Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. května 2023 20:59

MPLee ja! oloupala se vrchni vrstva, ale byla venku na terase pod strechou, ne nonstop teda a jen hezkym pocasi...

Zina my mame oba vicemene 100% HO dlouhodobe, resp muzeme do officu, ale nemusime. Sambova prace spociva spis v tom, ze odbavi cally a vykopne maily a ukoly a pak reaguje + testuje, takze to ma volnejsi a muze si to organizovat sam a docela v pohode rozvazet ty pribuzny po doktorech. Ja krome toho part timu mam praci spis zalozenou na ukolech s delsima deadlinama + statusovy cally, takze se to da rozkladat lip v case a muzu jeden den dva dny udelat min a pak to dohnat. 

Offline continuity
43632 příspěvků moje polička 30. května 2023 21:07

Karja kupovala jsem tu nejlevnější u Vietnamcu. Nejlíp takovou tu pěnovou. Natáhnes vodu, vystriknes. 

Ty s těmi zásobníky se vždy nejak pokankali. Ta penová nevydrží o tolik déle, ale stojí to snad 50 Kč. 

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 30. května 2023 21:11
Reakce na Tabea:

Zina moje kamarádka i po dvou letech nechape, že během HO nejdu ke kadernici, sednout si s ní na snídani nebo na procházku. Ona to tak dělá.

​a pak tu mame druhy konec spektra: pracovnici, kteri 2 hodiny, ktere diky HO usetri na dojizdeni, hrave pretavi v 3 hodiny prace navic. A jsou do ni tak zabrani, ze nemohou ani udelat krok ke dverim a prevzit balik od kuryra nebo krizove dobehnout za roh do skoly/skolky, kdyz druhy clen domacnosti trci nekde v zacpe. 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 30. května 2023 21:15

711990 hmm, venku pod strechou a v hezkem pocasi, to orece nemuze skodit ne? Tahle by asi obcas taky sla i na terasu plus pes... Tak to asi riskovat nebudu teda  ale zase stylove nic lepsiho asi nesezenu. 

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 30. května 2023 21:25

continuity Jo no, to zrovna mají. Tak to jsem si tak nějak myslela.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. května 2023 21:35

MPLee no bylo to zklamani, kvuli velikosti sme kupovali 2 baleni a oloupalo se to vsechno

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 30. května 2023 21:45

MPLee nějaký bahnění.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. května 2023 21:50

MPLee Relaxační hamaka se stojanem, máme už několik let, na zimu rozděláváme a využívají to všichni.

Online žluťásek
8883 příspěvků moje polička 30. května 2023 22:05

MPLee a budete to kupovat nebo nějak vyrábět svépomocí? Řekla bych, že spousta těch věcí, co jsou běžně na zahradě, už větší děti moc neba, i když na hřišti na tomtéž blbnou celý odpoledne. Takže za mě ideální třeba ten domeček, nějakej velkej, kde si teď můžou hrát a jako větší tam mít kutloch na čtení, deskovky...

Houpačka je teda taková nenakladna záležitost a oblíbená napříč věkem. A až omrzí, vyměnila bych ji za ruskej kuželník

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 30. května 2023 22:21

MPLee Naše holky mají tenhle domecek. Ony to teda využívají jako takovou kavárnu/prodejnu, prostě si tam vaří a pak navzájem prodávají. Vevnitř jsou poličky na různé náčiní, zvenku mel byt ještě černé natřen ten přední díl, že si budou křídou psát, co tam mají. Jako spousta věcí bylo v plánu, ale už jsem to nikdy nedoděla a už asi nedodělam.  Ještě tam hrají divadlo vlastně:-D maňáskove:-D

Offline Gatita
8696 příspěvků moje polička 30. května 2023 22:35

Karja to by se nam hooodne libilo!

MPLee jinak ja se uz nekolik let chystam koupit nejake mlzitko. Takovou tu hadici s rozstrikovacema vodni mlhy, ktera se da natahnout treba mezi stromy, a deti pod tim muzou behat. To je strasne vdecne, ale nemuzu se k tomu dokopat. Mivaji to nekdy v lidlu a urcite v bauhausu.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 30. května 2023 22:42
Reakce na Zina:

Ale pochopila jsme díky té debatě tady, proč trvalo takovou dobu, než rodina pochopila, že když jsme na HO, tak jsem v práci a že se nemůžu v půlce dne sebrat a jet za nimi do Prahy na oběd, a že když mám někoho někam přes den odvézt, tak to musím vědět pár dní dopředu, bych si to mohla zařídit.

Eh, tohle vyznělo, jako že se většina z nás, kdo pracujeme z domu s dětmi, se fláká. Nebo jsem to blbě pochopila? 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. května 2023 22:53

mam dovod na oslavu. maleho vzali do pripravneho rocnika v mieste kde chodi do skolky skoly kam som mu davala prihlasku do prveho rocnika ten pripravny neotvorili alebo ho nemaju takze o rok si opat zopakujem stres ze do ktorej skoly ho vezmu

Offline Jimik
příspěvků moje polička 30. května 2023 23:02

eless Veliká gratulace k přijetí do přípravky. Za rok to může být všechno jinak a lepší.

Offline Pinot Noir
30033 příspěvků moje polička 30. května 2023 23:11

eless to je super

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 30. května 2023 23:13

eless paráda!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. května 2023 23:29
Reakce na 711990:

Zina no zatim se nam darilo mit cally na stridacku, ze jeden telefonuje a druhy dohlizi na dite a kdyz to nahodou neslo a byla jsem sama, tak uz se stalo, ze proste koukal na televizi cely dopoledne a ja pracovala...ale mam uvazek jen 6h denne

​Jste fakt dobrý, ale rada čtu, ze Tonda už nemá nulovej screen time

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. května 2023 23:31

Pinot Noir Tos asi špatně pochopila.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. května 2023 23:57

Dakujem vsetkym za postrehy a mile slova. Vcera vecer som to aj prebrala so synom a dnes som mala obvolat cpap, skolku a skolu. Zasekla som sa v kruhu myslienok a nevolala som nikam, nebola som to rozhodnutie schopna urobit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2023 00:00

MPLee taková ta závěsná kukaň, jakoby síť, ale na sezení. Houpačky taky, myslím, vydrží dlouho, u nás byly v permanenci prakticky furt, ségra se občas zhoupla ještě ve 12.