Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 18:40

Garfie já třeba plánovač jsem, ale vykonávání nechávám až na poslední chvíli v hlavě mám zabaleno měsíc dopředu.

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 29. června 2023 19:00

Evaeva Jo, fakt je, že v hlavě mám taky docela zabaleno, přemýšlím o tom, co vzít, před usnutím!

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 29. června 2023 19:14

Garfie ja taky, ovsem usnu driv, nez se rozhodnu o prvnim tricku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 19:42

Garfie já právě tohle všechno mám promyšlené dlouho, ale není to zase taková výhra, jak by se mohlo zdát. Všechny ty myšlenky,...

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 29. června 2023 19:55

Mohučanka aha, promin, necetla jsem to tu pozorne. Je fakt, ze ten osprey je spis outdoorovy.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 29. června 2023 20:45

Tabea je vhodny pre mensie deti a hmotnost samotneho batohu je velmi nizka.

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 29. června 2023 21:28

Evaeva Garfie Ja tomu přemýšlení rozumím, ale pro mě způsob jak se zbavit těch myšlenek, je prostě zabalit. Já si teda píšu i pracovní úkoly, je to technika, kterou nám poradili na nějakém školení time managementu. Že to přemýšlení nad podobnyma věcma lidem dost narušuje soustředění. 

Offline Makara
3670 příspěvků moje polička 29. června 2023 21:29
Reakce na Kan:

continuity To spolu nesouvisí, já se dokážu těšit klidně půl roku, ale balím se až těsně před. Důležité je mít nakoupeno a vypráno, pak už to jde rychle.

​ano, to ke zásadní:-). A pak tak najednou o půl sedmé zjistíš, ze plavky nejsou tam, kde přece vždycky jsou. No shánět vecer před odletem plavky s košíčky G je docela výzva. Ani jsem se raději na cenovky nedivala. Pak jsrm se při placeni trochu divila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 21:36

continuity já si to píšu, ale stejně se toho neumím úplně zbavit. Taky mám teď čas nad tím přemítat. Ale vyhovuje mi pak ty věci strkat do tašek, až když mám hromádky. A taky to nemám ráda, tak to radši odložím

Makara to jo! Já nad tím uvažuju dopředu, abych pak právě nezjistila, že oblíbené tričko nebo jediné šaty, co teď oblíknu jsou v koši. Ale řekla bych, že to je už trochu úchylka

Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 29. června 2023 22:41

Já nad balenim nepřemýšlím předem, seznam nemám, ale balím stejný den, pokud se jede odpoledne, nebo večer, pokud je odjezd ráno.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. června 2023 22:54

Makara Já mám plavek několik, tak bych náhradu měla.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 29. června 2023 23:30

continuity Jj, kolegyně v práci vždycky říkala, odloz to z hlavy na papír. 

Offline slniecko admin
19678 příspěvků moje polička 29. června 2023 23:47

Je, ja som bola plánovačka so zoznamami a prípravami celý život. Až mi rupli nervy, normálne sa na to objednala na pszchoterapiu, za 1 (čítaj jednu) hodinu terapie som to mala z krku, prišla som večer domov, nahádyala veci na gauč, prehlásila, že to nevadí, že nemáme kufor, vezmem si Ikea tašku a kufor nazad si vezmem u dcéry (večne tam končia), veď letuška si tú jednu cestu s tým nejako poradí, vydesila som tým manžela, ktorý celé roky "trpel" mojim plánovaním tak, že okamžite vzrazil a osobne mi jeden kufor kúpil.

Odvtedy som zabalená vždy tak za pol hodinu-hodinu, bez nervov, zoznamov, večer pred cestou, alebo ráno v deň cesty. Veď je to furt to isté. Prádlo, hygienické potreby, lieky, doklady, oblečenie s ohľadom na dni a predpokladané počasie, a ak sa ide robiť niečo špecificé, tak veci na to (mk moru- plavky a veci do vody a na pláž, lyžovanie - veci na lyžovanie).

Kokos, čo nervov som si odvtedy ušetrila. A nič sa nestalo, raz som si kupovala malý pleťový krém na letisku a raz zubnú kefku v miestnej drogérii.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. června 2023 00:50

slniecko Říkáš hodina sezení? Můj muž je taky plánovač a ještě má strašně rád věci pod kontrolou. Kam jedeme, proč tam jedeme, co tam budeme dělat, cesta, parkování...Já jsem spíš neřízená střela, prostě vyrazím a uvidím, kolikrát vypínám i tu babu v navigaci, manžel ne, ten si to klidně zapne na soukromém i pracovním mobilu. 

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 30. června 2023 02:13

Ja baleni nikdy nemela rada a ted ho nenavidim. Ani ne tak ten proces nahazet par veci do tasek, ale spis to kolem, pred tim a potom. Ja uz se dovedu nejak zorganizovat par dni predem, vyprat a dokoupit plastenky a biosaury na cestu... ale pro me je nejhorsi opustit tu rozkramovanou domacnost, to me uplne fyzicky boli a mam hroznou potrebu uklizet, vysypavat kose, zametat drobky a vyklizet lednici a neni na to prostor, bych si pripadala jako pan Mrakoplas s tim cistenim vysavace v den odjezdu.

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 30. června 2023 05:57
Reakce na slniecko:

Veď je to furt to isté.

ja balim podle seznamu, kterej mám ulozenej v poznámkách v telefonu, jen to před tím balenim projdu a pripadne zaktualizuju, balim docela rada, ale nesnasim, když mi to v prubehu akce muž odnáší do auta, dela zmatek zbytecnejma dotazama, pripadne vlastnima chaotickejma akcema. Nejlíp, když oni si sbali svoje věci a já sebe a děti

Offline rasaNori
8881 příspěvků moje polička 30. června 2023 06:39

Naše balení je teda kapitola sama o sobe, do auta to balím do ikea tašek, v jedné holky, v jedné já, v jedné všechny outdoorové věci včetně helem na kolo, v poslední boty. Lékárničku a hygienu mám v organizerech, a den předtím akorát kouknu co chybí. Sportovní veci bali muž, jídlo já. Na víkend ty tašky ani nerozhazuju po skrinkach, bydlí v autě na záchodě:D

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 30. června 2023 07:08

rasaNori ikea taška je základ :-D

hrozný je to šťouchat do auta, většinu kufru zabírá kočár a pes, budem muset pořídit něco na střechu

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 30. června 2023 07:14

MPLee já jsem nějaky ty poponášecí věci viděla po internetech, ale vždycky mi to přišlo drahý a nedůvěryhodny, ring sling je na tohle myslim nejlepší, taky se budu poohlížet, zatím máme polovázací nosítko, to mi taky přijde dost rychlý, dítě má taky tak 8,5 kila teď ve skoro 7 měsících a už se to nosítko začíná docela pronášet, do sedu má ale teda ještě daleko, teď se to chudáček snaží naposilovat na druhý vzpřímení

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 30. června 2023 07:16

Potrefenáhusa mě se strašně ulevilo, když nám loni stačil na dovolenou jen bee a nositko. Ale stejně teda jezdíme s rakví. Uplně nesnášim hlavně hlubokou korbu, to zaplácne půl kufru hned. Což mi teda připomíná, že už jsem mimino šoupla do sporťáku. Z původního koupeného kočárku zbyl podvozek a sedačka pro starší. zadní kola jsou z jiného kočárku, přední z koloběžky. Sedák pro mimino zase z jiného kočáru a letní střecha z dalšího