Karja Myslim, ze tu probehlo, ze je blby cizi ucit na neco tak drahyho, jako je lyo ovoce.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita Ale to ti jenom přijde, právě tím, jak moje rodina je k tomu hrozně benevolentní a další okolí taky, tak já vlastně zakazuji a přitom jsou na tom v podstatě jako vaši kluci. Kdybych je furt nebuzerovala a sambo nebuzeroval prarodiče, tak jsou na tom asi jako kamarádi od MPLee.
Vari Aha, tak to by mě nenapadlo:-D:-D
Karja Myslim, ze tu probehlo, ze je blby cizi ucit na neco tak drahyho, jako je lyo ovoce.
taky druhá rodina by se mohla cítit povinná něco dražšího přinést. A třeba neni úplně dobře situovana. No neni to jednoduché.
Potrefenáhusa asi tak, a ze stejnyho duvodu mi prijde lepsi jim to co nejdyl nedat ochutnat. Ne ze bych mu rikala ze nesmi, zatimco se s tim ostatni cpou po hrstech, ale proste to nebudu zbytecne predstavovat triletymu diteti...typicky u tech bramburku, bonbonu, lizatek...
Vafle, buchta, palacinka mi prijdou jako bezna soucast jidelnicku, byt ne nutne denne. Ale bramburky nebo bonbony teda ne.
Tak Betty Vsak ja to chapu, pytlik toho ovoce je fakt drazsi nez pytlik gumovejch medvidku.
Vari Já ještě ani nevím co to je ovoce sušené mrazem, že se něco takového prodává. Teď to budu muset vyzkoušet.
Tak Betty jenže to lyo ovoce v rozumném balení vyjde skoro stejně draho jako haribo hovadiny.
MPLee presne to som chcela napisat, porovnatelne velky sacik gumovych cukrikov a lyo ovocia nie je ziadny zavratny cenovy rozdiel.
My lyo ovocie davame aj dostavame a som za to rada, sladkosti mame plne skrine este z Mikulasa a VN. A to nasi sladkosti jedia, ale to sa neda spotrebovat(nepomaha ani, ze ja vacsinu zozerem).
Potrefenáhusa to, co máme doma, jedí chvíli poté, co to dostanou. 14 dní po Velikonocích si pro to chodili, teď už ne. Sladké chtějí spíš venku. Už mají nacvičené ty situace, kdy by to mohlo projít
Jediné, co by fungovalo, je nekoupit to nikdy.
letfenixa Moje děti pijou i vincentku, ta starší by to fakt vypila celou lahev snad za odpoledne. I magnézku, ony prostě po všem hrozně jdou. Minule jim synovec nalil nějakou korunní, jako malamala z toho byla uplně hotová, nejlepší limonáda, přitom je to jen tak šmrnclý cukrem a nějakou vůní.
Nejlepší limonáda mě pobavila
Náš syn zase říká, že chce tu limonádu s kytičkou, čili vodu z kohoutku s větvičkou máty, nebo s ovocem, čili s kolečkem citronu, a je z toho úplně nadšený
Nicméně v restauraci chce vždycky kofolu, takže i u nás je vesmír v rovnováze.
Jinak synovi dám ochutnat prakticky všechno, co doma jíme, i třeba ostřejší jídla, akorát koriguju množství, zatím to funguje, ale on je ještě malej.
Jak to tak čtu, mohla bych fungovat jako regulátor množství nevhodných pochutin na dětských oslavách. Přišla bych o chvíli dřív, nevhodné zkonzumovala a na vaše děti by zbylo jen to vhodné ![]()
Myrtila naše dítě mělo včera poprvy koprovku, nevarovala jsem dopředu, jen ji dala malou lžíci na brambory....ta úplně nadskocila, chudinka, když to dala do pusy a vypadala, ze si půjde ten jazyk někam utrit...no, nebyla jsem jiná, to bejvalo nejvíc nejhorší jídlo ze vsech
Evaeva já třeba nekoriguju domácí nanuky, rikam si jahody, banán, smetana, jogurt....ale ona jich sni třeba 6 za sebou?
Když to tady čtu, tak si říkám, jestli to ten můj vnuk vyhrál, nebo bude chudinka, když od babičky rozhodně žádný chipsy, medvídky, bonbóny, colu ani jiný shity nikdy nedostane :-).
999 možná od druhy babičky, aby byl svět v rovnováze?
Potrefenáhusa Tak to je možný, zas tak ji neznám :-). Ale zase znám svoji dceru a ta když se vůči něčemu vymezí, tak si to každý dobře rozmyslí, aby její rozhodnutí nerespektoval :-).
Potrefenáhusa já letos žádný domácí nanuky nemám, není místo v mrazáku ![]()
Ale mně pak přijde blbý, že oni nechápou, že je to rozdíl oproti kupovaným, takže se vystavuju škemrání někde na výletě, proč nemůžou třetí zmrzlinu. A na to nemám nervy.
999 on to dožene ve školce a na oslavách ![]()
Naše mamka nosí občas koláč a jinak knížky po ségře a vyrábění, nadšení je taky.
Evaeva jo prave, včera jsme měli v mrazáku kupovany a byla z toho nekolikahodinova scéna, takže jsem je musela sníst sama, když usnula
jeste máme takhle scény s actimelem, ze jen jeden denně, víc ji nedám a stejně furt řve - já ji nedám, ale je to moc otravny
MP Meri asi uz idem po funuse ale skladnejsie a lepsie riesenie v porovnani s podsedakom je ten pas "smart kid belt" co sa tu riesil v minulosti. syn ked ma podsedak v autach u starych rodicov tak mu aj tak ide cez krk v jednom aute ale v druhom uz velmi nie. tento pas nastavim na pozadovanu velkost a je to bezpecne. vyuzivam casto pri taxikoch alebo vyletoch kde sa uz k existujucim sedackam nezmesti ani ten podsedak alebo ho proste ako velku haraburdu nebudem so sebou tahat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY