Kokoska ja som zaostala mama, ja nejako stale netusim co to je za hru ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas já se obávám, že se mnou už to lepší nebude. Zatím je ochotný vysvětlovat, ale určitě přijde čas "babi, to bys nepochopila" s patřičně protočenýma očima.
Pinot Noir S tím Minecraft creative pracují u syna i ve škole, je to super!
Pinot Noir ti jeho kamarádi ale bojují, jsem pochopila. Mně vůbec nevadí, že to zatím odložil, ale až s tím zase začne, zkusím mu to navrhnout. Ale počítám, že přes prázdniny bude klid stejně jako s pokemony ![]()
Mrakoplas pro mě je to takový svět z lego kostiček. Co jsem pochopila, tak začínáš s těžbou nějakých zdrojů a z nich si tvoříš lepší nástroje a ty stavby.
Pinot Noir Kokoska u nas je Minecraft taky popularni, zatim v rezimu, ze si tam syn stavi pro radost. Jinak o tom vim kulove, nejak nemam kapacitu neco zjistovat, instalovat a aktualizovat-s tim se musi za tatinkem.
Jak jsem tu nedavno badala nad anglictinou, tak jsem objevila Minecraft: Adventures in English with Cambridge. Prislo mi to dle popisu super, ale kluci z toho byli zklamani, nemluvi to a jsou tam jen texty v bublinach. Skoda takoveho potencialu. Ale mozna jsme delali neco blbe![]()
edit beru zpet, mluvi to, ale nejak to pry nezaujalo nebo co
Pinot Noir ja sa chystam v lete kupit asi frii of norway. len dufam ze najdem kamennu predajnu kde to maju aj na vyskusanie
Ajaj, s tím zkoušením mě děsíte. Vůbec mě nenapadlo, že batoh/aktovka může nesedět. Jsem myslela, že prostě jeden objednám. ![]()
Pinot Noir dcera má aktovku baagl už třetí rok, dneska jsme chtěly kouknout na batoh, ať má do čtvrté třídy nový, ale vše marné, protože batoh pro velké holky už nemá motiv psa ![]()
Z mé zkušenosti bych váhu až tak neřešila, celou druhou i třetí třídu nosila jen penál, svačinu, žákovskou. Učebnici nebo pracovní sesit jen pokud byl úkol, jinak vše nechávali ve škole, synek to bude mít taky tak.
Při tom dnešním zkoušení batohů mu paní prodavačka doporučila přijít tak za měsíc, protože holky 9-10 let údajně o prázdninách často skokově vyrostou.
A jsme tedy asi taky mimo, protože synek hry nehraje vůbec, má jen starý telefon a minecraft tam jen sleduje na yt, jak hrají jiní. Dcera má telefon s omezeným časem 50 min.denně, prodlužuju výjimečně. Tablet nevlastníme a o pc ani jeden nejeví zatím zájem, jen párkrát jsme jim pustili hry na déčku.
Pinot Noir zavisi to od vysky dietata. vacsina tasiek pre prvakov sa robi na 120cm a to ten moj v septembri urcite mat nebude takze som hladala nieco pre mensie deti a zaroven lahke a pokial mozno aj ergonomicke.
Pinot Noir ja batoh zkousela jen u dcery, u syna jsem rovnou objednala. Stejne jsem ho prvni rok tahala vzdycky ja, protoze mi prisel tezky na tak male dite (tahaji hrozne pracovnich sesitu) a pak ho stejne nejradsi nosil na brise
, stejne jako spoluzaci.
Jaké má Ríša míry? Já taky jen objednala, zkoušet mě ani nenapadlo
Dcera cca 122/18 kg a je jí dobře.
Pinot Noir Hele přesně, dcera ted nosí o velikost větší sandále, protože jsou růžové! Ale uplně jsem nad tím zlomila hůl a rezignovala jsem a má je:-D
Karja větší je dobrý, menší by byly horší ![]()
Pinot Noir my už to spolu probírali a vysvětlila jsem, že konkrétní vzor si vybere pak na počítači. Ale hlavně bych ho chtěla na něm vidět já, on mi po určité době zkoušení odkýve cokoliv.
Evaeva No jasně, hlavně jako je to takový, že ani já si nemůžu být jistá, jestli ty menší jsou jí fakt malý nebo ne. Takže jsem to prostě vzdala a chodí v těch dle mého názoru obřích:-D. Ale kde jí u výběru můžu vynechat,tam ji asi vynechám:-D
https://twitter.com/michalstehlik/status/1674308329638592515?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
V Národním muzeu se dnes otvírá Dětské muzeum, expozice a prostor pro nejmenší.
Ajaj, s tím zkoušením mě děsíte. Vůbec mě nenapadlo, že batoh/aktovka může nesedět. Jsem myslela, že prostě jeden objednám.
Přesně.
uz mám nějakého favorita? Já mám taky hubenoura.
Karja jo, u bot je to někdy fakt těžký. Taky mi na jaře mladší na všechny nově objednané řekl, že ho tlačí. Byla jsem si skoro jistá, že ne, ale nebyla jsem z něj schopná dostat, jestli se mu nelíbí barva, nemá náladu, chce mít stejné jako brácha,...![]()
Pinot Noir my jak jsme zkoušeli třeba pět šest různých značek, tak jako samozřejmě že by mohl mít kteroukoliv. Ale ten jeden sedl úplně dokonale. Já sama mám taky víc i míň oblíbené batohy, tak jsem chtěla, aby si to ozkoušel naživo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY