Karja Máme stavebnici od značky MEGA BLOKS a od Dupla je to k nerozeznání.
Vše o těhotenství a dětech
Velká nevýhoda dětí od sebe je fakt, že už nemám kočár (čti vozíček
). Nevím, co v tom batohu je, že váží asi tunu, ale už mě pěkně bolí záda a to jsme nikam nedošli (jako že jdu třeba půl hodiny)![]()
Evaeva za pár měsíců máš vozíček zpět ![]()
Úplně tě chápu, před chvílí jsem se vrátila z Kauflandu a kdybych to měla tahat v batohu, tak by to musel být opravdu hodně velký batoh ![]()
Když jsem chodila do práce, tak jsem měla s sebou extra tašku kvůli vyzvedávání ve školce - svačinka, pití, knížka do metra...žádný elegantně s kabelkou, kdepak.
Obe děti uspany naraz, to je jak v lázních ![]()
Mohučanka jenže těhotná jsem teď, proto mně bolí ty záda:( Ani dneska právě moc věcí netáhnu, akorát svačinu, dokonce i pití si nesou kluci. Velké nákupy už jsem omezila dávno před otěhotněním.
MPLee Děkuju Vinted mě nenapadlo. Já sháním nemocnici.
Kdyz se tu zminil batoh, nemate nekdo tip na nejakej, do kteryho se vejdou veci na vylet pro dve deti? Mam ten klasickej od herschelu a nestaci. Zlatej kocar, fakt, tam se toho veslo :-).
Karja tak zrovna tu velkou nemocnici mám z vinted za 1000? Nebo tak něco. Bylo to bez zadních dveře od sanitky akorát, jinak komplet, bez krabice.
edit: hledej to rovnou v Polštině jako szpital ![]()
MPLee strašně ti to závidím! Já jsem prohledala Vinted úplně páč tam nejsou popisky a nemám;-(
Karja a mimibazar? Tam má iego samostatnou kategorii.
Karja budu ti cihat. Nevim jak na to spechas, ja koukala asi mesic, nez se objevila. Mame jinuz od zari asi
MPLee Chtěla jsem ji dceři k narozeninám, žádné jiné Duplo se mi moc nelíbí, má ten domek, pak kavárnu, a nějaká zvířata a míx malých. Ale budu na to číhat pak i mimo narozeniny je to fakt pěkne.
continuity Taky jsem se dívala, ale ještě to pořádně projedu večer.
Mladsi dostal pozvanie od spoluziaka na oslavu 4. narodenin (do hernicky :)). Zaroven to bude oslava aj pre jeho 3rocneho brata. Neviem co s darcekom. Vobec jeho mamu nepoznam, ani chlapca. Kupila som zatial kresky (detske tetovacky)a rozmyslam nad tymto. Nasi jeden maju len s vesmirnou tematikou a maju to radi. Tento rozpravkovy sa mi paci este viac. Co myslite, malo by to u 3 a 4 rocneho uspech? Alebo su uz na to stari? Pripadne je to moc drahe na to, ze sa nepozname? (Ze je to vela za taku blbost viem, ale pri darcekoch to neriesim).
Alebo poradte prosim nieco ine pomerne univerzalne (okrem auticok a bublifuku:)
Mrakoplas Tohle je hezký dárek, ale upřímně si myslím, že jsou na to už velcí na tohle téma. Ale něco víc klíčícího by bylo lepší. My jsme tedy dostali nějaky levnější a drží pořád hrozně dlouho.
Mrakoplas pistolky na vodu? Já kupovala nějakou malou společenskou hru, třeba od Albi.
Mrakoplas Jo pistole na vodu je boží dárek, kupovala jsem to teď a velký úspěch!
Karja ke dni dětí kluci dostali fejkové nerfky a taky nadšení velké. Ale už je to takové složitější na pravidla, úplně nechci, aby stříleli po sobě (hlavně z blízka) a podobně.
Mrakoplas kluci po sobě vodou střílí na balkoně nebo prostě venku na hřišti
Evaevabalkon na to mame maly a vonku na ihrisku by som musela nosit kybel vody, aby nebol hned rev, ked dojde voda
. Nasi to nosia len k vode. Ale ulozim si to ako tip, ak mi nic ine nenapadne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY