Haha, já mu dala starou menší pláštěnku, tu správnou jsme zapomněli u našich a nechtěla se mi kupovat nová ![]()
Taj jestli na ní bude sedět, to mi ani nebude líto.
Haha, já mu dala starou menší pláštěnku, tu správnou jsme zapomněli u našich a nechtěla se mi kupovat nová ![]()
Taj jestli na ní bude sedět, to mi ani nebude líto.
na co má dvě lahve?
Potrefenáhusa nádherný vlasy ![]()
Karja tyhle vztahy mezi holkama, kdy se jedna až moc upne na druhou jsou strašný, zažila to dcera a táhlo se to dlouho, až na ZŠ. Nakonec jí ta holka nedovolovala se bavit s někým jiným a schválně jí přetahovala jiné kamarádky. Naštěstí pak dcera měnila školu. Teď když tu holku potkám, tak mi ani neodpoví na pozdrav a její máma dělá, že mě nevidí
(byla úplně stejná, nalepila se na mě, až mi to bylo nepříjemné).
Syn má cucflek! Na ruce, udělal si ho sám, prý se nudil ve škole a ta ruka mu moc chutnala.![]()
letfenixa nemaji v te skolce nejakeho bacilonosice? Ktery sam treba ani nemocny neni, ale nakazi se od nej ostatni? Nesly by zaridit nejake vytery?
Karja koukni na youtube, tam jsem videla takove zajimave ucesy, jakomze se udela nekolik culiku a protahuje jeden do druheho, neumim to popsat. Vypadalo to jednoduse a efektne, ale nase holky (moje i manzelovy vnucky) nechtej drzet, abych to zkusila.
Mohučanka jestli jedou na celý den... Syn má mít na tábor taky určitý objem, ale tihle prckové se motají okolo ddm, takže jednu láhev si nechá tam.
Kokoska já se bojim tyhle ucesy s moc gumickama vyzkoušet, ty francouzsky copy vim, ze rozpletu, ale ze zacuchany gumicky mám dost strach
dite se minulej tejden tema vlasama zamotalo u mamy na zahradě do nějaký plechový dekorace ala odkvetla pampeliška, to bylo hrozny moc, jak se to naklanelo, zamotavaly se do toho další a další vlasy, nakonec jsme ji kus upizlali nožem
Evaeva já jsem dost plesata, takze ji to moc moc preju ![]()
itinka Pro tak maly miminko urcite vajicko. My meli Cybex aton m, ale na trhu jich je spousta, zalezi na tvych pozadavcich.
Vajíčko máme, ale půjčené a musíme ho do září vrátit. Tak dělám průzkum, co pořídit dále, protože zdejší zkušenosti a tipy napříč všemi oblastmi mi už mnohokrát pomohly. O autosedačkách se tu také diskutovalo, ale v té době mi to bylo šumafuk a dohledat to moc nejde.
itinka nevim, odkud jste, ale můžete se zkusit objednat do centra autosedacek, tam vám poradej i s ohledem na konkrétní auto a sklon a velikost sedaček/isofix. My teď máme klippan a jak ta pokračující sedačka mi přijde super, tak s tím vajickem se nějak nikdo z nás nemůže moc sžít...je i tezky a velký na přenášení, ale zase je dost velký na to, aby v něm dite vydrželo dlouho, je to nejbezpečnější
itinka Kdyby to bylo pro úplně malé miminko, taky bych doporučila Cybex Aton, ale když je už větší, šlo by pořídit nějakou, která vám vydrží delší dobu. Vajíčko je cca do 85 cm, takže tak do jednoho roku.
My máme od britaxu některou z té řady dualfix, teď nevím kterou přesně, a ta je od 3 měsíců do 105 cm, takže klidně do 3 let. Měli jsme ji teda až od roku, předtím od narození to vajíčko. Dá se otočit do protisměru i po směru jízdy.
Tenhle typ autosedačky vyrábí víc firem, teď jsem zaznamenala myslím Joie, že dělá model, ve kterém děti mohou až do cca 4 let jezdit protisměrně, ale víc jsem to nezkoumala.
itinka ja myslim ze 4m miminko uz muze klidne do protismerny sedacky co zustava v aute, kdyz je to kategorie od narozeni, pokud neni uplne miniaturni - ty rozdily tam bejvaj obrovsky. Nas Tonda anebo kousky od Potrefenáhusa byli ve 4m velikostne jako rocni Zuzuli anebo MPLee :) kazdopadne my meli vajicko Cybex Cloud Z, muzu jedine doporucit i se zakladnou. Potom sel do pokracovaci sedacky Cybex Sirona Z, co se instalovala na tu zakladnu od vajicka. Tu pokracovaci muzu doporucit protismernou na co nejdelsi dobu - ted mame nove Joie Prodigi, vydrzi do 125cm/23kg a je na Isofix, ale neni otocna. Ty otocny (napr Axkid Spinkid, Cybex Sirona Z, Joie i-Spin) byvaji protismerny jen do 105cm/18kg. Je dulezity na to myslet vcas a planovat to, protoze pak clovek zbytecne utrati penize za sedacku navic, kdyz ma dite v mezifazi, kdy jeste neni pripraveny na sedacku a 3bodovym pasem, ale uz je odrostly z ty kategorie 18kg/105cm, coz se nam ted stalo.
itinka a v zari tomu miminku bude kolik? Nesedici dite do pokracovaci sedacky nepatri.My ted mame joie i spin 360, je to kategorie 0-18 kg, ale pro nesedici dite to fakt neni.
711990 ty jo škoda, že ta sirona asi nepůjde na tu naši bázi:( Pokračovací sedačku budeme určitě potřebovat, tak by se to hodilo.
Vari fakt ten leh neni srovnatelnej s vajickem? Ta nase Sirona byla v ty poloze lezmo stejne jako vajicko, ale pouzivali jsme ji az kdyz z nej odrostl, no - v roce a pul.
itinka taky záleží na velikosti dítěte. Naše pidibatole je ještě ve 14 měsících ve vejci do 75 cm.
Evaeva taky záleží na velikosti lahvičky...Dcera nosí na celodenní výlet (cca 11-18) láhev 0,6 a často večer hudruju, že je ze čtvrtiny plná
tak jsem si představila dvě takový...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.