Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8881 příspěvků moje polička 28. června 2023 11:42

711990 dik, dostane zelenou:D

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 28. června 2023 11:43

rasaNori jako ty maly kola sou proste drahy jak cert, kdyz to vztahnu k tomu kolik stalo moje a taky jak ted kola hodne zlevnily, ale ty detsky proste vubec. Ale zas to stoji za to a prodas to, protoze o to je velkej zajem. 

Offline rasaNori
8881 příspěvků moje polička 28. června 2023 11:44

711990 jj, na Hellion uz mame asi 6 zajemcu, a nemuzu rict ze by me to az tak prekvapovalo.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 28. června 2023 11:44

rasaNori uz jsme ji ozkouseli v akci, flaknul sebou na cerveny v Letnanech a uplne nadsene kricel - huraa mam tu helmu, funguje!

Offline rasaNori
8881 příspěvků moje polička 28. června 2023 11:46

711990 u nas teda bude vetsi peklic maly dite, starsi je sikovna, ale trochu damicka, za to mrne se pousti do takovych veci, ze se o ni trochu bojime obcas.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 28. června 2023 12:27

Pinot Noir my mame Topgal 1.-4. trida, vybiralo se podle motivu (Minecraft). Dcera byla drobna a mala, mela od Topgalu aktovkobatoh 1.-2.trida. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 28. června 2023 12:30

Evaeva letfenixa u nas je to taky s dotacemi nejak slozitejsi, ze kdyz zapomenu odhlasit obed, coz se mi stava celkem casto, tak propada poplatek za stravu, ale i dotaci. Pokud odhlasim, tak mi vraci ten poplatek za stravu. To mi vysvetlovala vedouci sk.jidelny.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 28. června 2023 12:32
Reakce na Evaeva:

žluťásek kde jste ty batohy zkoušeli? Nechci objednávat úplně na slepo, ale zároveň nechci obíhat x obchodů. Máme teda ještě čas, syn sice chtěl batoh od Ježíška, ale to mi přijde předčasné, někdy v dubnu to bude tak akorát.

​Hele tak různě. Byli jsme v Agátině světě zkusit všechno co tam mají, pak jsme zkoušeli co má bratranec a sestrenice, zkoušeli jsme levnější modely na místním bazárku. Klidně by mohl mít tu levnější obyč, ale ta Step by step mi přišla fakt skvělá. Má takovej rostoucí zádovej systém, že vydrží fakt dlouho a obrázky jsou sundavaci. Takže do první druhý může mít raketu a planety a pak už jen střízlivej modrej batoh. A ty obrázky se daj dokupovat i samostatně, takže můžeme případně změnit motiv na fotbalovou nebo roboty, až na to dojde :-)) 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 28. června 2023 13:40

Lamicka áno, tak je to s dotáciou.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. června 2023 13:43

žluťásek Já už jsme si ten batoh do školy normálně napsala. Čeká nás to zadlouho, ale to je relativní, si pamatuju, jak byla Pinot Noir poprvé těhotná, jak kdyby to bylo předloni, a ona najednou kupuje věci do školy!

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 28. června 2023 13:44

Všem děkuji za tipy, zapisuji si poctivě. Nejvíc bych si ovšem šplhla s Minecraftem Lamicka 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 28. června 2023 13:50

Pinot Noir áno, Minecraft by bol najsamlepsi! Ja som ale hľadala najlahsi možný.  Budeme chodiť peši a rada by som, aby si ho nosil sám.

Online Tabea
8272 příspěvků moje polička 28. června 2023 14:21

Pinot Noir my nejspíš skončíme opět u ergobag, má ho i syn.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. června 2023 14:35

žluťásek ségra nosila svojí s motýlky až do páté třídy, byl to Topgal mimochodem a pořád vypadala jako nová Lamicka Právě bych ráda navštívila nějaký obchod, kde vyzkouší většinu typů, vzor by si pak mohl vybrat na netu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. června 2023 14:37

Lamicka to jsem sice nevěděla, ale pro mě je důležité, že za odhlášené dny nám vrátí to, co jsme zaplatili.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 28. června 2023 15:11

Pinot Noir Mame Topgal (taky Minecraft). Zatim slouzi rok a par let jeste vydrzi. Maji k tomu i pouzdro se stejnym motivem

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 28. června 2023 15:48

Ad Minecraft - ne teda batoh - dneska jsem vyzvedávala vnuka z družiny a cestou domů mi nadšeně vyprávěl, jak v Minecraftu objevil lahvičku s expama a o spoustě dalších věcí, z čehož jsem rozuměla asi tak spojkám a předložkám. Jsem zaostalá babička!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. června 2023 17:40

Kokoska syn ho nutně potřeboval stáhnout do tabletu protože kamarádi. Po druhém pokusu za mnou přišel, že je to blbá hra a mám jí okamžitě smazat Dvakrát ho zabil zombík či co.

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 28. června 2023 17:50

Kokoska já už jsem v Minecraftu docela kovaná, valí to do mě neustále. Má to různé "módy", Ríša má zapnutý tvořivý, ve kterém nejsou žádná monstra, nepřátelé, ani se postava nedá nijak zlikvidovat. A prostě staví. S jsem teda úplně PAF z toho, co dokáže z těch kostiček vybudovat. Patrové domy s mnoha pokoji, všechno vybavené, osvětlené, ve zdech akvária s rybami, všude kytky, balkony na pilířích, bazény na střeše, nebo Titanic se strojovnou, kde se pohybují písty, trať kolem celé mapy, zoo plné zvířat... Jako jo, čumí střídavě do tabletu a na YouTube, kde sbírá moudra a pak to běží vyzkoušet postavit a "vykraftit", ale mně připadá úžasné, co s tím už umí.

Evaeva monstra vypnout, pro děti jen tuhle tvořivou verzi.

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 28. června 2023 17:56

Pinot Noir Ríša je borec! Náš mi to pak chvilku ukazoval, měl taky postavený dům, bazén s průhlednou podlahou, osvětlení taky, ale taky střílny a truhlice s municí On je na ty boje vysazenej, já to nemám ráda, nerfky už jsem dávno odmítla kupovat.