Garfie tyjo kdy se to ale takhle zvrtlo? Martínek dostal od Helenky náčrtník, Hanička donesla omalovánky, Karel obraázkovou knihu, Vítek kuličky co cestou poztrácel a jaká to byla oslava ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jsou i Lega za 250 ![]()
Ty má Ríša rád, jsou to často 3v1.
Pinot Noir jo, já vím. Ale třeba u nás by skončili v krabici s ostatními kostkami nejpozději po prvním složení. Navíc to vybírám se synem a toho by to asi neuspokojilo ![]()
Pinot Noir V mém případě to byly velké očividně drahé krabice, já to raději nezkoumala do podrobna a doufala, že v té záplavě darů se ztratí, od koho co je.
Já vlastně lego dávám jako dárek docela nerada, teda cizím dětem, nikdy nevím, co přesně by se jim líbilo, co mají....a nakonec mi přijde, že když dostanou pět krabic lega, taky to není úplně ono.
Si trochu postěžuju, včera jsme byli na dni otevřených dveří jedné zdejší dětské skupiny a tvářili se, že není moc šance, že bysme se dostali. Už nám to řekli v jedné předtím, a ještě tak jako odměřeně, tady byli sice milí, ale výsledek stejný, že se jim hodně dětí nedostalo do školek, takže mají málo míst a moc zájemců.
Ještě mám v záloze dvě další skupiny, ale tady je to se školkama fakt zoufalý, takže asi bude situace podobná. Chtěla jsem jen 2 dny v týdnu, malý kdykoliv jdeme kolem školky, tak visí na plotě a křičí děti a děti a snaží se tam dostat. My jsme sice pořád nělde venku na hřištích, kde ty děti má, ale nějak jsme is myslela, že by se mu v nějaké akupině mohlo líbit, tak mi to bylo tak za něj líto, že ho nikde nechtějí.
Mrakoplas Moje deti by mely v 3 a 4 letech radost z auticka, uplne by jim bylo jedno, ze toho doma maji metrak. Nejvic je vzdycky potesilo neco, co blikalo nebo vydavalo zvuky (mohl to byt ausus z pepca). Naopak moc kluci nebyli na tvoreni a ruzne sesity.
Jinak bych se nebala knizky, pro ten vek jsou bezvadne tyto Už vím proč.
Jeste me napada, ze bude leto. Tak treba nejake frisbee, kyblicky k vode.
V nasi bubline obcas matky nahodi nejake tema, treba, ze to dite ma rado kočičky nebo Minecraft, pak koupis penal s kocickou nebo klicenku a vsichni jsou spokojeni.
Gatita ty knížky Už vím proč jsou super!
Evaeva mi povidej, uz je prohlizime osmym rokem![]()
Gatita jsem rada, že je propaguješ. Já je tu několikrát vyzdvihovala, že jsem si pak přišla, jak kdybych z toho měla tantiemy. ![]()
Tabea bohužel jich česky už není tolik k dostání:( Aspoň ty klučičí témata. Koukala jsem v Rakousku s vyvalenýma očima pomalu, v "blbé" Bille jich měli dvacet. Kluci je chtěli koupit, ale naše němčina je na úrovni batolete ![]()
Tabea uz bychom se mohli posunout, u nas je to s knizkama bida. Bud nezajem, nebo dokola to samy od dvou let az do ted... Ted jsem nekde videla promo knizek od Gerdy Müller, to by se nam (tomu triletemu) mohlo libit taky.
Zina Hele, nemusí ti to být líto, za dva dny dopoledne v týdnu by z toho bylo týden rýmy. Pokud nemusíš pracovat, tak to nehrot a snaž se najít nějaké kroužky třeba, s tím si vystačí taky pěkně.-)
Gatita můžete se přesunout k tý vyšší edici ![]()
Evaeva to je fakt! Já ty naše starý německy dovalila do ČR, musím zjistit, jestli je místní triletaci prohlíží. Já ty malý ani moc tenkrát nečetla, spíš jsem k tomu vykladala.
Gatita my máme teď nějaké bezknížkové období. Mladší vydrží chvilku, pořád ho nejvíc baví básničky, co čteme tak od roka a půl, a Krtek, kterého čteme každý! večer pořád dokola. A staršímu smí číst jen muž ![]()
![]()
Ale musím pořídit něco o miminku a nejlépe i mláďatech. Pro mladšího je teď roztomiloučký kdejaký mravenec a pořád se ptá, kdy už bude tomu miminku moct dát kašičku![]()
Tabea já nemám dostatečné znalosti v oblasti řízení drážního provozu a podobně
Ale mívají je v knihovně.
Pinot Noir Viktor je frajer a mam radost s tebou z jeho pokrokov ![]()
inak my sme nikdy na ziadnej oslave zo skolky neboli a ziadnu sme ani neorganizovali. teraz ako chodi do tej specialnej tak tam rodic donesie ostatnym detom drobnosti a oslavia si to tam v skolke. na meniny sme robili male balicky s mini baleniami sladkosti s menovkou ktore pisal syn pre kazde dieta jednolivo a tiez aj ucitelky. na narodeniny som doniesla miesto torty marlenku, sviecku v tvare cisla a par balonov. win-win situacia kedy maju o program postarane a ja to nemusim riesit vo volnom case ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY