Vari neviem, či niekto ohľadom ruksaku poradil, ale mne sa na vyletiky najviac osvedčil skladali ruksak z Lidla, lebo je beztvary a môžem doňho napchat všetko čo potrebujem, napr. Aj gumaky.
Vše o těhotenství a dětech
Karja Klacid neoslabuje imunitu, pokud to myslis takhle. dokonce to je mirny imunostimulant
Já Vari můžu doporučit batoh z decathlonu, 30 l, vejdu se do něj na celodenní výlet se svacinama pro všechny, velkým pitím, náhradním oblečením, milionem krámů. Není to teda hezkej městskej trendy batoh, ale klasika turistickej. Nicméně je velmi pohodlnej, vejde se do něj strašně moc a sám o sobě není těžkej.
žluťásek a fakt se tam vejdete? I třeba s obědem? My máme turistický 25l, ale pro všechny na celý den se tam nezabalíme, má hodně vypouklá záda, tak se do něj věci špatně skládají.
žluťásek a když tě tu vidím, nemáš tip kam se podívat na dětské průvodce/knihy? Kdysi jsem viděla něco o Londýně, Paříži... ale teď nemůžu nic najít. Jde mi teda konkrétně o Kodaň, říkala jsem si, že by se to mohlo klukům líbit trochu jako motivace, ale když zadám do vyhledávače Kodaň děti průvodce, překvapivě to nevyhodí odpovídající výsledky
Stačí mi nakladatelství/řada nebo něco takového, jestli mají zrovna Kodaň si už najdu.
Evaeva tyjo, Kodaň vůbec netuším, jestli někdy vyšla pro děti. Hezký dětský vyšly v Lonely Planet, ale vím jen o New Yorku, Londyn, Paříž, Řím. To je tahle řada
A batoh super, když jdu s K. sama, stačí nám v poho na celý den i s krabičkama s jídlem. K si nese svůj batůžek s pitím a třeba mikinou, ale to spíš aby byl samostatný, ne že by se mi to nevešlo. Když jdeme všichni tři, má muž ten samý, ale on ho má plný věcí pro sebe a nese třeba jen kus svačiny. Většinu krámů mám já :)
žluťásek já mám akorát takový městský 18l, tam dám svačinu, pití a třeba ty mikiny. Když jdu s nimi sama, tak to stačí, žádné velké výlety nepodnikáme. Ale vyloženě na celodenní výlet nosíme batohy dva nebo část věcí v kapse v krosně, ale právě výhledově budeme potřebovat nějaký lepší, pohodlný větší máme jen jeden.
A díky za tip na knížky.
Evaeva pokud tě bolí z batohu záda,jak občas píšeš, tak teď to nevyřešíš, ale rozhodně si poriď i ten jednodenní s bedeřákem.
Podívej se do outdoorového obchodu a zkus něco se zátěží, jak ti sedí. Ten Decathlon je lepší než drátem do oka, ale rozhodně jsem už viděla lepší.
continuity teď mně bolí i s bedeřákem, to jo. Ale jinak máš pravdu!
Dekuju moc za tipy na batohy. Ja si pripadam jako magor, ale treba ted jsme sli jen do cukrarny a v batohu jsem mela vlhcaky, pliny, prebalovaci podlozku, nahradni obleceni, krupky, samolepkovy knizky, piti, skladaci nocnik a par dalsich veci.
Evaeva teď ten bederak nijak nemůžeš mít správně. To se nedá nic dělat.
Vari tak to je spíš na vozík ![]()
continuity ale pořád je to lepší s ním než bez. Ale teď žádnou turistiku neplánujeme.
viktorka_od splavu Děkuju. Já jsem k tomu googlila nějaké info a nepodařilo se mi to, hlavně i z důvodu, zda to není nevhodné do sebe ten klacid cpat nějak často, myslim, že to s tema ušima bude asi častější.Já ji asi nechám doma, než to dobere, nějaké anginy ve školce jsou a pak teda půjde.
Evaeva vzdyt ja rikam zlatej kocar, do toho dvojcatovyho jsem dolu narvala nacpanej Family bag a dalsi tasku a na vylete si vykracovala s kabelkou :-D. Ted na vylety taham nacpanej batoh, dvojcata musi mit batuzky, pac muj batoh neni Hermionina kabelka. Ale mozna poridim batoh sambovi, to by mi mohlo aspon na spolecny vylety pomoct :-D.
Vari tak to rozhodně! Když jdeme s mužem (a ne zrovna do hor), tak chodím jen s kabelkou, jemu připravím hromádku věcí
Jinak to bez batohu nejde, i ty mikiny a pití musíš někam dát. A teď je takové období, že ze školky neseme ještě mikinu a kalhoty, někdy i špinavé oblečení ze třídy, sem tam nějaký výrobek,... To mám kolikrát batoh a ještě tašku.
Vari tyjo a je třeba přebalovací podložka a nočník fakt nezbytný? To si neumim představit tahat. Já se na celý den vejdu do kankena - jídlo pro děti i pro mě, pár olen, male vlhčáky, 2 pití, malá lékárnička, peněženka a náhradní oblečení.
jinak jsem měla kdysi herschel little america a ten je ve 2 velikostech. Ta větší je fakt obří. Ale jak se plní vrchem, tak je fakt nepraktický.
MPLee já přebalovací podložku nosila k miminům. Ale to je zrovna minibalíček. Nejhorší je jídlo, mi přijde, pokud chceš mít fakt dvě svačiny a oběd.
MPLee Kdyz chteji curat, tak je dam do travy a pak to jen splachnu vodou. Ale ta velka potreba uz je obcas komplikovanejsi. Plus mrnavka obcas chytne hysterak, ze chce kadit do pliny, takze to znamena zatim tahat i ty pliny a podlozku.
Evaeva ok, dvě svačiny a oběd pro čtyři lidi, plus další věci na výlet, do jednoho batohu, to nikdy neberem ![]()
Oběd si ve většině případů dáme někde v restauraci, málokdy vyrazíme na celý den někam do skal zcela mimo civilizaci, kde by nešlo koupit jídlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY