Z naší školky dneska volali dceři, jestli je chlapeček moc nemocný nebo jestli může přijít na focení, že by ho tam chtěli. To mi přišlo moc hezký. Nemocný není, jen 2x denně zakašle a 3x si utře nos. Nechtěla jim ho tam ale strkat, když je doma s malou, ale na focení teda šli.
Vše o těhotenství a dětech
Tabea no fakt...my nemohli dorazit na řádný termín, já se příšerně stresovala, ještě s tím přetlakem, co tu je, a pak jsem šla na vycházku kolem školy a tam na plotě přivázaný letáček: Zápis do prvních tříd... tehdy a v tolik. Náhradní zápis po domluvě...o dva týdny později. Na stránkách měli jen ten řádný termín.
Mohučanka školní plot a prosklené dveře jsou základní komunikační kanál. ![]()
Naša škôlka ma sotifiskovany systém- oznamy napísané rukou sú nalepene na dverách triedy a občas vyfotene a poslane p.uc. do msg skupiny.
Kokoska to je hezky! U nas ve skole to ma syn podobne. A teda prekvapilo me, ze stali i o to, aby syn dojel na skolu v prirode, na kterou nemohl odjet, protoze mu bylo den predem blbe. Nesmele jsem se ptala, jestli treba v pulce pobytu, kdyby byl ok, a pry bychom mohli hned druhy den. To jsme tedy neriskovali, ale prislo mi to hezke.
Mohučanka my nebyli na dni otevřených dveří, dcera byla nemocná. Když jsme přišly k zápisu a já rekla, že chceme, aby šla do bilingvni třídy, tak mi bylo řečeno, že ta už je plná, protože se přihlášky podávaly už na dni otevřených dveří. Což nebylo nijak komunikovaný. Po pohovoru se ředitelkou jsem ale dostala předběžný potvrzení, protože dcera už vicejazycna je. Pak to potvrdili i dopisem. Odpověděla jsem na něm e-mailem, na který nikdo nereagoval, tak doufám, že to neskončilo v junku. ![]()
A z opačnej strany- v škole už nepouzivame papierové ziacke knižky, všetka komunikácia ide cez edupage. Vytvorila som 2 informovane suhlasy na 2 rôzne akcie s rozdielom týždňa. Na odsuhlasenie oboch som musela opakovane upozorňovať tých istých rodičov, pričom moja myseľ nechápe, že keď som upozornena na odsuhlasenie jedného a stále tam svieti nepotvrdeny aj ten druhý, aj tak ho nepotvrdim, až na nové a nové upozornenia. A ako perlicka je, že jeden z tých mnohokrát upozornovanych rodičov mi dokázal okamžite napísať, že prečo som jeho dietku zabavila futbalovú loptu .
letfenixa
to je zoufaly
Dneska byla prvni informacni schuzka ve skolce. Vysla na nas monte trida
. Tak jsem hodne zvedava. Ale prostory vypadaji paradne, ucitelka je enormne zapalena a druha dnes nebyla, statnicuje. Skolka je otevrena i cele leto a pri zajmu rodicu i svatky. Ale to pry zajem nebyva. Oteviraci doba 5:45-19:15, ale to je samozrejme extrem. Prvni dojmy zatim mam dobre, ucitelka nam snad dve hodiny ukazovala, co deti delaji, jak to tam cele funguje a odpovidala na nase dotazy.
Gatita já věřím, že si to užije. Pořadatele si matně vybavuju. Přiznám se, že kvůli tomu, že jejich instruktoři neměli helmu
Je to moje úchylka, ale hrozně mě to dráždí a většina inline škol učil bez helem. Alw to rozhodně neni ukazatel spokojenosti účastníků tábora.
Tak jsme dohnali dnes odpoledne místního ORL, a dítě má teda antibiotika (sehnané asi v 5 lékárně, Klacid sirup..). Ale nemá teplotu, je normálně veselá, kromě toho ranního výtoku hnusu z ucha nic nemá, ale lepší to zaléčit asi. Pokud jsem říkala že ta předchozí lékařka nekomunikuje, tak tenhle nekomunikuje už vůbec, neřekl nám nic!!! I recepty a zprávu podal sestře, myslím, že neřekl ani dobrý den ani nashledanou.
No ale byl to den od 12 jsem to řešila, u doktora dvě hodiny, pak tour de lékárny. No snad to bude mít dobrý, mazlík malej. Hlavně na léto, pokud se nebude moct koupat, tak to dávám rovnou výpověď, myslím, že sambo je bude ochoten hlídat celý den jen po koupalištich totiž!:-D:-D
letfenixa Někteří rodiče jsou opravdu na facku.
Karja ty jo, chudák! Ale je určitě dobře, že to bude mít přeléčené, ty uši nejsou úplně sranda. A taky, že se cítí dobře, i když to s ní doma asi bude náročnější:)
letfenixa takovýhle experti jsou v každý skupině. Já v práci jednou ročně musím dělat školení všech zaměstnanců face to face, pak mají další školení, co musí dělat on-line. Přesně vím, komu nebude stačit ani 7 termínů. Ale není to osobní, ty stejný musí nahanet i HR.
Přeju pevný nervy. ![]()
Karja to je fakt blbý. Přeju, ať z toho rychle vyroste. ![]()
Evaeva Jj, asi ano. Samozřejmě nějaký červík hlodal, zda nemá ta ATB zbytečně atp, ale zase aby se to tahlo, nedejbože komplikovalo...Příští týden bude celý týden doma a sambo bude taky od úterý mimo domov do patku. Pak ji nechám asi doma ještě pár dnů po dobrání ATB, přece jen teď ve školce měli nějaké anginy. Chce se mi brečet. Zítra jedu do práce, proto jsem honila toho doktora už raději dnes, a možná ten brekot pustím tam:-D. Já jsem dneska byla taková celá naštvaná, naši jak ji včera hlídali, tak to bylo celý takový blbý, tak jsem ji dnes dala do školky, když jí fakt od soboty nic nebylo, tam mě učitelka úplně zděšeně vítala, co to má s uchem a že není dolecena...já nevím, měla jsem takový jakože vztek, nevím, že prostě to dítě nemůžu nechat u těch prarodičů na to pitomý dopoledne. Ale přešlo mě to, holky byly dnes fakt skvělé, jak zvládly všechno čekání, tak to příští týden nějak překlenem, hlavně když to není nic vážného;-)
Tabea Prý se z toho vyrůstá kolem šesti let...tak to bych nechtěla, aby to tak rychle uteklo, teď jsou holky skvělé;-)
MPLee tak hlavne jestli helmu mely deti:)
Karja tak to doufám, že to zlepšení u nás je teď po těch šestých narozeninách finální. V zimě jsem premyslela, jestli neukončit plavání. A teď najednou ok, i když po plavání neskace na jedný noze.
Preju, ať z toho vyroste nejpozději do konce léta. ![]()
Tabea Ja je kvůli tomu právě na plavání radši nedám, nechám tomu ještě jeden rok na pozorování;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY