711990 Vizualne to je asi dost podobny, ale kdyz jsem si to zjistovala, tak na tom, ze nesedici dite do pokracovacky nepatri, se shodli snad vsichni, fyzio i vyrobci sedacek, dulezity je i to bezpecnostni hledisko. Ale mozna to jen moc resim, spousta rodicu vozi deti v bundach a jsou s tim pohode.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka my máme ty mimina velký spis do šířky než do dylky ![]()
Mohučanka oni mají mít, myslím, litr. Syn má 0,5 a k tomu mu dávám buď zase 0,5 nebo teda trochu menší. Když je tepleji, klidně tu 0,5 vypije na dvakrát a oni je posílají napít dost často.
A to ještě ty láhve měly mít šroubovací uzávěr. Nevím přesně co tím mysleli, extra flašky kvůli výletu jsem neshanela, snad bude stačit, že ani jedna nemá brčko a neteče.
dzizisketa aha, to by mě teda zajímalo proč. Kluci z klasické petky pít neumí, resp. už nemůže pít nikdo po nich![]()
Potrefenáhusa holky nosi treba culiky nebo cop s jednou gumkou u hlavy a jednou na konci, tamto byly asi 3 gumicky celkem. Ale jasne, zalezi na vlasech, nektere jsou urcite vic cuchaci.
Evaeva Tak jen pro info, třeba se to bude někomu hodit, ale snad radši ne. Malamalá nemá to ucho stále dolečené, další kontrola za týden, už to má dva týdny. Dobere atb, pak má ještě nosní kapky, ušní kapky. Ale nemá žádné projevy nemoci, takže já s ní zacházím relativně jako se zdravou, takže jen nechodí do školky a nechodíme na nějaké náročné výlety, plavání a podobný skopičiny, ale hřiště, procházky, zahrada, návštěvy jo. Tak snad nedělám něco špatně.
Potrefenáhusa Á máš nějaký osvědčený šampon? Já mám nějaké Bebe na seborelu, ale to se jim hodně zlepšilo a už se mi to nechce za ten hříšný peníz kupovat, plus si myslim, že to tomu cuchání moc nepomůže, mají to po umytí hodně drsné ty vlasy.
Zkus Urtekram bezoplachovy kondicionér, je ve spreji. Na Rosťovy věčně zacuchané kudrny, když byl batole, fungoval.
Karja my jdeme v pátek na kontrolu, jsem zvědavá, co se dozvíme. Dost se jí to teda drží. Neuvažovali u ní třeba o těch gametách (trubičkách)? Vlastně nevím, jestli je to ta správná indikace, ale u syna se o tom mluvilo.
Vari ne, ja s tebou samozrejme souhlasim, sama to resim hodne, z vejce sel az kdyz se do nej doopravdy nevesel, nikdy nejezdi v bunde a navic i v temer 4 letech jezdi v protismeru a jeste dlouho bude, dokud nevymaxuje tuhle sedacku. Ale spis ze ty sedacky jsou certifikovany fakt i pro novorozence, maj tam ty mimini vlozky, pokud nekdo nejezdi denne a ma to jen na obcasny prevazeni jednou za mesic, asi bych se tomu nebranila. Rekla bych, ze lepsi spravna tahle sadacka, nez blby nebo stary nebo spatne pripoutany vejce....
Evaeva Myslím, že na ty trubičky to musí mít opakovaně, jako fakt často. Ona to měla zatím dvakrát, ale ted se jí to drží teda.
dzizisketa Zas si říkám, abych nemusela ty vlasy mýt o to častěji, ta bezoplachová péče to dělává, že se to dřív zmastí či tak jako zajede.
Karja no ty plasty proste uz nebudou v top stavu. Vyrobce na to dava nejakou zivotnost, po kterou garantuje ze je to bezpecny. Navic jen za predpokladu, ze to skladujes v idealnich podminkach, neprehrejva se to, neni to v mrazu, nesviti na to...coz sedacka v aute vetsinou vsechno zaziva.
711990 Jo, ty bez garáže určitě! No nevím, jak s tím naložit,asi na půdu:-D nechat to vyhnít!
711990 Ja jsem i nekde cetla, z jakyho duvodu je to certifikovany i pro deti od 0 kg, ale to si uz nepamatuju. Moje deti byly ve vajicku do dvou let, to vazily devet kilo, puvodne jsem chtela koupit pokracovacku 9-25 kg, ale v tech strasne oba plavali. Ale jak rikas, lepsi kvalitni pokracovacka nez stary vejce z trojkombinace.
Karja zase ty sedačky 9-36 kilo by měli tomu dítěti vydržet od roka do 12 let, ne? Já to teď trochu studovala a vyšlo mi, že třetí bude jezdit v tom původním vajíčku, co je šest let staré. V autě jsme ho nikdy nenechávali, v provozu navíc bylo jen dva roky, zbytek ve sklepě, kde nemrzne a je tma.
Evaeva tyjo, litr nosím pro sebe já sama ![]()
(Na prodloužené odpoledne.)
Mohučanka tohle mají na celý den na tábor. Ve školce na půldenní výlet mají psané jen pití, takže bere 0,5l![]()
Karja na cuchajici se vlásky zkus šampon + kondicionér od Bione. Používam od nich všechno, mají běžně v Bille. Plus mají i bezoplachovy, když to bylo potřeba rozcesat nasucho. Jinak tyto cucuqci vlásky buď do francouzského nebo nechat rozpuštěné. Nejhorší jsou vlasy jen sepnuté gumičkou. Ve vodě se nejméně cuchají rozpustené. To je teda tak do moře nebo do rybníka. v bazénu mi to přijde trochu ekl, takže culík a rozpustit ještě ve vodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY