Potrefenáhusa u babičky ať snědí klidně půl bábovky, tam zas tak často nejsou (a jsou větší než husička). Ale když po té bábovce vytáhla ještě brumíky, tak se ozvala i švagrová. Jenže ve chvíli, kdy s nimi už mává před dětmi, neuděláš už nic.
Vše o těhotenství a dětech
Vědí děti víc než my?![]()
První obrázek syna, který není jen čmáranice, a hned třetí oko.

Evaeva mě to taky fascinuje. Tuhle babička koupila dětem na hřiště makový šátečky a džus a jen co to snědli, vytáhla z tašky ještě gumový medvídky a lentilky, děti dáte si? Prej vidíš, dyť maj radost, pro jednou se nic nestane. No nestane, ale proč tyjo ![]()
žluťásek tak třeba to bere jak já - buchty, koláče, šátečky nepovažuju za sladkost, ale normální jídlo.
jsem hodně pozadu, ale ještě se k vrátím k těm autosedačkám. Trochu jste mě přiměly se rozhýbat, tak jsem přišla na to, že naše vajíčko Maxi Cosi, (kterýho bych se ráda zbavila) vydrží prej 10 let
.
itinka nechtěla bys ho náhodou?
Je mu teď šest let, je nebouraný, skladováný doma v temnu a normální teplotě.
žluťásek Vono se pro jednou nic nestane, ale když je to pro jednou třikrát do týdne?
my jsme nedávno byly na oslavě. Dva dorty tam byly, děti se těšily. No za snědený oběd dostaly zmrzlinu, nanuka. Pak každej měl kousek toho dortu, brambůrky, medvídkové křupky nepočítaně. Vypily ve čtyřech dětech 4 velké džusy a dětské šampanské. Já jsem asi hrozná, ale když mají děti oslavu, tak máme nějaké jednohubky/chlebíčky, dort a nějaké křupky, ale takové jako ubuhé tyčinky, žádné pytle bohemia chips lupínků, ale beru to, že jsou to ještě předškolní děti přece. Pak zeleninu, ovoce. Pití mají džus ve džbánu, ředěný dost často a přikrášlený nějakým ovocem. Jako u nás si každej říká, ty jo chudáci lakomí:-D
Pinot Noir já proti buchtě taky nic nemám, klidně koupím koláč k svačině. Ale zajíst sladký ještě bonbonama mi přijde úplně zbytečný.
Já vám ty sušenky a buchty od babiček trumfnu. Tchýně vyndala cukřenku, do ni lžičku nechala dite půlku nasypat do čaje a zbytek sníst. Nebo ji přinesla sklenici medu.
Vždy může být hůř. Teď už tam naštěstí nechodí, ale to bažení po sladkým mladší zůstalo. jak už nemám úplně kontrolu nad tím, co si kde koupi a dostane, nemá to moc řešení.
To starší dítě je víc v pohodě, ale je fakt, že o existenci bonbónů nevěděla snad do tří let. Ale u těch mladších to už takto striktně nejde bohužel uhlídat.
Karja Já mám teda hlavně dojem, že děti na oslavě se dokážou zabavit i líp než jídlem (a moje by toho tolik, co popisuješ, prostě ani nedokázaly sníst, i když by samozřejmě od všeho ochutnaly :o)
Evaeva mne by babovka nevadila, ale ta Marlenka mi přijde celkem nálož i pro dospelyho, natož tříletý dite
kolace, zmrzlinu normalne dostává, bonbon teď měla prvne ve školce od jednoho chlapečka (co nosi svačiny, nad kterejma teda povytahuju trochu obočí, tatranky, čokoládu apod., zatímco ostatní děti se tam navzájem krmí pohankovyma krupkama a jahlovyma susenkama
)
Nevíte jestli mají v Pepcu kinetický písek teď? Potřebuju poslat svagra najisto, najisto:-D
U nás ho měli. A k tomu se zeptám, jaký je? Dělá to hodně bordelu? Naposled jsem na něj právě koukala, ale nevzala.
Myrtila u nás to bordel nedělá vůbec, ale věřím, že jsou děti, které dokážou udělat bordel i s tím. Naši kluci jsou v tomto spořádaní.
Myrtila mne to přijde dobrý, naše dite si s tím už půl roku hraje skoro denně, už jsem i dokupovala náplň na alze
bordel to dela, ale snesitelnej, proste to zametes na stole a z podlahy vyluxujes, srovnatelný s modelinou
za mne skvele investovany peníze
Pinot Noir no dobře, ale ten koláč je taky potěší, tak nemusí potom sníst ještě kopec bonbónů.
Potrefenáhusa jo, tak kupovaná Marlenka je něco jiného. Hlavně je ještě malá a navíc starší, to se ještě pěkně dá držet na uzdě.
Já na ten kinetický písek dneska taky koukala. Ale nevím, jestli to klukům už nebude malé, starší na klasickém písku dělá velké stavby.
Karja tvl chipsy na detsky oslave predskolaku?![]()
711990 no já zažila maminku, která tím krmila děti na hřišti, tříletý a sedící mimino v kočárku, takovejma tema malinkejma kecupovejma hranolkama, tak možná to některým lidem tak nepřijde?
Pinot Noir no dobře, ale ten koláč je taky potěší, tak nemusí potom sníst ještě kopec bonbónů.
Našim teda určitě ne.
.
Já si vždycky uvědomím v těchto diskuzích, že vycházím z úplně jiných předpokladů. Viktora nekomentuji, ale i Ríša, který "jí dobře", jí z buchet jen suchou bábovku a jeden druh koupeného tvarohového koláče a koblihu zbavenou marmelády, nesnědl by nic s náplní, polevou, kousky v těstě. Na to, aby snědl jeden plátek bábovky, kterou "má rád", ale musím dohlídnout a několikrát mu připomenout, ať jí. Ze sladkostí jí jen ty želatinové, a to počet, který určím já, ačkoliv jsou volně přístupné, nemusím se bát, že by si je sám šel vzít. Já bych vlastně dovolila sladkého o dost víc (ne těch gumídků, ale sladkého jídla), kdyby o to stál.
Pinot Noir jasně, chápu. Oni sladkého jedí dost, palačinky k večeři by klidně ob den,... Takže ty vyložené junk food ráda omezím. (Kluci teda mají radost i z půlky suchého rohlíku
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY