Zina snad už bude brzo lip ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Já se dneska moc dojimam ![]()
Potrefenáhusa
Hrozně_to_utíká!!!
Potrefenáhusa
všechno nejlepší !
Potrefenáhusa to uz je velka slecna! A moc krasna.
Pinot Noir jestli se chtelo Risovi i zvracet, tak to bude na 99% angina. Preju brzke uzdraveni!
Potrefenáhusavšechno nejlepší krásné krasavici.
Ten čas tak strašné rychle letí....
![]()
Vše nejlepší! Akorát jsem si u první fotky říkala jojo, Husičce už jsou dva... a ta trojka na dortu mne trochu šokovala ![]()
Zina Takhle to my máme od pátku taky, takže zítra to jdeme zkonzultovat k pediatrovi a jsem zvědavá, co se z toho vyklube.
Zina to je u nás celkem normální průběh, že přes den jsou v pohodě a večer taková horečka, mají to i při normální rýmě. Pokud to trvá pár dní, víc bych to neřešila. Akorát bych občas kontrolovala tělo kvůli vyrážce, klidně to může být nějaká ta číselná nemoc.
Nezvládnu synovi vytrhnout mléčnou jedničku, už mu za ní roste další zub. Krev, zvratky, klíšťata atd. mi nevadí, ale jakmile jde o zuby...
. Dělá se mi špatně. Myslíte, že je hloupé s tím jít k zubařce?
tv My jsme se synem k zubari sli, kdyz uz mu taky za mlecnymi jednickami vykukovaly nove zuby a starym se nechtelo ven. Zubar byl v pohode, trosku do nich dloubl a byly venku.
tv a co topinky, nebo rohlík?
tv Vůbec ne, od toho tam jsou.
Zina u nas byl prakticky neviditelny, byla to je jemna vyrazka na brise a zadech 4. den horecky
tv někdy trvalý zub roste trochu mimo ten původni. Ten už by měl dávno vypadnout, ale pokud to jde ztuha, klidně zubař. Zuby u nás trhá tatínek, ale pokud se blížila prevence, nechal to už na lékaři..
711990 není to 6.?
Ta, co je zhruba do dvou let. 5. má vyrážku na obličeji, mám dojem. Ale nechce se mi to googlit. U nás byla pokaždé v tomhle období, pár dní teploty a vyrážka na trupu skoro nepatrná až několik dní poté, zmizela za pár hodin. Akorát byli takový "otravnější", starší třeba přestal chtít chodit po venku a jen se vozil ještě asi týden po té vyrážce. Zina
Evaeva nojo, mas pravdu. 5. ma tu vyrazku kolem pusy a 6. naopak nema na obliceji
Potrefenáhusa To je krasavice ![]()
A zuby mi jdou zrovna do rány ... nemáte tip na zubaře (Vršovice a okolí), který bere děti? Mám podezření na kaz u syna a už jsem naznala, že logisticky proste nejsme schopni držet si zubaře na severu ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY