Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 30. června 2023 07:21

MPLee  ty jsi fakt MacGyver

my mame skejt se sedatkem, to mi přijde taky jako dobrej vychyt, zas na ty hluboký korbě je dobrý, že se v ní ochotne vyspí i starší dítě (který má 16 kilo ) a mimino se zatím nese 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2023 07:46

MPLee ja mam doma este zdedeny babasling, neviem ci je to pre vas to prave ale ak hej, za postovne mozem poslat. Len teda az po 10.7., ked sa vrátime z dovolenky.

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 30. června 2023 08:03

Ja si pamatuju, kdyz jsme poprve k nasim jeli nez kocaru a se sambem jsme oba nevericne zirali na ten poloprazdnej kufr v aute, rikali jsme si, ze jsme museli zapomenout pulku veci :-D. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2023 08:21

Vari ideme prave hadzat veci do auta a to je taka pohoda bez kocika, cestovnej postielky, bedne plienok....

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. června 2023 08:31

Baleni...Ja uz ani nerozlisuju vetsi dovolenou a to nase vecne prejizdeni k nasim,tchyni nebo nejak na chatu. Snad porad mame se synem pripraveny nejaky batoh. Minuly vikend jsem jela z chaty od rodicu a vrchol byl, ze mi tam kamardka dovezla obriho kralika. Takze v kufru psi, vzadu dite oblozene vecmi a vepredu u spolujezdce jel nastvany kralik v kartonove krabici. Vari Mam kombika a mam tam jenom ty psy. Kdyz jedou, uz nemuze kocar .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2023 08:53

Potrefenáhusa zrovna jsme koukali na box na střechu, do kterého dělali i tři velké cestovní tašky (kupujeme akorát příčníky)To šťouchání já beru jako výzvu, takže to mně baví, ale je to na jednu stranu samozřejmě i velká otrava. Jedna velká ikea taška se vždycky rozpustí v mezerách mezi věcmi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2023 08:56

Mrakoplas zrovna jsem si říkala, že příští rok zase kočár (naštěstí vozíme jen sporťák s vložnou taškou) a k tomu balík plen, možná postýlka s matrací, krabice s kaší, skleničky s příkrmy,...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. června 2023 09:08

Potrefenáhusa ten větší pes tomu dává další rozměr, my se se psem a velkým kočárem do auta nevejdeme, s malým kočárem je to tak tak, že na víkendy bereme jen nosicí batoh

Online Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 30. června 2023 09:27

Zina my máme tu hlubokou korbu látkovou na suchac, tak už jsme ji taky v nouzi sundavali 

ten pes je velká vyzva

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. června 2023 10:11

Jezis ja som dnes rano po ceste do skolky musela vpalit do obchodu pre bonboniery mam pocit ze v poslednej dobe sa mi nic nedari

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 30. června 2023 10:20

eless Neboj, bonboniery nesli i tací, co na to už měsíc myslej, ale nic lepšího nevymysleli:-D. Jako když jsem to viděla letos ty dárky, jakože ne nějak přehnaný, ale fakt krásný, některý mě uplně dojaly....

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2023 10:49

eless nasi boli v skolke posledny den v stredu a az vo stvrtok mi napadlo, ze mali den predtym cosi ucitelkam doniest. Presne takto som to zazdila aj minuly rok, je to so mnou marne

Sme na ceste na dovolenku a detske softshellky som prave kupila po ceste v decathlone. Kedysi som balila aj tyzden dopredu, teraz som strasne neorganizovana (ale nikomu to zjavne nevadi:))

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. června 2023 11:19

Karja eless Někteří rodiče to fakt přehánějí, co tak poslouchám za pultem,tak mi to přijde spíš soutěž, kdo donese větší kytku, lepší dárek. No a v září už se nosí taky, vůbec nevím proč to někdo zavádí. 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 30. června 2023 11:26

Kan Jj, já jsem včera zrovna říkala sestře, že dřív jsme nosili jen jednu kytku, ze zahrady s nějakou přízdobou a tou umělou mašlí. Ale nemyslim si, že by to rodiče brali jako soutěž, spíš chtějí fakt prostě poděkovat a kdo má, koupí něco víc.

Sestra je učitelka a dostane hodně hlavně od těch ukrajinských rodičů, od nich dostalala i v září, prý je tam jako darovávání uplně na jiné úrovni, ze začátku z toho byla rozhozená, pak to pochopila. Proběhla i kytice červených růží, bylo jich snad 15, tak na to jsme hodně koukali:-D

Offline Aranel
6694 příspěvků moje polička 30. června 2023 11:30
Reakce na Evaeva:

Garfie já třeba plánovač jsem, ale vykonávání nechávám až na poslední chvíli v hlavě mám zabaleno měsíc dopředu.

​Takhle nakupuju vánoční dárky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. června 2023 11:32

Karja Přesně, plný kopretiny od babičky ze zahrádky+ řebříček bertrám a listy od pivoněk, to byla každoroční moje kytka pro učitelku. Tady ty pugéty za litr, kdy klouček za tím není ani vidět, učitelka to doma nemá do čeho a kam dát. No hrozný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2023 11:32

Aranel no tak zrovna dárky kupuju na poslední chvíli, schází mi inspirace 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 30. června 2023 11:36

Kan Jj, ale to se snad ve třídě sejde třeba jednou dvakrát. To asi nedonese každý;-). 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 30. června 2023 11:41

Tak som kvety akurát rozdelila do vaz,  ruže som nechala mame a jednu menšiu kyticu nesiem na cintorín. Čokolády rôzne. Mňa to všetko poteší.  Súťaž v tom necítim.  Aj tak si nepamätám,  kto mi čo dal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2023 11:51

Karja u syna letos jedna akční matka zorganizovala společný dárek. To bylo velmi super! Jinak obvykle nosím něco k jídlu.

My jsme na gymplu jednou jedné oblíbené profesorce dali jednu růži za každého, takže pak měla pugét třiceti růží. Nebyla to naše třídní, ale měli jsme jí rádi. Byla hrozně dojatá, prý tolik růží nedostala nikdy ani od manžela.