asi mi nezbývá, než být v této oblasti pionýrem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2023 10:06

Pinot Noir no moje zkušenost říká, že bez mírného nátlaku by měl pleny ještě v šesti že by něco z těhlech zbytečných a otravných činností začal dělat sám se ještě nestalo.

Ale Viktor k tomu možná taky dojde sám, ne? Otázka je teda kdy, no.

Offline continuity
43627 příspěvků moje polička 28. května 2023 12:03

Pořád si říkáme s mužem dobrý: lyžovat, plavat, ibruslit, postavit stan umí, snad ta naše námaha nevyšla úplně nazmar. 

Takže energie vložená do děti se vrací následujícím způsobem: dítě, které je od tří let minimálně jednou ročně na řece a má za sebou několik táborů s vodními skauty, si pri balení na vodák se školou postavilo hlavu a na raft si hodlá obléct místo plavkové sukně džínové kraťasy?

Teď tu excitovana beha a trolí, k čemu ji je jako repelent?