Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2023 09:46

moora ano, to jsme zkoušeli. Zakryli jsme ho, muž ho držel a hlídal Ví, kde se zapíná a vypíná. Tady je dokonce úplně tichý a dá se vypnout. Na některých ubytovaních je to horší, tam se spíná automaticky. Větrák je první, co kontroluje na každém záchodě a kolikrát se prostě nevyčůrá.

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 25. června 2023 10:19

Evaeva tohle posedlo mladsiho vnuka, kdyz jsme s nim byli na venkove. Tam je centralni vetrak, takze to huci, kdykokoli nekdo na te stoupacce zapne vetrani. Taky jsem musela koupit nocnik a vecer vlezt do vany s chlapeckem. Neplatilo nic, zakryt, odkryt, vysvetlovat, ze je to hodny vetracek a odhani smradek... doma to pry bylo lepsi, tam to zapinaji jen oni, odjinud to neni slyset. Trvalo to asi ten rok, postupne se osmelil aspon na zachod vycurat a pak uz to slo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2023 10:41

Kokoska u nás už to rok trvá, před tím byl chvíli relativní klid, a před tím se taky bál třeba rok, ale to byl ještě malé batole. Na chalupě se taky bojí, ale tam je ten záchod celý takový trochu strašidelný. Doma to jde, ale jen v jedné z koupelen. Jemu vadí jen jeho přítomnost, všude mě na to upozorňuje, i na ulici třeba. Ve školce mají, myslím, jen okna, ale jestli ne, tak se tam asi nečůrá

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 25. června 2023 11:10

Evaeva syn má taky tyhle strachy, přijde mi to i teď ještě v normě. Před dvěma lety na dovolené pořád kontroloval fotobuňku, vyzouval se už venku a předsíní probíhal se zavřenýma očima. Na cizí wc chodí nerad doteď, u kamarádky se vždycky vycura venku u stromu, aby nemusel u nich

měl strach z odtoku ve sprcháči, z přepadového otvoru v umyvadle, nerad chodí přes mříže a dekly v chodníku, bojí se fukarů na ruce na veřejných wc. Většina těch strachů vždycky přešla sama, vysvětlovali jsme a hlavně netlačili. 

Offline tv
4296 příspěvků moje polička 25. června 2023 11:11
Reakce na Pinot Noir:

Evaeva no, vzhledem k tomu, že to měl o týden dřív Viktor... Ono i u Viktora to bylo vlastně jednodenní a ve středu šel už do školky, ale zítra při odjezdu máme odevzdat čestné prohlášení o bezinfekčnosti a i kdyby mu už dnes už nic nebylo, tak mi to je nějak proti srsti. Vézt ho tam v průběhu... nevím, no.

​Jak mu je? To je teda pech. V průběhu bych ho tam nevezla.

Edit. Já sama nevím, jestli dát dítě zítra do školky. V pátek 39, včera 37,5. Dnes zatím nic.

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 25. června 2023 11:29

Evaeva žluťásek valke premlouvani a tlaceni fakt nema smysl, u nas to vedlo jen k vetsimu odporu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2023 11:41

Kokoska to je jasné, netlačíme na něj. Ale začíná nám to komplikovat život, třeba v té školce by to mohl být fakt problém. Nejít tři dny na velkou taky není úplně v pořádku.

žluťásek fukary jsou taky no go, ale tomu se dá vyhnout. Záchod používat musíš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2023 11:43

tv já vždycky čekám, až je jeden den kompletně bez teplot.

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 25. června 2023 11:44

Evaeva nas malej nechtel ve skolce kakat, protoze se mu tam nejaky vetsi kluk posmival, ani uz nevim, kvuli cemu. To jsou fakt tak pitome situace, a nenadelas nic.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2023 11:48

Kokoska starší ve školce taky nekaká, holt to vydrží. Ale nečůrat nevydrží, venku mu to asi nebudou chtít dovolit, takže by tam prostě nemohl chodit.

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 25. června 2023 11:51

tv zase má skoro 39, bolí ho polykání, zdá se mi, že vidím na mandlích hnis. Tohle nic krátkodobého nebude.

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 25. června 2023 12:02

Pinot Noir ach ne! Z toho uz se chce cloveku brecet... Na skolku v prirode bych ted nemyslela. 

A my dnes "jen" zanet spojivek

Offline tv
4296 příspěvků moje polička 25. června 2023 12:41

Pinot Noir ach jo, tlapkam moc.

dcera od kamarádky měla angínu, pak spalovou angínu, týden ve škole a teď ji zase bolí v krku a má horečku.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 25. června 2023 12:45

Pinot Noir ach bože, furt tie choroby

Gatita moje nervy!

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 25. června 2023 13:10

Pinot Noir to je teda smůla, moc lituju. Asi to bude spíš na atb než v úterý na školku v přírodě, co. Ach jo :(

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 25. června 2023 13:33

No a ještě samozřejmě má naše doktorka dovolenou, tentokrát to vidím na ATB a navíc potřebuju potvrzení, jinak nám nevrátí za tu ŠvP peníze. Takže ještě budu lítat někde po Kobylisích, kde je zastupující lékařka. Sakra, my doktora potřebujeme jednou za uherský rok, a zrovna se musíme trefit dodovolené.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 25. června 2023 13:47

Pinot Noir prej teď děsně řádí streptokok, říkal mi doktor, když mi dával antibiotika já nemohla vůbec polykat, skoro ani vodu. Držím palce, ať je brzy líp...

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 25. června 2023 13:55

Pinot Noir Zajeďte ještě dneska na pohotovost,ať se chudák Ríša netrápí. U angíny nemá žádný smysl čekat.

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 25. června 2023 16:49

brrr tak zle na tom není. Já žiju pořád ještě v tom, že na pohotovost se jezdí jen se smrtí za krkem.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. června 2023 16:53

My máme nějakou divnou nemoc, kdy dítě je přes den ok a navečer najednou horečky 39,5. Nic dalšího k tomu nemá, jen je víc plačtivej, ale ty vysoký teploty jsou trochu strašidelný.