Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2023 00:03

eless super!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2023 00:06

Zina záleží samozřejmě na povaze práce, pokud musíš pracovat v reálném čase s ostatními lidmi, moc možností nemáš. Jinak myslím, že pro zaměstnavatele je lepší, když ví, že těch pár dní odbavíš alespoň to, co hoří, a zbytek doženeš později, než když si vezmeš očr.

Já jsem teda placená od hodiny, takže s nemocnými dětmi bude holt klidně i výrazně nižší plat.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 31. května 2023 06:53

MP Meri to bohuzel padlo s tema nemocema:( ale dari se nam drzet pravidlo, ze kouka jen kdyz je nemocneja kdyz je nemocnej, tak kouka bud jen kdyz telefonuju anebo jako "odmenu" za vyplachnuti nosu konvickou, takze si pak chce vyplachovat nos 5x denne

Offline Janulik03
20381 příspěvků moje polička 31. května 2023 07:29

MPLee trampolina je super, bavi aj mňa. Ale dnes by som vybrala zapustenu do zeme. Uz to nebudeme robiť. A zahradny domcek, pokial bude väčší, tak sa neskor da zmenit na odkladisko letnych lehatok a pod. A hojdacka. 

Offline Janulik03
20381 příspěvků moje polička 31. května 2023 07:33

Karja to je ale super kiosk 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. května 2023 07:34

711990

A jak to tu jelo minule - tak koho dítě odjelo dneska na skolkovy výlet s plysovym batuzkem ovečky ? Požadavek na ergonomicky batuzek nás zastihl nepripravene (jsem rada, ze jsem stihla pořídit včas boty, ze nemusel v celorockach ). A ještě má láhev bez nahubku a žádné kapesniky. Když jsem viděla ty nabalene batuzky, tak jsem se teda trochu zastyděla.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 31. května 2023 07:38

Janulik03 trampolina asi bavi, to je pravda. Ale na tu deti nepoustim a doma ji nechci. Asi to vidim na nejaky ten domecek. Karja ten je super! 

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 31. května 2023 07:40

Na ten zahradni domek nemate někdo typ? Chtěli bysme drevenej, ale z těch cen trochu padám do mdlob, zvlášť třeba z těch vyvysenych s klouzačkou

Tak asi nejakej obyc, zatím je favorit tenhle 

Offline Janulik03
20381 příspěvků moje polička 31. května 2023 07:47

Potrefenáhusa ten vyzerá dobre. Hojdacku u vas kľudne zo stromu , urcite na ňu mate vhodny konár niekde. Naši teraz kupili ten drevený domček s hojdackami a smykackou. Muž to skladal dva dni. Nadaval pri tom teda hodne. Ale je to krásne, len sa mi zda maličký, dnu vleziem len veľmi ťažko. A hrozne drahý teda bol, to je fakt. 

Ten váš sa mi zda pouzitelnejsi aj do budúcna. 

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 31. května 2023 08:06

Janulik03 Jo, ten kiosk měl v mojí hlavně spoustu nápadů. Ale už ho máme dva roky a vůbec nic jsem tam nedodělala:-D. 

MPLee Jo, hele fakt si s tím hrajou děti hodně, i ti synovci co k nám chodí, vždycky vymyslí nějakou hru. Ale samozřejmě, kdyby se tady sešli dva osmiletí kluci, tak je to asi nenapadne, ale takhle v tlupě s těma malejma si pěkně vyhrajou. Můžeš zkusit koupit domeček, kde třeba z jedné strany bude jakoby ta prodejna. Holky tam mají kasu, ale hlavně tam hodně vaří z různého bordelu no. Ale když někdo přijde na zahradu, tak jdou hned obsluhovat, vařit kafe a tak. Já to mám ted hodně zanedbaný, ono je potřeba jim to jednou za čas dát do putzu a trochu jim to tam porychtovat, aby ty různý věci měly na očích. 

Offline letfenixa
10949 příspěvků moje polička 31. května 2023 08:07

Karja namiesto toho natieranie čiernou farbou existuje taká nalepovacia takéto s funkciou tabule. 

