Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
35167 příspěvků moje polička 13. června 2023 17:49

Dneska jsem hlídala velkého šneka. Nejdřív spal, pak se probudil a zalíval si salátek, aby měl něco k obědu

Online Kokoska
35167 příspěvků moje polička 13. června 2023 17:49

Omlouvám se za velikost!

Offline Karja
44926 příspěvků moje polička 13. června 2023 17:53

Gatita Nějaké takové klasické Intex značka, ale nabírá se to do takové nádržky. Myslím, že to zvládnou jen děti 4+. V Bille mají teď třeba takové lehatka''surfy,, k vodě. I ta žížala je dobrá. Pro holku míč se trpytkama uvnitř. Do bazénu doma potápěcí krouzky

Offline Karja
44926 příspěvků moje polička 13. června 2023 20:22

Nemáte někdo za hubičku či nejlépe za kód zasilkovny dívčí sandále vel. 27/28 ale jakože společenské? Dám jí to přesně jednou, nechce se mi to kupovat, půjčit nemám od koho, tak něco už co je na cestě ke kontejneru by bylo nejvhodnejsi. Holky mají jinak sandály keeny, tak to se moc na svatbu nehodí. Už se mi povedlo dát dohromady outfity skoro celé rodině, včetně samba, který začínal s absolutní nulou, teda vlastně měl jednu botu (druhou si prohodil na nějaké akci s kamarádem a už se jim to nepovedlo skompletovat). Jsem na sebe docela pyšná;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2023 20:26

Karja kdy to potřebuješ? Zajdu se kouknout do sklepa do krabice. Sandály teda úplně nevím, ale balerínky bych mít mohla.

Offline Karja
44926 příspěvků moje polička 13. června 2023 20:45

Evaeva až ten další víkend. Ale jen pokud se ti chce se dívat a posílat to. Právě jedny uplně super botičky mám, "od kontejneru". Ted mi chybí pro maloumalou. A šaty mám za ovoce, ale hrozně hezké. Myslím, že tak hezké šaty by se mi nepovedlo koupit ani po internetu s nějakým středním rozpočtem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2023 20:47

Karja jestli nezapomenu, tak se tam zítra kouknu. Potřebuješ ještě něco? Řekla bych, že bych tu na svatbu oblíkla tak pět holek

Offline Karja
44926 příspěvků moje polička 13. června 2023 20:50

Evaeva myslím, že ne:-D Ještě teda boty pro sebe a pásek pro samba:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2023 20:54

Karja hm, tak to nemůžu sloužit

Offline Karja
44926 příspěvků moje polička 13. června 2023 21:01

Evaeva :-D Já si asi vezmu nějaký starý model, ale nerada, nerada!:-D. Sambo je oháknutej celej nově, ale stálo mě to hodně práce, dnes jsem ho přesvědčila aby se nestříhal sám a šel k holiči, to uplně asi za tu práci nestálo:-D. Je ostříhanej jako nějakej sedmnáctiletej kluk, u krku a u uší to má uplně dohola a nahoře třeba 4 cm nalíznutý. Ale neřekla jsem ani slovo, hlavně když to nebude provádět doma, ty vlasy v té koupelně pak ještě týden odněkud vyplouvaj!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2023 21:33

Kokoska šnek je super :D 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2023 21:43

Ach a dnes mal starsi poslednu vytvarnu a odisiel z nej regulerne nestastny. Ze vsetci spoluziaci a aj kamarati z vytvarnej idu do skoly a on ich uz neuvidi. A nemal sa ist s kym hrat na ihrisko, po meste hladal nejakeho kamarata/kamaratku. Jemu uz dlhsie nejaky dobry kamarat chyba a mna to mrzi, ze mu neviem pomoct. Musela som ho niekolko minut na ulici objimat, nechcel ma pustit. Mne ho bolo tak luto, az som zacala pochybovat, ci som spravila s tou skolou dobre. 

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 13. června 2023 22:01

Mrakoplas znám a soucítím

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2023 22:13

Tabeadakujem. No bude to tazke ale snad mu to dako ulahcime. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2023 22:37

Mrakoplas chudinka Bude to dobré, uvidíš. Však nebude teď rok žít v nějaké bublině, budou noví kamarádi. A propos, kamarádi nebudou ve výtvarce pokračovat? Synovi taky zmizí spousta kamarádů do školy, stejně jako tvůj syn se neumí domluvit na odpoledne nebo tak něco a udělat z nich větší kamarády.

Offline Karja
44926 příspěvků moje polička 13. června 2023 22:40

Mrakoplas Mrzí mě to za něj. Přes prázdniny je to ale se všemi kamarády stejně na štíru, babičky, tábory, dovolené, těžko někoho uhnat. A v září bude mít nové, hned. Pokud je takhle společenský, najde si jd. Škola je důležité rozhodnutí pro celej život, k čemu by mu tam jeho kamarádi byli, když by tam byl nešťastný, že to nezvládá 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2023 22:45

Evaeva neviem ani ci bude pokracovat on, to je taka velmi light vytvarna v cvč, moze sa tam prihlasit ktokolvek a kedykolvek. 

Karja ja viem ale aj tak mi je to luto. Aspon, ze ma toho brachu a ma sa s kym bit

Offline Karja
44926 příspěvků moje polička 13. června 2023 22:47

Dcera si nějak nesedla s jednou svojí kamarádkou a teď každé ráno brečí, že za ní nechce jít do třídy. Ona teda bulí dost kvůli všemu, takže to mě nějak nepřekvapuje. Ale přijde mi vtipné, že ta kamarádka kopíruje její účesy s denním prodlením, ale fakt úplně přesně, až se sambem divime, že to třeba umí svojí mámě doma tak dobře popsat:-D. Jako někdy to má trochu jinak, že třeba dcera měla falešnej culík se třema gumičkama, a ona druhý den běžný culík se třema gumičkama. Ale většinou to trefí. Já to teda před dcerou nekomentuji, ale dneska vymyslela úplně nový účes ona sama:-D. Tak jestli s tím ve školce machruje nebo se o tom nějak víc baví, to by mě zajímalo. Jako mne to leze vlastně trochu na nervy:-D Potřebuju vymyslet něco co neobšlehnou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2023 22:47

Mrakoplas on je asi takový sentimentální, ne? Že je mu tak celkově líto, že budou prázdniny, nějaké věci se pak změní,... Ale brácha je dobrá společnost

Offline Karja
44926 příspěvků moje polička 13. června 2023 22:50

Mrakoplas Přesně! Jako holky naše jsou někdy k sobě hnusný, ale někdy má ta starší hrozny pečovatelský sklony a je s nima sranda. Včera se nějak bavily onzralococich, jestli koušou lidi nebo nekoušou, tak se mě ptaly občas na něco...a ta malá říká ,,mami a žralok domácí ten kouše nebo nekouše,, a starší dcera se rozrehtala a říká jí ,,Táňo, domácí znamená přece, že je doma, copak ty jsi viděla někdy, že by nějaká paní šla se žralokem na vodítku?,,