Evaeva veru je, az precitlively. To je kombo (s jeho neprisposobivou povahou)
Karja
zralok na voditku, dobre jej to vysvetlila.
Karja no napada mi jedine dohola? ![]()
Neter tak bola na vojaka asi v troch rokoch ked doniesli zo skolky vsi a ona mala obdobie "hreben je nepriatel". A bola strasne stastna, ze moze mat vlasy ako starsi brat (tomu to radsej smikli tiez)
jestli nás někdy postihnou vsi, tak se asi zabiju ...
Karja dej tip na účes, co je falesnej culik? Já se teď učím ty obrácený holandsky copy, ale nejde mi to vůbec utahovat
na tříletý dite má fakt docela háro

Starsi bol po 2 a pol tyzdni choroby az dva!! dni v skolke. A teraz mi tu zo spanku znova kasle ![]()
Mrakoplas u nás to pondelkové zaspatie na mne bola samozrejme teplota, je to angina, boli sme u doktorky presne na deň po mesiaci od poslednej pohotovosti, čiže zas antibiotiká ![]()
Podľa msg za pondelok a utorok rodičia odhlasili 11 detí plus my, normálne v tej škôlke majú podľa mňa 2 partie, ktoré sa striedajú! A striedajú si bacily!
Aj doktorka povedal A, že na jún je nenormálna chorobnosť.
Potrefenáhusa Ta ma vic vlasu nez ja ted
No ale kluk nakratko ma taky sva pozitiva teda
Potrefenáhusa ta ma teda krasne vlasy, ta se bude mit cely zivot :)
Suya zas ty kratky vlasy se musej furt strihat...no ale tohle furt cesat...
baltik má k tomu i dlouhý černý smetaky místo řas (a úplně chlupatý zada a nohy, není to holt zadarmo
)
jsem zvědavá na mimino, zatím to vypadá na mírně narezlou blondynu se svetlyma očima ![]()
Jinak starší dite včera sice usnulo neplánovaně v 7, ale vstalo ve čtvrt na 5 ![]()
Potrefenáhusa falešný culík je takový ten z horní půlky vlasů, zbytek rozpuštěný. A měla jsem i na sobě dojem, že tenhle obrácený cop hůř drží.
Má krásné vlasy, takové by asi měl starší syn, řasy jako smetáky má taky. My jsme teda celkově vlasatá rodina.
letfenixa joj to ma mrzi, vy si to vyberate :(
Dneska výlet se školkou a dvě láhve, oběd, velká svačina a pláštěnka se skoro nevejdou do toho malého Boll batohu. Takže už mám jako koupit větší?![]()
dzizisketa ty jo, naši mají mít akorát pití a sušenku, zbytek dostanou. Je teda pravda, že oběd bude až ve školce v půl třetí
Tohle nosí na tábor a do jednoho batohu se to nevejde.
Potrefenáhusa To je culík na rozpuštěnejch vlasech. Jo to utahování je na prd, pak to děti tahá a můžou pak dostat k česání averzi. Ale nějakej věnec kolem hlavy já vymyslim:-D
dzizisketa u nás jedna láhev, ale zase balíček s komplet náhradním oblečením, tj. ponožky, trenky, tepláky/kraťasy, triko. Pláštěnku jsem jeden rok dávala jen podle předpovědi počasí, ale pak jsem dostala sprdung, že děti na nich při svačině v přírodě sedí. Takže sedí na věci za 4 stovky, která váží půl kila, když by stačila igelitka. A já se můžu divit, jak to, že je pláštěnka vždycky hned roztrhnutá, když vůbec neprší. ![]()
Je zde plno zkušených i "čerstvějších" maminek. Poradily byste mi, jakou pořídit autosedačku pro miminko od 3-4 měsíců? Osobní zkušenost je vždy nejužitečnější.
Pinot Noir tak to by mě taky vadilo, my pláštěnku ani nemáme, dávám mu tu pogumovanou bundu.
itinka Pro tak maly miminko urcite vajicko. My meli Cybex aton m, ale na trhu jich je spousta, zalezi na tvych pozadavcich.
Naša škôlka na takéto výlety ani nechodí. Pinot Noir a keby mal tu malu termopodlozku na sedenie, to by vadilo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.