Evaeva mladší taky jezdí v 6 let starém vejci po starší. Ale zas já přesně vím, jak se s ním zacházelo, takže mi to přijde v pořádku. Brzy budeme muset přejít z pidi vejce na větší vejce, na to se netěším, je to taková kráva velká...
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka ano, tohle vejce jsme kupovali nové a bylo jen u nás. Ta záruka od výrobce by se měla vztahovat na vajíčko umístěné trvale v autě nebo ne?
Evaeva to nevím. Vím, že se říká 5 let, ale nevím, v jakých podmínkách.
V samotném autě je přece taky spousta plastu, i auto starší pěti let je na vyhození?
continuity ty bione všechny produkty mi přijdou fakt dobrý, jen maj tak příšerný obaly, ze s tím nemůžou nikdy prorazit
Karja já už zkusila kde co a nakonec ji meju vlasy svym samponem (aktuálně Jason) a na to cuchání dost pomohl vlasovej olej od aussie (rychlej nakup v deemku se dvěma detma, takže první, co mi padlo do ruky, ale vyhovuje) - včera jsem dávala na úplně mokrý vlasy a mastný to nemá, ale já ji ty vlasy hodně pletu do francouzských copu a tam ta mírná umastenost není na škodu.
Pinot Noir Taky to beru s rezervou. Pokud sedacka neni bourana, tech 10 let urcite bezpecne da. Jeste se na to doma zeptam, ale muz vzdycky mavne rukou, ze rok sem tam nic neznamena. Oni v praci prave delaji ty crash testy, vetsinou pro VW ale i jine automobilky. A jako spravna kovarova kobyla jezdi syn v posmerne sedacce.
Kokoska no ji obyc culik vůbec nedrží, asi jak má těch vlasu hodně, já mám problém to i nabrat hřebenem do ruky a je to úplně tekutý a zároveň cuchaci
predstavila jsem si takovou tu alternativu francouzských copu z gumicek, a to si úplně představuju, jak jeci, když ji z toho ty gumicky vyndavam
Moc děkuji všem za tipy a rady ohledně autosedačky - přesně toto potřebuji
Miminko je narozené v půlce dubna, teď má cca 5 kilo (nejsem maminka, ale babička). Večer vše prozkoumám!
Ještě jsem chtěla dodat, ta naše britax od 3 měsíců se dá naklopit, buď do lehu, to je poloha jako ve vajíčku, nebo do sedu do polohy skoro kolmo, a cokoli mezi tím. Což nevím, jestli mají všechny jiné sedačky.
Potrefenáhusa tohle bych motala jedině z těch malých "gumových" gumiček a pak to večer rozstříhala. Normální culík na rovných vlasech drží blbě, jak ty děti řádí, mi přijde. Ty francouzské copy mi přijdou suverénně nejtrvanlivější. (Ne nadarmo je nosí u ségry na vystoupení, ráno to zapleteš a odpoledne jsou pořád pěkné).
Máte některá zkušenost s podpůrným pásem v těhotenství? Včera jsem stála víc než je zdrávo a dneska bych po dopoledni plahočení se doma (žádné práce, akorát příprava oběda a hraní si s mladším) nejradši akorát ležela, jak mně bolí bedra (možná i to SI skloubení).
itinka jezis pardon, tak k babicce jsme kupovali Joie Stages:) Neni to idealni, jak jsem rikala, vozili jsme v ni Tondu az od pul roku, pro novorozence to fakt neni. Ale vydrzi do 18kg protismerne, je na pasy(ale dela se isofixova verze) Potom je do 25kg posmerna, ale to uz jen na 3bodovej, coz mi prijde jeste nebezpecny, budu ji nahrazovat Joie Bold, ktera je do 25kg jeste na 5bodovy pasy pro dite, i kdyz teda uz bohuzel posmerna a pak do 36kg na 3bodovej pas.
Obecne zalezi, jak moc sedacku jako prarodice vyuzivate, u nas se vyuzije tak jednou za mesic, tak jsme do ni nechteli davat tolik penez, proto se i ted uz bohuzel smirim s tim posmerem. Ale pokud ji vyuzivate vic nebo pro vic deti, klidne bych brala tu otocnou, je to komfortnejsi.
Evaeva měla jsem takový nízký asi 15cm vysoký, abych se v něm přes léto moc nepotila a byl to můj nejlepší kamarád. V prvním těhotenství jsem ho používala jen při nějaké větší zátěži, pro druhem skoro pořad. Jen se v tom nedá moc sedět, ale na chůzi a stání je to super. Teď se celkem rozjela móda těch rebozo šátku, ze prý je to snad pohodlnější než ten pas, kamarádka to má a také si to pochvaluje.
K té vydrži autosedaček- pokud by ty plasty měly životnost 5 let tak by přece nedavaly vůbec význam rostoucí sedačky. Nemyslím jen ty 0-12 let, ale o ta poslední velikost, když je od nějakých +- 5 let do 12, tak by už ty poslední dva roky byla špatná ?
Sairon díky, tak to asi taky zkusím, potřebuju přežít aspoň dovolenou. Pro mě je nejhorší stání a takové to popocházení, normální chůze je v pohodě celkem. Ten šátek jsem viděla, ale přiznám se, že mezi lidi bych v tom nevylezla ![]()
Evaeva nemůže být ten šátek schovaný pod oblečením ?
jo na to popochazeni to pomůže. Druhou půlku druheho těhotenství jsem strávila postávající nad rok a pul starou příšerkou zkoumající každý šutr na cestě a na to byl ten pas k nezaplacení ![]()
Pinot Noir tak je to zas jinej typ plastu, navic jedno je malej kus, krerej ma ochranit nekolikakilovyho kojence a druhy je auto, to nemuzes srovnavat. Navic se podivej na tu nedavnou straslivou bouracku na Slovensku, jak ridic celne naboural a zemreli vsichni v aute krome mimina v autosedacce...takze podle me je zadouci, aby byl ten material v kondici, aby vsechno zafungovalo jak ma.
711990 já být výrobce autosedaček, taky tvrdím, že se musí kupovat každých pět let nová.
Sairon vim, ze ted u jedny autosedacky pisou 15 let. Ale asi zalezi jak ktera? Vzdycky by ta expirace mela bejt uvedena vyrobcem. Rekla bych, ze zalezi na tom, jakej level ochrany od ty sedacky ocekavas, jakou energii ma absorbovat. Ty vetsi uz fungujou hlavne jako prevence vedeni pasu pres krk, nez ze by nejak vyznamne chranily telo. Ja jsem urcite nerikala ze je to 5 let, nevim ani co je uvedeny na nasi sedacce...jen ze bych se ridila tim, co je tam uvedeny a nepouzivala to po expiraci.
Pinot Noir ale on nikdo netvrdi, ze se ma kupovat kazdejch 5 let nova, kazdej vyrobce to uvadi jinak.
Sairon né úplně, kouká ti ocásek jako od šátku pro mimino. Už jsem s tím pár těhotných viděla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY