Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 29. června 2023 14:17

eless jaký jsou výhody toho frii of norway?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 14:21

Mohučanka on ho na výlety nenosí, ale od příštího roku bych chtěla, aby začal. Je teda pravda, že po nás nechce nosit žádné ty "důležité" věci. 

žluťásek tak to nám bude stačit ten stejný. První dárek k Vánocům/narozeninám

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 29. června 2023 14:36

letfenixa tak to mam radost:))

Mohučanka batoh muzu doporucit osprey daylight. Pisou, ze ma 10l, ale nam to bohate staci i ted v temer 8 letech. Ale vy uz asi hledate neco vetsiho? 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. června 2023 16:20

MPLee muzu ti pujcit ringsling, chces?

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 29. června 2023 16:39

Už jsem byla dítěti potřetí říct, že si má začít balit na tábor. Odjíždí v sobotu. Človek by si myslel, že se těší. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. června 2023 16:43

continuity To spolu nesouvisí, já se dokážu těšit klidně půl roku, ale balím se až těsně před. Důležité je mít nakoupeno a vypráno, pak už to jde rychle.

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 29. června 2023 16:51

Kan no právě, kdyby se do toho dala, za hodinu to je hotovo. já nesnáším, když se věci odkládají na poslední chvíli, protože to všem generuje zbytečný stres. 

A nebudu zítra večer shánět mimozemšťany 

Offline Zuzuli
3872 příspěvků moje polička 29. června 2023 16:53

MPLee ring sling reseni je a uplne skvele. Nic moc lepsiho na tohle nenajdes. Nositka na bok rozhodne skladna nejsou. A rsko koupis i dost levne.

Jeste je skladna varianta onbu, ale to musis nahodit na zada. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 17:03

continuity ty seš teda přísná! Úplně chápu, že to nechává na zítra.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 17:22

žluťásek no tak ten waldfuchs 14 asi vypadá úplně nejlépe, díky! Myslela jsem, že je jenom 10.

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 29. června 2023 17:27

Evaeva ja to tedy nechápu a už to navíc téměř má. Zatím nám chybí repelent a něco, do čeho si dá kozmetiku. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 29. června 2023 17:29

Gatita no, já bych chtěla, aby se tam vešla A4 (blok nebo desky s papíry na kreslení, sešit s aktivitami), pastelkovník, pár hraček (= zábava na den pod skalou), plus pití a nějaký ten kousek náhradního oděvu. 10 litrů mi přijde přecejen málo, když teď má 6.

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 29. června 2023 17:38

continuity u nas doma se pred cestou tyden obchazely polozabaleny kufry, aby se vpredvecer pri zavirani stejne zjistilo, ze se to tam nevejde a ze neco chybi. 

Ted jedem v nedeli a planuju zacit balit v sobotu, v lepsim pripade dopoledne, ale spis to vidim az po navsteve u mamy, tj. kolem 6. 

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 29. června 2023 17:41

Kokoska když to dnes zabalíme, týden to už nebude. 

Zítra chceme celá rodina na večeři, do toho počítám, že dětičky půjdou se spolužáky na zmrzku. Fakt to nechci řešit zítra vecer v deset. 

Ale já už se začínám smiřovat s tím, že jsem na většinu populace příliš plánovací. To nechávají věci na poslední chvíli mi přijde, že akorát všem generuje zbytečný stres. 

Když jedeme pod stan, tak klidně naložím auto už předvečer odjezdu a nechám ho v garáži, lednici tam strčím do zásuvky. A to nevyrážime ve čtyři ráno. Vstaneme v osm, dáme v klidu, kafe, snídani, vezmeme batuzky se svačinou a vyrážíme. 

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 29. června 2023 17:44

Mohučanka my tu 10 máme (byla na alze tuhle ve slevě, ale ještě nepouzivame) a i to mi přijde docela prostornej batuzek, ale ta 14 pro větší dite bude myslím dokonala a je i moc peknej 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 17:57

continuity moje babička balila 14 dní předem. Já tohle neumím, i když mám celý den, stejně nejvíc zabalím večer. Když chceme jet až po obědě, značnou část balím až dopoledne. Ale myslím na praní, nákup kosmetiky,.. to řeším tak týden předem. Ani neumím takhle nakládat auto, potřebuju mít nejdřív všechny tašky kompletní.

Před táborem jsme týden před prošli seznam, mamka se doptala, co má vyprat, ale balily jsme až večer. Zrovna jsem s ní mluvila, ségra prý balí taky až zítra a to jdou na večeři.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 29. června 2023 17:57

Mohučanka tohle cos zmínila se tam vejde určitě krásně. V horní klopě má pláštěnku a uvnitř kapsu s pěnovým sedátkem. Kdybyste se chtěli někdy v létě potkat a zkusit, rádi vyrazíme :) 

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 29. června 2023 18:00

continuity no jo, ono je taky neco jinyho, kdyz jedem dva dospeli a krome obleceni a nejakych tech toaletnich potreb nic netahnem, nez kdyz jede rodina pod stan.

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 29. června 2023 18:20

continuity Přesně, jak říká Kan, to spolu vůbec nesouvisí!  Já se domů taky těšila a ty tři velký kufry jsem začala balit den před odletem, pochopitelně dopoledne jsem teprve byla nakoupit dárky a podobně....ale jako jo, začínám si být téměř jistá, že to synovo ADD je zděděný!

Třeba ale na svatbu jdu v úterý a už druhý den si zkouším šaty a kabelky a boty a ladím pořád dokola!

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 29. června 2023 18:25

Waldfuchs je krásny, ale Lukasko nevie rozopinat také zapínanie, takže len zips. Má Lewro 12 zo sportisima.