Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2023 21:09

Mrakoplas jo, u vody je to nejlepší samozřejmě 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 08. června 2023 21:24

Mrakoplas co nějaká karetní hra? třeba od Djeco? Nebo nejaký ten kelímek s lupou na pozorování hmyzu? Nebo třeba rentgeny?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2023 21:33

MPLee dobre tipy. Na tu lupu som tiez pozerala, ale ma to synovec a velmi rychlo to zacalo zapadat prachom (a ze on o nu fakt stal), tak neviem. Hru som rozmyslala. No mam pocit, ze tu sme taka hracia bublina ale vacsina matiek z okolia spolocenske hry vobec nehrava. A co som pochopila, tak ona je na dve deti sama, ci ma na to aj cas? Ale asi niektoru skusim.

Na rtg su podla mna este mali

Inak resersom na nete som zistila, ze chlapcova mama ma lahko cez dvadsat, by som mohla byt jej matka. Co ja (a moja socialna fobia) na tej oslave budeme robit

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:06

Mrakoplas Jestli jsou děti 2 a máma nemá čas, tak tim spíš si pak třeba jednoduchou hru zahrajou sami spolu? Ale nevím, těžko se radí, no. Tak třeba vstupenka do nějaké herny/zoo/kina ve městě? 

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:10

MPLee oceni tak male deti vstupenku?

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:10

Mrakoplas hru vetsinou kupuju ze zoufalstvi a knizky, ale malo rodicu hraje s detmi

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:13

Mrakoplas dcery ted dostali sadu antistresivych hracek. Rozumej krabice plastovych blbin. A jsou nadsene a byly nadsene i male deti, co nas navstivili

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:17

Candance Tak Mrakoplas už má i nějaké tetovačky - ty udělají radost hned. Vstupenka možná oslavence neohromí hned, ale rodiče potěší asi víc než 20. plyšák nebo nějaká uplná blbost a nedá se tím tolik šlápnout vedle? 

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:21

MPLeeja vetsinou nechci na detske oslave potesit rodice ale oslavence.

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:24

Mrakoplas Mym detem budou teprve tri, tak uplne neporadim, ale milujou samolepkovy knizky, ty jim musim kupovat porad. Neexistuje neco takovyho i pro starsi deti? Jako neco, co se spotrebuje a vyhodi, at to neni 150 kram do bytu? Plastelina jeste zabavi i ctyrletyho? Play doh ma i hezky sady.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:27

Candance jako jo, ale zas darek prinese kazdej, deti jich rozbalej milion, to uz si nezapamatujou, vzdyt jim jsou 3 a 4...

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:41

Candance To já taky. Ale pokud dítě neznám, rodiče vlastně taky ne a jsem pozvaná na oslavu kde z a nás mají nějaké náklady, tak nechci přijít s úplnou drobností nebo blbostí. Tak pak moc možností nezbývá...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:48

Vari samolepkove knizky som tiez pozerala, bavi to stale aj mojho 6 rocneho, tak preco nie

MPLee my sme taka diera, tu nic moc nie je. A neviem ci ma auto, aby som jej neprirobila akurat starosti. Ale skusim nad tym este porozmyslat ci mi daco netrkne.

711990 vobec netusim kolko tam bude deti ale myslim, ze to bude skor komornejsie. Zo skolky je nas jediny pozvany a ten trojrocny tam bude mat jednu kamosku z jasli. Ale mozno maju velku tlupu kamaratov a budem prekvapena

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2023 22:50

MPLee já se snažím vyhýbat dárkům typu sté autíčko... Teď jsme se synem třeba vybrali lego fixy. Sice předražené fixy s víčky, co na ně jde připojit lego, ale přijde mi to jako věc, kterou člověk jen tak nekoupí a zároveň to má i nějaké využití.

Ale je to teda těžké, když člověk nezná tu rodinu, syn není schopen říct vůbec nic o tom kamarádovi, s rodiči se akorát zdravíme v šatně,...

Mrakoplas ještě mně napadl nějaký ten bublinovač nebo něco takového. Z toho by malé děti mohly být nadšené.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:52

Inak ta maminka mi dala velmi mily list do synovej skrinky a ked som jej pisala na whatsapp, ze syn rad pride, tak sa velmi potesila. Vraj su najlepsi kamarati a jej syn o nasom neustale rozprava. Nas ho spomenul mozno raz . Tak snad je to len slabou vyrecnostou mladsieho a nie je to jednostranne kamaratstvo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2023 22:52

Mrakoplas ty vstupenky nevím, je to pro rodiče takové zavazující, myslet na to to využít.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2023 22:54

Evaeva tie fixky su nahodou v pohode (ore starsich teda). Hladam presne nieco, co by im mama nekupila, deti to potesi ale pritom to nie je nevyuzitelna blbost. Bublinovac pozriem co je :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2023 23:00

Inak k tomu stopäťdesiatemu autu..mladsi si zela na narodeniny bruder miesacku a uz nic ine, to mu vraj staci. Si zalozim autopozicovnu uz :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2023 23:00

Mrakoplas no myslela jsem nějaký ten verk, co vyrábí bubliny. Toto nebo toto třeba, mívají to i v pepcu a podobně.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2023 23:06

Evaeva jeej to prve vlastne mame, musim pozriet kde to skoncilo. Vsetky taketo veci musim schovavat a potom na ne zabudnem. Z toho vyplyva, ze mame moc hraciek