moora ano, to jsme zkoušeli. Zakryli jsme ho, muž ho držel a hlídal
Ví, kde se zapíná a vypíná. Tady je dokonce úplně tichý a dá se vypnout. Na některých ubytovaních je to horší, tam se spíná automaticky. Větrák je první, co kontroluje na každém záchodě a kolikrát se prostě nevyčůrá.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tohle posedlo mladsiho vnuka, kdyz jsme s nim byli na venkove. Tam je centralni vetrak, takze to huci, kdykokoli nekdo na te stoupacce zapne vetrani. Taky jsem musela koupit nocnik a vecer vlezt do vany s chlapeckem. Neplatilo nic, zakryt, odkryt, vysvetlovat, ze je to hodny vetracek a odhani smradek... doma to pry bylo lepsi, tam to zapinaji jen oni, odjinud to neni slyset. Trvalo to asi ten rok, postupne se osmelil aspon na zachod vycurat a pak uz to slo.
Kokoska u nás už to rok trvá, před tím byl chvíli relativní klid, a před tím se taky bál třeba rok, ale to byl ještě malé batole. Na chalupě se taky bojí, ale tam je ten záchod celý takový trochu strašidelný. Doma to jde, ale jen v jedné z koupelen. Jemu vadí jen jeho přítomnost, všude mě na to upozorňuje, i na ulici třeba. Ve školce mají, myslím, jen okna, ale jestli ne, tak se tam asi nečůrá![]()
Evaeva syn má taky tyhle strachy, přijde mi to i teď ještě v normě. Před dvěma lety na dovolené pořád kontroloval fotobuňku, vyzouval se už venku a předsíní probíhal se zavřenýma očima. Na cizí wc chodí nerad doteď, u kamarádky se vždycky vycura venku u stromu, aby nemusel u nich
![]()
měl strach z odtoku ve sprcháči, z přepadového otvoru v umyvadle, nerad chodí přes mříže a dekly v chodníku, bojí se fukarů na ruce na veřejných wc. Většina těch strachů vždycky přešla sama, vysvětlovali jsme a hlavně netlačili.
Evaeva no, vzhledem k tomu, že to měl o týden dřív Viktor... Ono i u Viktora to bylo vlastně jednodenní a ve středu šel už do školky, ale zítra při odjezdu máme odevzdat čestné prohlášení o bezinfekčnosti a i kdyby mu už dnes už nic nebylo, tak mi to je nějak proti srsti. Vézt ho tam v průběhu... nevím, no.
Jak mu je? To je teda pech. V průběhu bych ho tam nevezla.
Edit. Já sama nevím, jestli dát dítě zítra do školky. V pátek 39, včera 37,5. Dnes zatím nic.
tv já vždycky čekám, až je jeden den kompletně bez teplot.
Evaeva nas malej nechtel ve skolce kakat, protoze se mu tam nejaky vetsi kluk posmival, ani uz nevim, kvuli cemu. To jsou fakt tak pitome situace, a nenadelas nic.
Kokoska starší ve školce taky nekaká, holt to vydrží. Ale nečůrat nevydrží, venku mu to asi nebudou chtít dovolit, takže by tam prostě nemohl chodit.
tv zase má skoro 39, bolí ho polykání, zdá se mi, že vidím na mandlích hnis. Tohle nic krátkodobého nebude. ![]()
Pinot Noir ach ne! Z toho uz se chce cloveku brecet... Na skolku v prirode bych ted nemyslela.
A my dnes "jen" zanet spojivek![]()
Pinot Noir ach jo, tlapkam moc.![]()
dcera od kamarádky měla angínu, pak spalovou angínu, týden ve škole a teď ji zase bolí v krku a má horečku.![]()
Pinot Noir ach bože, furt tie choroby ![]()
Gatita moje nervy!
Pinot Noir to je teda smůla, moc lituju. Asi to bude spíš na atb než v úterý na školku v přírodě, co. Ach jo :(
No a ještě samozřejmě má naše doktorka dovolenou, tentokrát to vidím na ATB a navíc potřebuju potvrzení, jinak nám nevrátí za tu ŠvP peníze. Takže ještě budu lítat někde po Kobylisích, kde je zastupující lékařka. Sakra, my doktora potřebujeme jednou za uherský rok, a zrovna se musíme trefit dodovolené. ![]()
Pinot Noir prej teď děsně řádí streptokok, říkal mi doktor, když mi dával antibiotika
já nemohla vůbec polykat, skoro ani vodu. Držím palce, ať je brzy líp...
Pinot Noir Zajeďte ještě dneska na pohotovost,ať se chudák Ríša netrápí. U angíny nemá žádný smysl čekat.
brrr tak zle na tom není. Já žiju pořád ještě v tom, že na pohotovost se jezdí jen se smrtí za krkem.
My máme nějakou divnou nemoc, kdy dítě je přes den ok a navečer najednou horečky 39,5. Nic dalšího k tomu nemá, jen je víc plačtivej, ale ty vysoký teploty jsou trochu strašidelný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY