Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2023 21:19

711990 ono to máš jedno všechno je to na jedno brdo.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. června 2023 21:38

MP Meri Zkus Pekárek Dental, jestli to můžou být i Strašnice.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. června 2023 21:40

Evaeva Protivnej je dost, ale může to být i tím, že jsme strávili 14dní s tchánama, a on ty první dny po odloučení nese vždycky blbě.

Online Gatita
8700 příspěvků moje polička 25. června 2023 21:43

MP Meri stomat ve vysocanech bere nove pacienty, urcite i detske. Jen teda za kvalitu nerucim, moje sikovna zubarka odesla na materskou a na prevenci jsem ted byla u asi tak patnactilete Asiatky... A jednou se syna v krizi ujala mlada doktorka kousek od Jiraku, prisla mi na deti hodna. Jmeno ted nevim, kdybys chtela, muzu zkusit dohledat. A parkrat jsme byli u Stuchlika. Tam jsou na deti hodni, berou hned, ale nemaji smlouvu s pojistovnou, takze platis i za prevenci (ale za plombu jsme tam platili zhruba stejne, co ja ve smluvnim zarizeni). Je to des, to beru jako svoje matersky selhani, ze deti nemaji staleho rodinneho zubare. A ja ted taky nevim, kam se vrtnu, ta moje se vraci nejdriv za rok a te nove se trochu bojim.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. června 2023 21:44

Zina speciálně u té 6. nemoci se to zdůrazňuje. Ale taky mu může být prostě blbě, akorát to neumí říct. Uvidíš, co z toho bude.

Online Potrefenáhusa
39041 příspěvků moje polička 25. června 2023 22:39

Dekujem všem za prani, no utíká to rychle!

Online Potrefenáhusa
39041 příspěvků moje polička 25. června 2023 22:42

MP Meri my chodíme taky k tomu pekarkovi do strasnic, to mate kousek tramvaji, ale jednu dobu nový pacienty nebrali. My tam jdem se starší v červenci na prevenci, jsem zvědavá, jestli vezmou do pece i mimino. Tomu teda cistit ty 3 zuby je krystalicky peklo, už aby udržela v ruce mobil 

Online Potrefenáhusa
39041 příspěvků moje polička 25. června 2023 22:54

MP Meri a krásná ona je (neobjektivne) úplně moc - je to pro mě už docela dlouho zajimavej námět k přemýšlení, jak tenhle atribut při výchově uchopit (nevim) - ona zatím teda absolutne neresi, co má na sobě, včera poprvy mi oznámila, ze tadyty boty na kolo ne a tadyty boty na kolo jo, jinak to jde úplně mimo ni (zatím) 

taky potrebujem, aby obe sestry byly krásný stejně (jsou!!!!)

no je to fakt zajímavý, už jsem se setkala i s konceptem nechválení vzhledu, aby se nepodporovala marnivost, to taky nevim, jestli je dobra cesta 

Offline Jos
příspěvků moje polička 25. června 2023 23:17

Potrefenáhusa Husicka je vazne objektivne moc krasna panenka. A vychovne nevim, proste to ber ze je to velka vyhoda byt krasna .

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 25. června 2023 23:19

MP Meri my taky chodíme do Strašnic k Pekárkovi, jsou bezva 

Online Potrefenáhusa
39041 příspěvků moje polička 25. června 2023 23:32

Jos no jako právě, výhoda je to veliká 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 26. června 2023 00:53

Potrefenáhusa gratulujem! A je krásna!

Offline rasaNori
8879 příspěvků moje polička 26. června 2023 06:22

Mohučanka to mám já taky už tak týden, prolivam se joxem, do toho asi spojivky, děti kaslou jako tuberaci a do toho mám na krku práci a jednoho šikulu o berlich. A ten si navíc asi urval step z pod kolene, protoze myslel že v gaigru jsou potkani, a on tam spadl z okapu ptak a jak ho otevřel, tak mu chudák vyletěl přímo do obličeje, a jak cukl tou nohou, tak průšvih. 

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 26. června 2023 06:23

Můžu jít s dítětem s angínou na ORL? Máme ho za rohem, bere bez objednání, zatímco k zastupujícímu pediatrovi budeme cestovat třemi druhy MHD. 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 26. června 2023 07:06

Pinot Noir stopro jo

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 26. června 2023 08:40

Potrefenáhusa Všechno nejlepší! Je to fakt krásná okatá panenka. A ty vlasy! Já se budu dojímat ve čtvrtek. A v pátek do práce Ještě štěstí, že ten nástup budu mít díky svátkům pozvolnej... nějak se mi tam přestalo chtít

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 26. června 2023 08:51

Jak jsem tady před časem řešila ty valgozní kotníky, tak jsme byli minulý týden na fyzioterapii u Lucie Albové. Naučila nás 4 cviky, syn je má cvičit denně (posílení šikmých břišních svalů a středu těla). A doporučila chodit někam do sokola nebo na judo. Zkrátka všestranný pohyb. Tak se po něčem podívám, ale obávám se, že příští (školní) rok to spolu se školkou a prací nedáme... No ale neviděla to nějak tragicky, tak snad se to bude zlepšovat.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 26. června 2023 09:26

rasaNori tak jestli to máš týden, tak jsi hrdinka, protože já nemohla jíst nic a pít jen s velkým sebezapřením a po dvou ibalginech. Takže po dni a půl strepfenu, tantum verde a střídání ibalginu s paralenem jsem s prosíkem běžela k doktorovi...

Muž by se asi měl přikurtovat k posteli

Offline rasaNori
8879 příspěvků moje polička 26. června 2023 09:48

Mohučanka na každé polknuti si musím pridrzet mandle. Ale k dr se dostanu až zítra po obědě nejdřív...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. června 2023 09:52

Máme za sebou Alpy a i když jsem se toho trochu bála (my, pes dítě, tchýně, skorotchán a jako bonus v den odjezdu urgentní cesta do Prahy na veterinu s myší), tak to bylo super. 

Na dítě všichni milí, a psa taky,  kam psi nesměli, tak tam jsme s ním pochopitelně nešli, ale kam směli, tam byl pes vítanej host (a ne jako často tady, že sice psi někam smí, ale člověk schytává nasraný pohledy; u lanovky ke vstupence i pytlík pamlsků atd.) a seniory s operovanýma kolenama, kyčlema atd. jsme rozchodili, až sami koukali.