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 31. května 2023 08:10

Potrefenáhusa Janulik03 Mně přijde, že se nejvíc vyplatí na houpačku, kor na dvě děti, taková ta bytelná trámová konstrukce, prostě jakoby dvě ačka z trámu, spojeny nahoře jednym trámem. Dají se tam dát dvě houpačky, jako o jednu houpačku se ty děti poperou. Nebo pak tu houpačku vyměníš za nějaký ten koš/disk. Když je přesah trámu na jedné straně, dá se tam lano na houpání. Když je šikovný tatínek, tak na tu konstrukci k jedné strany přidá skluzavku. My na jedné straně máme tabuli na malování třeba, jedna segra tam má takové ty lezecké vystupy, měla tam i domeček. Přijde mi, že se to vyplatí, dá se s tím dál pracovat a fakt ty děti to do těch 8 let mají. I neteř co jí je 12 se tam občas s kamarádkama ještě na těch závěsnejch lanech plácá.

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 31. května 2023 08:11

letfenixa dobrej nápad, jen nevím, jak by to vydrželo déšť třeba. ALe já jsem spíš hrozně líná, ono by to moc nezabralo. Vytáhnout na slunku, omejt, znova ponatírat....no nechce se mi:-D. Když je hezky, většinou mě to táhne s holkama někam ven. (a tyhle drobnopráce si nedovolím sambovi vůbec zminovat, to by v kontextu se stavbou domu a všeho kolem, fakt už odešel s taškou někam do polí:-D)

Offline letfenixa
10949 příspěvků moje polička 31. května 2023 08:15

Karja my sme limitovaný terénom-kopec, a malo stromov, inak by sme už mali všetko. Tak to je na 1 strome hojdacka,  na druhom povrazovy rebrík a medzi tretí a štvrtý vesiame hupaciu sieť.  Na jedinom trochu rovnom kruhu je pieskovisko- mušľa. 

Online Myrtila
5459 příspěvků moje polička 31. května 2023 08:37

Potrefenáhusa Tip úplně nemám, akorát jeden dřevěný jsem viděla u sousedů a asi bych nebrala nějaký úplně nejlevnější, prý už po roce se jim začal rozpadat, všude možně z toho lezly hřebíky, svorky a třísky, i když ho průběžně opravují.

Já jsem po tomhle chtěla koupit plastový, ale i u toho jsem z těch cen málem padla do mdlob. No a mezitím manžel udělal vlastnoručně dřevník, je bytelný a celý hladký a ohoblovaný, dítě mu začalo říkat bunkr a asi mu necháme okraj na hraní, takže se to nějak vyřešilo samo

Offline JankaM
3132 příspěvků moje polička 31. května 2023 08:53

MPLee My máme u našich něco jako kruhy,  vyblbne se na tom i třeťačka. Dá se to na háčky jako houpačka. 

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 31. května 2023 08:58

Myrtila Naši sousedi si koupili něco snad za 15 tisíc. Takovou jakože pirátskou lod, má tu skluzavku, všude dokola je pískoviště. On to musel teda ten tatínek ještě hodně trochu upravit, ale spíš asi nějaké šrouby a takovéhle věci, než nějaké větší upravy. Jako je to dost peněz, ale ted když vidim, jak to ty děti užily, tak mi to ani nepřijde. Jen to člověk neví moc dopředu no:-D Já chci novou trámovou konstrukci právě na tu skluzavku, na druhou stranu, přece jen moje holky už jsou starší, to už se roky užití krátí. 

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 31. května 2023 09:45

MPLeeU nás se ze všeho nejvíc osvědčil lanový "most" mezi dvěma stromy a šplhací lano na strom. Stálo to pár peněz za lana a síť.  Na stromě se sedělo skoro furt. Dceři je teď už 14 a ještě občas tam blbne sama i s kamarády. Mě to taky občas baví A připojuji se ještě k domečku. Ten byl taky dlouho top. Teď má brloh ve střeše nad zahradním posezením a to už jí nebere. Využívají to jen malé děti návštěv.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 31. května 2023 09:47

Omlouvám se za to obří foto. Zmenšovala jsem to

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 31. května 2023 09:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Na ten zahradni domek nemate někdo typ? Chtěli bysme drevenej, ale z těch cen trochu padám do mdlob, zvlášť třeba z těch vyvysenych s klouzačkou

Tak asi nejakej obyc, zatím je favorit tenhle 

​Ten je moc hezký! Ten bych brala.