Nevíte jestli mají v Pepcu kinetický písek teď? Potřebuju poslat svagra najisto, najisto:-D
Dnes jsem ho tam viděla.
Nevíte jestli mají v Pepcu kinetický písek teď? Potřebuju poslat svagra najisto, najisto:-D
Dnes jsem ho tam viděla.
letfenixa to si pak holt predavaji bacily jak stafetu. U nas pry ma kazdy svoje perinky na spani, ale netusim, jestli je neskladujou pres den nejak dohromady v jednom chumlu, to maly nevi.
DruI asi jo. Koukala jsem se okolo, ale nic. Batůžek byl ale způsobně zavěšený na plotě.
letfenixa já bych si nedělala iluze, podle mě za to peřiny nemůžou. Neštovice jlse přenášejí kapénkami, a děti teda fakt nedodržují osobní prostor. V uzavřeném prostoru si všechno předají hned.
Mohučanka oni mají mít, myslím, litr. Syn má 0,5 a k tomu mu dávám buď zase 0,5 nebo teda trochu menší. Když je tepleji, klidně tu 0,5 vypije na dvakrát a oni je posílají napít dost často.
a to nikde nepotkají kohoutek s vodou, aby jim učitelky láhev naplnily? ![]()
letfenixa Tak ty peřiny mi přijdou divné. Já jsem jednou donesla domu totiž peřiny na vyprání, jako i ten vnitřek a nestačilo to (překvapivě) do druhého dne uschnout. A dite tam nemohlo spát, nemohli mu dát peřinu (s novým či prevcenym povlečením) někoho jiného. Musel mít tu svoji. To s těmi hrnečky je taky uhozené. U nás si každý donese svůj hrneček na začátku školního roku. Teď má dcera stejný s nějakou holčičkou, tam ji pak koupím nějaký jiný.
Tabea to víš, že jo, teda tihle prcci. A určitě to udělají, když jim pití dojde. Ale asi nechtějí řešit, že někdo nepije vodu a další takové věci.
Karja tak teória je pekná, minulý piatok sa všetky 3 triedy ráno zišli u dolňákov, syn ma triedu hore, na raňajky išli hore, na vychadzke boli spolu s malickymi, ti u nich hore aj obedovali a na spánok prišli hore aj dolňáci. Babka poňho na obed chodí a videla tam tri rady stoličiek na prezlecenie do pyzama a nikdy im nikto perinky neprenasa.
Miešali ich aj počas zákazu cez kovid.
letfenixa u nás peřiny přenáší, takhle je spojují běžně. Kelímek si každý ráno vezme čistý a dá na svojí poličku ke své značce. Pokud jsou jinde, tak ty kelímky holt pořád myjí. Mají i svůj ručník na ruce. Myslím, že zrovna na tyhle věci se u nás dost dbá, těch kontrol chodů prý překvapivě dost. (Ale stejně si všechny bacily předávají)
Evaeva aha, to mě nenapadlo. U nás školka servíruje jen vodu z kohoutku. ![]()
Musim se ráno zeptat syna, jestli ve družině dostanou i něco jinýho...
Tabea no naše školka bohužel servíruje kde co. Já dětem dávám do lahviček taky jen vodu. (Tohle jsou teda centrální pokyny pro všechny ty tábory. Větší děti jdou na celý den pryč a věřím, že někde v muzeu se jim voda dotáčet nechce z těch automatických nízko umístěných kohoutků. Do školky mají jen krátký pokyn "pití")
Evaeva já si ho kupovala loni a použila parkrát. Bylo to příjemné, ale já líná to přepírat a sušit a hledat
chceš ho za poštovné poslat?
letfenixa to je úplně uhozený, že děti nesmí mít svou lahev s vodou. Mě to teda ze začátku v mš překvapilo, že tam mají svoje lahvičky a školkové pití dostávají jen u jídla. Ale přijde mi to teď jako fakt dobré řešení. Berou si je s sebou na zahradu, eliminuje to různé šťávy a slazené čaje a když jdeme po školce rovnou ven, nemusím myslet na pití s sebou, dítě má lahev vždycky v batůžku :)
žluťásek Lukasko ma svoju fľašku s čajom ilegálne v skrinke, aby ju mal, keď poňho príde babka.
MPLee díky, dneska mně to tak bolelo, že jsem už nějaký objednala. Snad teda dojde, byl to nějaký pochybný eshop
nechtělo se mi běhat po zdravotnických potřebách, kde to mají.
žluťásek já si myslím, že syn jindy než u jídla ve školce nepije. Mají tam pití k dispozici pořád, vodu a čaj, ale pochybuju, že ho to napadne uprostřed hry.
Evaeva u nás to funguje, většinou minimálně polovina lahve je vypitá, v horku i celá
MP Meri mam jeden plonkovni podsedak, ale jsem na druhe strane republiky a do prahy pojedeme az pristi ctvrtek, to je pozde, co?
Miminko si v úterý poprvé stouplo

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.