Vše o těhotenství a dětech
Ja dufam, ze u nas ziadna rozlucka so skolkou nebude, lebo to syn strasne oplace. Alebo nech je 30.6, to budeme na ceste na dovolenku ![]()
letfenixa Pinot Noir Taknu nás ve školce byl i nějaký pán najatý, co dělal zábavu, tančilo se, soutěžilo, motalo se z balónků. Mně teda hrozně zajímalo, kolik to stálo, že se příští rok trochu cinknu něčím a udělám jim to zadarmo. Ale nebyl moc drahý a bylo to teda hezké, to by mě ta moje příprava stála vic. Jo a snědla jsem tam pět zákusků. Myslela jsem, že umřu, ale dala jsem to! (Nechtěla jsem, ale jeden jsem si dala neprozřetelně sama a pak moje děti nakously každá dva....). A jako byla to taková ta klasika, věneček, indianek, žádná makronka...uff
Karja to si taky někdy říkám, kolik to stojí. U nás dostaly na den dětí 80 cm velký foliový balónek, na zahradní slavnosti byla taky nějaká najatá animátorská dvojice, občerstvení teda dodávají hlavně rodiče, měli mít ještě skákací hrad (ale pršelo)... Na pasování na školáky teda dostaly "akorát" tričko a knížku, to mi přijde adekvátní. Ale je pravda, že ten roční příspěvek není tak vysoký a kromě tohoto to kryje i všechna divadla a výlet autobusem.
Občerstvenie bolo od rodičov plus učiteliek. Lukasko zjedol jablcnik a muffin, ja 2 ovocné spizy. Zábava voľná, bublinkovac je skolkovy.
Evaeva Nepamatuju si přesnou sumu, ale ten pán stál do 5 tisic, což mě překvapilo, včetně benzinu a tak. Jen zábavu dělal 3 hodiny a chystal si to i docela dlouho předtím. Bylo to myslím první rok, proto mě to překvapilo, ale bylo to hezké, fakt to stálo za to.
Karja to je celkem nízká suma, to bych čekala víc. Budu se muset v září podívat do toho rozpočtu, když už tam budeme mít dvě děti ![]()
Evaeva No právě, mě to hodně překvapilo! Už jsem si říkala, že se tím taky budu živit,ale nevyplatí se to, navíc by mě musel někdo vozit, já bych to střízlivá těžko dala:-D
Karja já ani opilá ![]()
Evaeva Jako já bych to asi dala i za střízliva, ale nevím, jestli by to bavilo ty děti:-D
Evaeva Já myslím, že část z toho pokryjí sponzorské dary, my třeba jednu dobu měli ve školce dítě nějakých kolotočářů, nebo spřízněné profese a to byl rok!
Děti měly na zahradě skákací hrad nebo poníky nebo něco na ten způsob snad každý měsíc!!!
Mám historku dílem do stezovaciho, co vás pobavilo a hlavně dětského vlákna. Jedeme dnes na svatbu, potřebovala jsem včera odpoledne něco dozaridit, a protože teď díky mužove operaci je všechno i práce na mě, tak jsem se k tomu dostala až ve 3 odpoledne. Ráno jsme jeli s holkama do školky na kole, tudíž nastal problém jak já abych to stihla a zároveň nebyla šance dojet domu zavcas abych pro ně na tom kole dojela i odpoledne. Takže muž že pro ně sjede autem a kola naloží do auta. Jenze ho nenapadlo nic lepšího, než že je na těch kolech poslal na druhé místo, odkud ke školce chodíme z parkoviště od obchodu, akorát že jak jsou holky rychle, tak než on na berlich doskakal k autu a nez objel sidliste, tak se kačenky vydesily ze tam vlastně nečeká a jely zase zpět do školky. S brekem že ztratily tátu. Takže anabaze na 3/4 hodiny, protože jak byly rozjeté, tak se mi ani po telefonu nepodařilo starší přesvědčit, ať tam za ním jedou že už tam čeká...takže I vyzvednutí děti ze skolky může být v podání mého manžela akce která zaměstná 3 dospělé na hodinu![]()
rasaNori minule si písala o vašom cyklovylete. Včera sme si vyšli na bicykle, len tu v meste. Príšerne. V kuse zastavuje, brzdí nohami, chce ist za mnou. No ale čo už. Tréning robí majstra.
Tak Ríša měl zítra odjet na školku v přírodě a včera se vrátil z výletu do ZOO s horečkou, bolí ho v krku a v noci se mu chtělo zvracet. ![]()
Pinot Noir
to je zoufaly
Pinot Noir nemůže to být jen úžeh/úpal? Že by třeba dorazil o den později. Je to teda samozřejmě jako naschvál.
Evaeva no, vzhledem k tomu, že to měl o týden dřív Viktor... Ono i u Viktora to bylo vlastně jednodenní a ve středu šel už do školky, ale zítra při odjezdu máme odevzdat čestné prohlášení o bezinfekčnosti a i kdyby mu už dnes už nic nebylo, tak mi to je nějak proti srsti. Vézt ho tam v průběhu... nevím, no.
Mladší se bojí větráků. Už to trvá rok a vůbec se nezlepšuje, spíš naopak. Je jedno, jestli je větrák zapnutý nebo vypnutý. Doma to ještě jde, ale tady radši tři dny nekakak, dokud jsme nekoupili nočník, než aby si sedl na záchod. Sprchuje se za hrozného řevu prakticky na útěku ze sprcháče za asistence dvou rodičů,...![]()
Můj dotaz zní, dokdy to považovat za normální dětský strach a kdy už to začít řešit jako nějakou fobii/úzkost?
Evaeva s boji se ho, i kdyz ho necim zakrejete?
Pinot Noir já bych ho tam vzala v průběhu, pokud by to fakt měla být jednodenní záležitost. To se snad běžně dělá?
No uvidíš, co se z toho vyklube.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY