Když tu jedou ty uši, po jak dlouhé době byste poslali dítě plavat? Synek měl nějaký zánět a antibiotika, nepícháno. Minulý týden v pondělí na kontrole vše v pořádku, toto pondělí jsem ho z plavání omluvila, a příští pondělí by už snad mohl? Na konci měsíce jdeme ještě na kontrolu sluchu.
Vše o těhotenství a dětech
Karja je mi te lito, holek taky. Vztahy s rodici jsou taky leckdy dopalujici. Verim, ze to prejde. Musi. U starsiho se to pravidlo sesti let potvrdilo. To je vlastne uz jen sem tam nejaka tridenni viroza (ale jak do toho vstupuji nemoci mladsiho, stejne je furt co resit). Starsi deti jsou uz asi odolnejsi. Zatimco starsi je doma tri dny a zbytek tydne uz chodi do skoly s omluvenkou na telocvik, mladsi ma s tim samym tyden ctyricitky a konci to vyjezdem k lekari a dalsim tydnem s antibiotiky.
Karja ona teda ani nebyla nijak nemocná. Proste blbla na dovolený v bazénu a pak noc probrecela krz ucho, i přes ibuprofen. Nebo byla plavat, úplně zdravá, i s plaveckou čepicí, v noci si stěžovala na ucho, teplota žádná, ráno o ničem nevěděla, při vyzvednutí ze školky měla ulepený ucho.
JankaM proč si se na to nezeptala doktorky?
I kdyz nepichano, mohlo prasknout a to my nepoznáme. Pak by se nemělo koupat do zhojení. Cca ten měsíc.
Karja no s tou prací je to pitomý, takhle v začátku, to je jasný. Jinak bych si nevyčítala, že si jí dala do školky, doma by se jí stalo to samé, musela bys být jasnovidec, když na ní nebylo nic poznat.
Nekupoval jste někdo kostky, které jsou kompatibilní s Duplem? Tak jak moc jsou kompatibilní? Asi moc ne co? Já chci holkám něco do dupla dokoupit, ale líbí se mi spíš ty starší produkt, a ty jsou už jen fejkove.
Karja my dostali fejkové Duplo z Tesca a byla to velká tragédie, brzo jsem to vyhodila, aby to děcka nenervovalo a neodradilo od Lega komplet. Kostky na sobě buď nedržely, nebo držely tak fest, že je dítě nerozpojilo.
Na druhou stranu máme fejkové drobné lego, Sluban, a to je kvalitativně k nerozeznání od originálu.
Tak asi záleží, není fejk jako fejk. Jsem pomohla, co? ![]()
Karja a nejen ze není fake jako fake, ale liší se to asi i v jednotlivých sériích. Máme od Unica a domeček a tam jsou ty kostky super a drží stejnejako duplo. A pak máme od unica ještě nějaké náhodné kostky a ty jsou na prd a nedrží ![]()
Evaeva tak jsem se včera odvazila a zatím dobrý, akorat uz teda pochopila, jak to funguje a nejpozdejc pozejtri ji nedohonim

Karja my sme mali megabloks a zo zaciatku boli fajn ale casom akoby povolili a nedrzali vobec spolu takze som ich vyradila. za tie nervy to fakt nestalo. stastie ze mame maniaka na gulickovu drahu a stavby takze akykolvek sviatok pribuzenstvo vykrylo financnym prispevkom na hubelino alebo rovno zakupili konkretnu sadu po dohode pripadne aj nejake duplo.
megabloks co pasuje s mensim legom odskusane nemam. synovi sme nakupili najma classic radu a potom dostal este darom male krabicky z drahsej rady ako city a kreator. hubelino pi co je kompatibilne s tymto typom lega uvadzaju az od 8 rokov takze som zvedava ci ho to vtedy zacne zaujimat alebo sa bude hrat dalej s obycajnym hubelinom
Potrefenáhusa Junior včera dostal nové jen dvoukolé odrážedlo a jezdil na něm dvě hodiny přímo před prodejnou a odmítl sesednout, pak jsem ho odlákala na zmrzlinu a pak jezdil hodinu ještě doma a už sjíždí kopečky s nohama ve vzduchu a moc ho to baví. Mám z toho velkou radost. Akorát se taky vidím jak trávím nebližší dny v poklusu. ![]()
Potrefenáhusa to mi bylo jasný, na tomhle dokážou být hodně rychlý:) Ale zase ty procházky dostanou nový šmrnc.
Karja nebyla by cesta spíš koupit něco bazarové? My máme fejkové akorát nějaké kostky po mě a ty jsou v pohodě, od originálu je rozeznáš až při bližším pohledu.
Karja my máme celkem nově Megablocks, protože v originálu není Tlapková patrola (![]()
). Rozdíl trochu je a pokud by to nebylo nutné, zůstala bych u Dupla, ale zatím to pasuje bez problémů a ze samotných postaviček jsem nadšená, jsou pěkné, věrné a pohyblivé.
Ale tobě jde asi o nějakou konkrétní kopii jak z Aliexpressu? To bych taky asi napřed zkusila bazar, já mám třeba dobré zkušenosti s www.detiakostky.cz.
Evaeva No jo,ale ty fejkove i dobre asi nejsou plně kompatibilní s Duplem nebo jo abych to úplně zcela smíchala bez obav? On i ten gejk je dost drahý abych to jen tak zkusila. Bazarové to skoro taky není, nebo teda furt za hříšné peníze a bez krabice. Ale já je asi zkusím, tu zde nepopulární věc, ať mi to hodí o pár stovek dolů:-D:-D.
Karja ty naše máme normálně v duplu, jsou kompatibilní. Jinak legu skončil patent, takže ty kopie můžou být fakt přesné. Taky mě napadl Aliexpress (zdravím Anema ). Holky si hrají s těmi pěknými sadami, co? U nás jedou pořád akorát kostky a pár panáčků do vláčku, to se dá koupit i levně. (Ne že by to bylo potřeba, ty tři velké bedny nám stačí ![]()
)
Evaeva Jo, holky by chtěly nějaké s příběhem:-D. Už jsemr o hledala i na Amazonu nějaký originál, není už taky. Ten Fejk prodává allegro, vůbec to neznám. Ale zkusím asi tu originálku bazar hodit dolů.
Karja já si myslela, že na příběhy bude mladší, taky jsem mu koupila ten domeček. Ale nebaví ho to, leda bych ty příběhy hrála já jako divadlo ![]()
Karja co konkretne hledas? Dost se toho prekvapive da sehnat na vinted od Polek. Nebo ruzne po internetech no. Allegro jsou poláci, co teď koupili Mall.cz. Jinak asi záleží jaký fake, těžko říct. My dostali k vánocům nějaký fake s krtečkem a normálně jsem to smíchala a funguje. Jen jsou ty kostky takové lehčí a míň příjemné na omak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY