Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30037 příspěvků moje polička 14. června 2023 18:05
Reakce na Karja:

Nevíte jestli mají v Pepcu kinetický písek teď? Potřebuju poslat svagra najisto, najisto:-D

​Dnes jsem ho tam viděla.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 14. června 2023 18:06

letfenixa a dost mozna si troufam tvrdit, ze kdyby to druhy bylo v protismerny, tak taky prezije...ale jako bylo uz veliky, osmilety nebo tak neco, to uz je samozrejme nerealny pro vetsinu deti a takova sedacka je parametrama jen jedna. Ale je to hrozny:( 

MP Meri to je fakt naprd:( 

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 14. června 2023 19:17

letfenixa to si pak holt predavaji bacily jak stafetu. U nas pry ma kazdy svoje perinky na spani, ale netusim, jestli je neskladujou pres den nejak dohromady v jednom chumlu, to maly nevi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 19:59

DruI asi jo. Koukala jsem se okolo, ale nic. Batůžek byl ale způsobně zavěšený na plotě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 20:01

letfenixa já bych si nedělala iluze, podle mě za to peřiny nemůžou. Neštovice jlse přenášejí kapénkami, a děti teda fakt nedodržují osobní prostor. V uzavřeném prostoru si všechno předají hned.

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 14. června 2023 20:26
Reakce na Evaeva:

Mohučanka oni mají mít, myslím, litr. Syn má 0,5 a k tomu mu dávám buď zase 0,5 nebo teda trochu menší. Když je tepleji, klidně tu 0,5 vypije na dvakrát a oni je posílají napít dost často.

​a to nikde nepotkají kohoutek s vodou, aby jim učitelky láhev naplnily?

Offline Karja
44929 příspěvků moje polička 14. června 2023 20:29

letfenixa Tak ty peřiny mi přijdou divné. Já jsem jednou donesla domu totiž peřiny na vyprání, jako i ten vnitřek a nestačilo to (překvapivě) do druhého dne uschnout. A dite tam nemohlo spát, nemohli mu dát peřinu (s novým či prevcenym povlečením) někoho jiného. Musel mít tu svoji. To s těmi hrnečky je taky uhozené. U nás si každý donese svůj hrneček na začátku školního roku. Teď má dcera stejný s nějakou holčičkou, tam ji pak koupím nějaký jiný. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 20:31

Tabea to víš, že jo, teda tihle prcci. A určitě to udělají, když jim pití dojde. Ale asi nechtějí řešit, že někdo nepije vodu a další takové věci.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 14. června 2023 20:40

Karja tak teória je pekná, minulý piatok sa všetky 3 triedy ráno zišli u dolňákov, syn ma triedu hore, na raňajky išli hore, na vychadzke boli spolu s malickymi,  ti u nich hore aj obedovali a na spánok prišli hore aj dolňáci. Babka poňho na obed chodí a videla tam tri rady stoličiek na prezlecenie do pyzama a nikdy im nikto perinky neprenasa. 

Miešali ich aj počas zákazu cez kovid. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 21:04

letfenixa u nás peřiny přenáší, takhle je spojují běžně. Kelímek si každý ráno vezme čistý a dá na svojí poličku ke své značce. Pokud jsou jinde, tak ty kelímky holt pořád myjí. Mají i svůj ručník na ruce. Myslím, že zrovna na tyhle věci se u nás dost dbá, těch kontrol chodů prý překvapivě dost. (Ale stejně si všechny bacily předávají)

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 14. června 2023 22:00

Evaeva aha, to mě nenapadlo. U nás školka servíruje jen vodu z kohoutku.
Musim se ráno zeptat syna, jestli ve družině dostanou i něco jinýho...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 22:09

Tabea no naše školka bohužel servíruje kde co. Já dětem dávám do lahviček taky jen vodu. (Tohle jsou teda centrální pokyny pro všechny ty tábory. Větší děti jdou na celý den pryč a věřím, že někde v muzeu se jim voda dotáčet nechce z těch automatických nízko umístěných kohoutků. Do školky mají jen krátký pokyn "pití")

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 14. června 2023 22:27

Evaeva já si ho kupovala loni a použila parkrát. Bylo to příjemné, ale já líná to přepírat a sušit a hledat  chceš ho za poštovné poslat? 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 14. června 2023 22:28

letfenixa to je úplně uhozený, že děti nesmí mít svou lahev s vodou. Mě to teda ze začátku v mš překvapilo, že tam mají svoje lahvičky a školkové pití dostávají jen u jídla. Ale přijde mi to teď jako fakt dobré řešení. Berou si je s sebou na zahradu, eliminuje to různé šťávy a slazené čaje a když jdeme po školce rovnou ven, nemusím myslet na pití s sebou, dítě má lahev vždycky v batůžku :) 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 14. června 2023 22:46

žluťásek Lukasko ma svoju fľašku s čajom ilegálne v skrinke, aby ju mal, keď poňho príde babka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 23:01

MPLee díky, dneska mně to tak bolelo, že jsem už nějaký objednala. Snad teda dojde, byl to nějaký pochybný eshop nechtělo se mi běhat po zdravotnických potřebách, kde to mají.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 23:03

žluťásek já si myslím, že syn jindy než u jídla ve školce nepije. Mají tam pití k dispozici pořád, vodu a čaj, ale pochybuju, že ho to napadne uprostřed hry. 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 14. června 2023 23:43

Evaeva u nás to funguje, většinou minimálně polovina lahve je vypitá, v horku i celá

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 15. června 2023 05:06

MP Meri mam jeden plonkovni podsedak, ale jsem na druhe strane republiky a do prahy pojedeme az pristi ctvrtek, to je pozde, co?

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 15. června 2023 08:49

Miminko si v úterý poprvé stouplo