Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4298 příspěvků moje polička 29. června 2023 09:42
Reakce na Mohučanka:

rasaNori já jsem koukala, že Boll snad i dělá školní tašky (hledala jsem větší batoh pod skály pro starší, v létě má svátek). Já jsem na tvůj tip pořídila Frii of Norway i s penálem (dcera si vybrala fialový se skřítky, celkem pěkný jemný vzor) a je teda super. Na hubeňoura jak dělaná. Pinot Noir 

​Můžu se zeptat na to zapínání? To je na kovové přezky jako u pásku?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 09:49

žluťásek já si chci prohlídnout i jak se zapíná, jaké má kapsy,... Z těch videí se to sice dá zjistit, ale tohle bych radši naživo.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 11:09

tv 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 11:10

tv přezka je fejk

Offline tv
4298 příspěvků moje polička 29. června 2023 11:11
Reakce na Mohučanka:

tv 

​Super, díky!

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 29. června 2023 11:14

tv vzhledem k tomu, že nám tyto fejkove přezky na svém batohu, bych to pro malinké školáky moc nedoporučovala. Teď je to hrozná móda, ale zapnuté to příliš nevydrží. Když tím prasknou někam do kouta cestou na obed, je dost možné, že budou mít věci na podlaze. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 11:19

A když jsme u těch batohů...rozhoduju se mezi Deuter Junior a Boll Trapper. Oba mají 18 litrů a přijdou mi stejně vhodné na celodenní výlet (pro dítě)...nemá někdo zkušenost, prosím?

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 29. června 2023 11:23

Mohučankapriklonila bych se k tomu Deuteru. Zdají se mi lepší ty kapsy na láhve na boku. měli jsme předtím Boll s těmi síťkami a po čase se to prodrelo. (Ale v horizontu let, nevyhadzovali jsme je kvůli tomu, ale kvůli velikosti). 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 11:25

continuity

Drží to dost pevně, určitě pevněji než na batohu, který jsem s tímto zapínáním mívala, spíš bych měla obavu, že dítě s horší motorikou to neodňoupne. A taky hned pod tím není díra do tašky, ale ještě stahování. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 12:21

Mohučanka zkoušela si dceři ten batoh, nebude ta 18l ještě velká? Ptám se proto, že na příští rok chci synovi taky nějaký takový koupit, aby se mu tam vešly věci na celý den a taky A4 , kdyby potřeboval případně na nějaké kroužky.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 12:26

continuity díky, kapsy mě nenapadlo zkoumat. Ten Deuter je i o chlup lehčí a levnější, asi to bude favorit.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 12:32

Evaeva nezkoušela, ale u toho Bollu píšou od 120 a ona má určitě 122 a podle oblečení soudím, že spíš už víc. U Deuteru píšou od sedmi let. U těch menších ale píšou od tří nebo od pěti let a to už mi přijde zbytečné. Taky chci, aby se jí tam vešla A4 (a konečně nebudu muset všechny ty nálepkové sešity a aktivity vláčet já ).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 12:36

Mohučanka kluci mají takový spíš městský 10l od topgalu a až tak okolo těch 4,5 let to začalo vypadat, že je jim akorát, nosí ho teda od dvou. Vejdou se jim tam v pohodě věci na kroužky nebo na půl den i s náhradním tričkem třeba, akorát ta A4 se nevejde. Tak právě nevím, jestli by 14l nestačilo, starší měří tak 115, ale bude to mít spíš až na příští sezónu. Aby mu byl pohodlný, no.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 12:44

Evaeva dcera má právě od dvou let doteď šestilitrový Boll (teď jsem hledala, jak je vlastně objemný, a nemůžu uvěřit, že jen 6 litrů...no, aspoň s sebou nosí jen opravdu potřebné věci ).

Tak to chce nějakou pořádnou inovaci. Ale ten batůžek je pořád bez chyby, vyperu ho a schovám, za rok se bude hodit. 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 29. června 2023 12:53

Potřebuji něco, na poponášení menšího. Má 8m, 9kg a skoro sedí. Takový to poponešení pd auta, vyběhnutí před dům se psem nebo na malý nákup cestou někam... ne vždycky se mi chce/ můži tahat ještě nosítko a v ruce jeho+ psa + dceru a milion hovadin typu panenka a kolo nedám. Je ring sling řešení? Nebo nějaké to nosítko na bok? Chci aby to bylo co nejskladnější a nejlevnější

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 29. června 2023 13:02

Mohučanka my máme od loňska deuter 14 l (waldfuchs 14) a je úplně super. A4 se tam vejde i s rezervou, pohodlně tam dá pití, svačinu, bundu, sešit a fixy, hračku...

18 jsem tuhle viděla naživo a přišel mi ještě zbytečně velkej. Ta naše 14 myslím vydrží celej první stupeň, pokud mu nebude vadit batoh s liškou :) 

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 29. června 2023 13:40

MPLee S Ring slingem jsem byla v těchto situacích spokojená a používala jsem ho hodně. Ale je to dost let, tak nevím, jestli neexistuje něco lepšího.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 29. června 2023 13:41

Lukasko ma asi 10 l batoh na výlety a na denne potrebnosti používa reklamný ruksak od Gatita .

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 29. června 2023 13:43

Prosím vás, dnes som si zobrala pol dňa voľno, bola u 2 doktorov, vybaviť si kartičku MHD,  na obede a s autom na STK. Tak som prišla o 1 hodinu skôr, na co sa pani za okienkom neveriacky pozerala, že budem čakať.  Hodinu! Sama! V tichu! Pri automate na kávu,  už som mala chococcino aj capuccino

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 29. června 2023 13:56

letfenixa to zní jako sen!