Ne NA Lidlu, V Lidlu. Mám pocit, že (aspoň kam chodíme) mají dětské ponožky furt.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa to mi přijde v pohodě :)
Mrakoplas já jsem byla minule vytočená, prošla jsem snad pět obchodů s dětským oblečením a všude příšerný umělohmotný ponožky s dinosaurama a tlapkovou patrolou. Takže ty poděděný opatruj jak oko v hlavě. Jestli je zas někdy budou mít, asi koupím deset balíků do zásoby ![]()
žluťásek žebrované nechce. Dneska jsme byli v obchodě spolu, tak bych ho možná přesvědčila na bezobrázkové, ale v hm ani v ca neměli žádné v jeho velikosti (akorát nízké - nechce).
dzizisketa kouknu se, až tam budu.
Evaeva A co Takko? Tam mají super ponožky.
Karja ha, to mám pod nosem, zajdu tam. Díky!
Mrakoplas no zatím to vypadá, že skončím v pepcu, tak před tím zajdu aspoň tam
Takko tu je 600m ode mě, tak uvidím. Aby nemusel nakonec chodit bos
Přitom ponožky, taková blbost.
Evaeva co Tchibo? Já kupuju tam a v Lidlu.
Evaeva já kuouju v tescu s obrázkama ( a naji zebrivsntbpro mimina! A jednobarevne na zalandu vetsino
Ponožky u nás len merino a bambusove. Bambusove som nahodne pred pár rokmi kúpila v deichmanne perfektné, tak potom som ich nakúpila do foroty, ale už ich samozrejme nemajú. Takže kupujem online, hľadám, a má ich aj Unuo.
Bojim se to napsat, abych to nezakrikla, ale dite je asi odplenkovane.
Ve stredu prohlasila, ze plenu nechce, uz neni miminko, vyrostla a pleny nenosi. Ten den byl plny balkon mokreho obleceni.
Ve ctvrtek jedna nehoda, jinak se naucila si rict i venku. S nocnikem je zcela samoobsluzna, stahne kalhoty a pouzije ho.
V patek bez nehody, jen jednou se vydala na hristi curat sama, nic nerekla. Dosla na travu, stahla si kalhoty a kalhotky... No a jak neumi jeste pridrepnout, tak si vestoje nacurala do tech stazenych kalhot ![]()
A dneska zvladla bez jedine nehody celodenni vylet. Obsahujici dve hodinove cesty vlakem, nekolik hodin v aute vcetne dvouhodinoveho sloficka v autosedacce. Rikam si, ze kdyz zvladla tuhle zatezkavaci zkousku, tak snad uz to je definitivni.
Plenu odmita i na noc, ja vzdycky cekam, az usne, abych ji tu plenu pro jistotu natahla (jak spi v nasi posteli, tak se jistim), ale rano ji sundavam bez jedine kapicky.
Takze o co jsem se to sakra cele mesice neuspesne snazila, kdyz si to ted rozhodla sama a jde to hned ![]()
Zuzuli naše tento problém vyřešila tak, ze když je sama na zahradě, tak si i toho sedne na zem, docela dlouho jsem po tom pátrala, jak to dela, protože jakmile u toho někoho má, tak si řekne, ze chce podržet
.
Takze o co jsem se to sakra cele mesice neuspesne snazila, kdyz si to ted rozhodla sama a jde to hned
A přitom stačilo věřit zkusenějším. ![]()
Pinot Noir ja vim ![]()
Zuzuli akorát já bych teď potřebovala zkušenosti někoho, kdo tohle absolvoval s dítětem s opožděným vývojem, hypersenzitivitou a neofobií. Ale nevím, nevím, asi mi nezbývá, než být v této oblasti pionýrem. ![]()
Pinot Noir no moje zkušenost říká, že bez mírného nátlaku by měl pleny ještě v šesti
že by něco z těhlech zbytečných a otravných činností začal dělat sám se ještě nestalo.
Ale Viktor k tomu možná taky dojde sám, ne? Otázka je teda kdy, no.
Pořád si říkáme s mužem dobrý: lyžovat, plavat, ibruslit, postavit stan umí, snad ta naše námaha nevyšla úplně nazmar.
Takže energie vložená do děti se vrací následujícím způsobem: dítě, které je od tří let minimálně jednou ročně na řece a má za sebou několik táborů s vodními skauty, si pri balení na vodák se školou postavilo hlavu a na raft si hodlá obléct místo plavkové sukně džínové kraťasy?![]()
Teď tu excitovana beha a trolí, k čemu ji je jako repelent?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY