711990 no já zažila maminku, která tím krmila děti na hřišti, tříletý a sedící mimino v kočárku, takovejma tema malinkejma kecupovejma hranolkama, tak možná to některým lidem tak nepřijde?
Já je dávám Viktorovi do školky na svačinu. ![]()
711990 no já zažila maminku, která tím krmila děti na hřišti, tříletý a sedící mimino v kočárku, takovejma tema malinkejma kecupovejma hranolkama, tak možná to některým lidem tak nepřijde?
Já je dávám Viktorovi do školky na svačinu. ![]()
Já si dnes koupila dobrou mléčnou čokoládu a rozdělila jsem se se Šárkou!![]()
My mame kineticky pisek na balkone, jako takove male piskoviste, a je upne super. Koupila jsem ho rovnou ctyri kila a mame ho v plastovem boxu z ikea. Bordel z toho moc neni, pokud to nezacne mala rozhazovat vsude kolem, ale stejne to staci jen zamest.
A dostanu ten písek i z koberce?
Evaeva jo, lip než tu modelinu
Evaeva jo, ten pisek uschne na malé kousky, které nelepí. Play doh ti do koberce doslova vroste. ( Soudě podle ponožek, které jsem musela kvůli tomu vyhodit. )
Jinak velky průser, co se týče skvrn a úklidu jsou ty inteligentní plastelíny. Fakt to dětem nekupujte.
continuity play doh z ponožek normálně vyperu, ale z koberce ne. Jestli písek jo, tak ho asi pořídím, místo máme akorát vedle koberce. Inteligentní plastelína a ty různé slizy jsou zlo, ale tu plastelínu si na chalupě občas vyndá i ségra.
Hrozne mi ulehcilo zivot, kdyz jsem prestala resit, cim prarodice a rodice kamaradu nacpou nase deti.
Evaeva ja to dětem zabavila hned poté, jak mi kus té vesmírné hmoty ztekl na hedvábnou halenku v prádelním koši. Ty mastné fleky nešly dolu nijak.
Mám jen jedny nervy.
Já si teď vzpomnela na tv a kauzu palačinka, když jsem u babičky zakazala marlenku, protože už rano měla kus koláče v kavárně
jako přesně, proč ji nekoupi třeba boruvky, ktery má fakt rada
(myslím, ze priste mě tam nevezmou a budem všichni spokojeny)
Nee, palacinku nee![]()
continuity pro mě je to úplně terapeutické si s tím hrát. Ale chce to ukázněné děti. Ale nijak se to nedrolí, drží to pohromadě.
Pinot Noir Potrefenáhusa Jestli to je bordel typu "vysaješ, zameteš", tak dobrý, příště ho zkusím koupit. Trochu jsem se bála, jestli to nebude spíš "omatlá, ulepí" a pak "drhneš a stejně je to všude"
naše dítě je při hraní spíš z těch nespořádaných ![]()
Pinot Noir presne, my na to máme iný pohľad. V pohode dám Lukaskovi čipsy, lebo zje 2 ks. Vianocne čokolády sme už presunuli k našim, veľkonočné tu ešte sú, keď sa tu niekedy zastavia s babkou, pomaly ich jedia. Malú pistaciovu Deli je na 2- až 3-x. Dnes mal na desiatu 4 ks jahôd, zjedol 3. Mal teda ešte pečivo. A to už sa moc zlepšil v jedle.
711990 Česnekový a solený. A pombear medvídci!
Pinot Noir Já te chápu, moje děti by sežraly všechno z těch sladkých s..ček všechno a úplně do čista. Myrtila To záleží, holky to mají v pekáči a pak kolem zametu,ale je to znát na podlaze že si s ti. Hrály, že to tam tak jako podkluzuje na line
Karja
to je fakt ujety...mne to prijde tak zbytecny, dyt pak to budou jist furt, tak proc to jeste neodlozit?
711990 Jo, já to navíc napsala blbě. Nebyly to předškoláci, ale normálně skolkove děti, jeden slavil 3 roky. Mně by ani nevadily ani ty brambůrky samotne, ale v kombinaci s dortama, zmrzlinou a tím, že tam moje holky každá vypila tak 2 litry džusu, to dětské šampaňské....Mně přijde zvláštní, že to nedojde tem dospelym, že je to pro děti prostě moc.
Karja Hele, ono člověku, který má doma spíš nežerku to ani dojít nemusí, protože jeho dítě toho prostě tolik nesní. Ta moje by si od všeho uzobla, šampaňské by ignorovala a džusu by pod přímým nátlakem vypila tak dvě deci.
DruI přesně, jak píšeš, já bych to tak taky nachystala, až na džus, připravuju dětem do nádoby s kohoutkem hodně naředěnou malinovou šťávu a nasypu do toho mraženou směs lesního ovoce, všechny hrozně baví si to potom čepovat, protože mi nedojde, že jsou děti, které to všechno jí. Viktor by si vzal pár chipsů, Ríša by si nechal dát na talíř dort, ale víc než lžičku nikdy nesní, vzal by si meloun a pár pombärů, ale jenom, když jsou kečupové, bublinkové pití nepijí ano jeden, zmrzlinu Ríša ano, ale jen sorbet... To ti fakt nedojde, že se někteří i třeba přecpou, že jim může být i špatně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.